gherudos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Πρίν από λίγο πήγα για φαγητό κι έκλεισα την οθόνη μου από το κουμπάκι της,ο υπολογιστής ανοιχτός έπαιζα lineage.Μόλις γύρισα πάτησα το κουμπί της οθόνης και δεν άναψε,έπαιρνε ρεύμα όμως.Η οθόνη είναι σε digital και όχι σε vga mode. ¨εκανα ένα πείραμα και τη σύνδεσα σε vga mode και λειτουργεί σε VGA mode. Σύνδεσα και τα 2 καλώδια ταυτόχρονα και πατάω το κουμπί εναλλαγής για να γυρίσει σε digital και δούλεψε και σε digital.Λέω κανένα κόλλημα θα έφαγε,την αποσυνδέω από VGA και το αφήνω σε digital,κάνω επανεκίνηση και δεν άνοιγε πάλι η οθόνη.Συνδέω το vga και ξανακάνω τα ίδια και δούλεψε κάνω επανεκίνιση και δούλεψε πάλι,μόλις αφαιρέσω το vga όμως όταν κάνω επανεκίνηση δεν ανοίγει η οθόνη.Τι να φταίει ρε παιδιά;Η κάρτα γραφικών ή η οθόνη η οποία είναι αγορασμένη τον Οκτώβριο;
FarCry Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά... υπολογιστής ανοιχτός έπαιζα lineage
Sadman Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 hm...nomizw prepei na exei problima me to digital sou gia astina mono se vga na dooume.
gherudos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ναι αλλά τι φταίει η οθόνη ή η κάρτα γραφικών;Την οθόνη μπορούμε να την αλλάξουμε έχει εγγύηση είναι καινούρια.Αυτή τη στιγμή την έχω συνδεδεμένη και με digital και με VGA ταυτόχροναι και λειτουργεί και στα δύο,αν όμως την αποσυνδέσω από vga και κάνω επανεκίνιση δεν δουλεύει το digital
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Βρες άλλη οθόνη με DVI (εν ανάγκη, πάρε το κουτί σε κάποιον φίλο/γνωστό) και δες τί γίνεται εκεί. Αν δουλεύει, μάλλον έχεις αποκλείσει ότι φταίει το DVI-out της κάρτας σου...
Password Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 exeis kapio alo monitor pano stin vga h mono tin othoni sou me dvi ?
narbi Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Κάτι παρόμοιο παθαίνω κι εγώ τις τελευταίες μέρες!Η οθόνη μου ανοίγει κανονικά στην αρχή και τη στιγμή που μπαίνει στο log on screen των Vista πριν καν το εμφανίσει η οθόνη σβήνει και μου βγάζει το μήνυμα No Signal.Μόνο με Safe Mode μπαίνει..Λέω για να μπαίνει με Safe Mode κανένας ιός θα είναι η κάποια ρύθμιση..Τελικά δεν ήταν τίποτα από τα δύο..Έκανα FORMAT θεωρώντας πως έτσι το πρόβλημα θα λυθεί σίγουρα και όμως νε το που κάνω εγκατάσταση τα Vista μου κάνει πάλι τα ίδια!!Βάζω τα ΧΡ ύστερα για να δω αν φταίει το λειτουργικό και όντως τα ΧΡ τα έβαλε μια χαρά και άνοιγε κανονικά..!ΑΛΛΑ δεν έβλεπαν το 2ο δίσκο μου που είχα όλα τα αρχεία μου και αυτα και ξαναβάζω τα Vista που αυτά τον βλέπουν το δίσκο αλλά δεν ανοίγουν!!Τα Vista εν τω μεταξύ τα έχω τόσους μήνες τώρα και ποτέ δε μου παρουσιάζαν τέτοια η παρόμοια προβλήματα!!Τι συμβαίνει ξαφνικά ??Δε μπορώ καν να καταλάβω αν είναι Hardware η Sodtware το πρόβλημα..Είδα λοιπό από πάνω αυτά που έλεγε ο φίλος που άνοιξε το θέμα και κάνω τη δοκιμή να βγάλω το βίσμα DVI από την κάρτα γραφικών και να ανοίξω τον υπολογιστή έτσι και τότε με έβαλε στα Vista!Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω..Εχω απογοητευτεί πάρα πολυ με αυτό το τελείως κουλό και ανεξήγητο πρόβλημα...
Vasilius Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 poly apla. Prin kanete FORMAT .... 1. Kanete BACK UP eite apto pc sas Eite vazontas tous diskous se pc filwn ... 2. DEN EINAI ANAGAIO TO FORMAT , to vlepw apo poly kosmo kai ena sas lew 14 xronia format kanw mono otan eksantlisw mexri AHDIAS oti allo exw san option. H magia ekei einai Ftiaxti eksypna an einai na kaneis format etc etc kai na ksodeveis mises meres, enw me 10 click k ligo google exei ftiaksei .... 3.oson afora ta monitor k ta provlhmata de kserw den mou xei tyxei , pantws stadio lyshs kalo einai afto pou petakse o filos parapanw, parte to monitor k go se enan filo sas. Alla an krinw apo afta pou grapsate problem twn Vista prepei na nai , sta XP de sas to xe parousiasei pote. 4. http://www.google.com ade go k sous , agglika kserete. Monitor vista no-sync etc. psaxte k tha vreite k allous me to idio problhma kai mallon lyseis - prostheste ena FIX sto telos. 2 eiste edw me to idio problhma, deite an kanate kapoio update H valate kana programa teleftaia sto pc sas. To na sas doulevei mia xara k ksafnika na mh doulevei ginete apo 2 pragmata : 1. Paremvash tou xrhsth - koinos vlakeia pou de thymomaste 2. Mhxanikh Vlavh (pio apithano) Vevaiwsou pws exeis To ENA vysma mono syndedemeno sto pc sou me to monitor. Otan bootaroun ta windows krata to Shift pathmeno. An deis asprh mera me afto tote kati fortwnoun sta windows sto boot tous kai sou parousiazei to problhma. Trava sto start up tous apto msconfig H oti allo exoun ta vista paromoio k des ti fortwnei perito k kane to disable. Meta dokimase na vgaleis to kalwdio trofodosias revmatos tou monitor k na to ksanavaleis. Ean tpta apo afta de doulepsei eba sto safe mode me to F8 kai vevaiwsou pws to monitor einai dhlwmeno kanonika kai oxi plug n play H kati symvato. Ean einai asxeto me afto pou xeis, allakse to k oriseto xeirokinhta. Pantws to problhma to xoun k alloi arketoi. U r not alone ...
kickback Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Θα φανει χαζο αλλα μιπος πρεπει να πατισεις το source απο το μονιτορ για να αλλαξει? Τι οθονη εχεις?
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Παιδιά και Αγγλικά ξέρω και Vista δεν έχω. @Kickback λες να μην πατάω το source????Πώς αλλάζω από VGA σε DVI? Tα XP έχω και το πρόβλημα είναι τελείως κουλό.Να φανταστείτε σήμερα το πρωί σηκώθηκα και δεν άνοιγε πάλι σε digital αλλά μόνο σε VGA,κάνω πάλι βίδες το PC κάνω τα χτεσινά πειράματα και δεν έκανε τίποτα μόνο σε VGA δούλευε.Βιδώνω το PC ώσπου διαπιστώνω ότι ξέχασα μια βίδα,την βάζω ξανανοίγω το PC και μπήκε μόνο του σε DIGITAL!!!!!LOOOOOOOOOOOL?????? Δεν είναι τελείως κουλό λοιπόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.