Προς το περιεχόμενο

τι κανει...βουμ?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..με βασανιζει κατι εδω κ μια βδομαδα.οποτε εργαζομαι στον υπολογιστη μου,αραια και που αρχιζει να 'βουιζει'.ο πυργος που ακουμπαει πανω στο ξυλινο γραφειο μου και μου μεταφερει μια δονηση σαν μηχανημα μασαζ.σαν να ζοριζεται κατι μεσα στον υπολογιστη.μετα σταματαει...τι λετε να ειναι βρε παιδια?εχω αρχισει να ανησυχω..

Δημοσ.

Δοκίμασε να τον βάλεις σε απόσταση 1εκ από το ξύλο. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα

(Λογικό είναι οποιαδήποτε δόνηση να μεταφέρεται από το ξύλο)

Δημοσ.

Από το να καθόμαστε να μαντεύουμε, μόλις τον ξανακούσεις μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να δεις από που έρχεται !

Λογικά σκληρός, ανεμιστηράκια κάτι τέτοιο.. Αν είναι ο σκληρός μπορεί να είναι στα τελευταία του.. Για αυτό άνοιξε να δεις μην την πάθεις όπως πολλοί άλλοι !

Δημοσ.

εμένα το κάνει αυτό ενας πεντιος3 που έχω εδω και κάποιους αιώνες. στη δική μου περίπτωση το ανεμιστηράκι του έχει πρόβλημα και παλεύει να ξεκινήσει.καμιά φορά τα καταφέρνει,καi κάνει ένα βουητό,δονεί το γραφείο και μετά δεν την παλευει και σταματάει.δουλεύει 2 χρόνια έτσι και ακόμα δεν κάηκε πάντως....αυτό δε σημαίνει οτι κάποιος άλλος δεν θα τα είχε παίξει...

Δημοσ.

mhn ton metakineis,isa -isa malista.XREIAZESAI thn donhsh gia na vgaleis symperasma ti "ftaiei".

Prokeitai gi kapoio moter.Gia to poio,8a to vreis an "ta vgaleis ola"('h estw ta aposyndeseis) kai ta tsekareis 1-1[tsekare pantws kai thn periptwsh na einai diskos mesa se drive opws sou eipane-an kai 8a to ekane mono kata thn ekkinhsh kai o tropos pou mas ta eipes me kanei na pistevw pws einai "random" to vouhto...Den pisteuw de na ennoeis to drive thn wra pou to vazeis na diavazei kati....: ) ?]

Ase to koyti anoixto,me mono ena sklhro kai to mono anemisthraki tou epeksergasth(tou trofodotikou einai akoma pio autonohto).Me to pou akouseis to vouhto,orma panw sto kouti kai prospa8a me ta elaxista moter pou douleuoun entos(sklhros,fan trofodotikou,fan cpu)na entopiseis thn phgh.An den thn entopiseis grhgora,ase to kouti kai perimene pote 8a to kanei(an eixe kapoio "pattern",dld to ekane TOULAXISTON 1 fora ka8e mera,e,meta apo 2-3 meres vale ton epomeno disko epanw,kai ksanaperimene,meta to epomeno anemisthraki,k.o.k. ...mexri na vreis ton "fasaria" : )

Prokatavolika kalo 8a htan na MHN ka8ariseis ka8e ixnos sygkentrwmenhs skonhs apo to pc (apo tous anemisthres ws tis psyktres),oxi gia tipote allo,alla gia na entopiseis etsi poio part htan auto pou travage to zori...An fanei oti htan anemisthras,dokimase apla na ton ka8ariseis.An omws apodeix8ei sklhros,ta pragamata "sovareuoun",kai 8elei na kaneis amesws 1 antigrafh twn arxeiwn pou den 8es na xaseis,kai meta na tsekareis ton en logw disko me diafora diagnwstika mh tyxon kai "ta tinaksei" to moter tou...

Δημοσ.

οταν μου το εκανε το βουητο εκλεισα τον υπολογιστη,συνδεσα και επανασυνδεσα τα καλωδια ολα και οταν τον ανοιξα δεν βουιζε.παντως δεν ειχα cd μεσα,οποτε κατι παιζει με τον σκληρο..γιατι νομιζω οτι το ζοριλικι απο κει ερχεται.μηπως ευθυνεται γιαυτο ομως το τροφοδοτικο?

το τροφοδοτικό σου πρέπει να είναι οπότε τσέκαρε το asap μη σου κάψει το μηχάνημα.

συγνωμη για τη ερωτηση.αλλα τι ειναι το asap που αναφερεις?

Δημοσ.

ερωτηση:υπαρχει κανενα προγραμμα που να με ενημερωνει για τη λειτουργια του τροφοδοτικου? :)

Δημοσ.

to motherboard monitor epishs..(freeware)

exei readings apo tis taseis pou dinei to psu

alla den kserw kata poso mporei na eu8ynetai to trofodotiko sou gia to sklhro sou kai oxi o idios o sklhros...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...