Προς το περιεχόμενο

Ποια Εχω?

tasosrs2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτσε θές να αλάξεις την X1950 για την X1950Pro γιατί εγώ αυτό κατάλαβα αν ναι , αν έχεις λεφτά για πέταμα αλαξέ την :) διαφορά πολύ μικρές που δεν δικαιολογούν τέτοια αγορά

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι εγώ έχω την x800 και θέλω να βάλω την x1950.Απλά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορα της CLUB 3D X1950 PRO από την SAPPHIRE X1950 PRO.Θέλω να πάω να την παραγγείλω αύριο και δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.

Δημοσ.

Την άλλη δεν την ξέρω, αλλά ειδικά η sapphire x1950pro που έχω και εγώ από προσωπική εμπειρία έχει διάφορα προβλήματα, που από ψάξιμο σε διάφορα forum τα έχουν και άλλοι.

Δημοσ.

Τι είδους προβλήματα φίλε μου?Τώρα με έβαλες σε σκέψεις πάλι.Έχεις εσύ ή κάποιος άλλος να μου προτείνετε κάποια άλλη μέχρι 200 ευρώ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά έχω μια κλήση προς τις ATI και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με άλλες.Είναι καλή η 8600 gts?Κάτι άλλο όμως που ξέχασα να αναφέρω.Η κάρτα που θα πάρω θέλω να υποστηρίζει σύνδεση SLI,γιατί σκοπεύω να βάλω και δεύτερη κάποια στιγμή.

Δημοσ.
Δεν ξέρω απλά έχω μια κλήση προς τις ATI και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με άλλες.Είναι καλή η 8600 gts?Κάτι άλλο όμως που ξέχασα να αναφέρω.Η κάρτα που θα πάρω θέλω να υποστηρίζει σύνδεση SLI,γιατί σκοπεύω να βάλω και δεύτερη κάποια στιγμή.

k emena mou aresoun oi ati, alla an lavoumeme ipopsin k alla pragmata i nvidia 8600gts einai kaliteri lisi.

logo dx10, hd-dvd apokodikopiisi klp.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2970&p=6

To sli den voi8a se kati pera apo tin afksisi ton epidosen kata 30% peripou, kaliteri apodosi stis ipsiles analiseis anw twn 1600x1200 mazi me filtra antialazing k anisotropic filtering. KLP.

i 8600gts exi tin idia apodosi k kaliteri apo tin 1950pro. se analisi mexri 1280*1024. episis perni trelo overclock:twisted:

siggritika einai 2 fores kaliteri apo tin ati x800 pou exeis.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Έκανα ενα search στο forum και είδα ότι δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για την 8600GTS.Μήπως να δώσω το κάτι παραπάνω και να πάω για την 8800 GTS στα 320mb?Αυτήν την βρήκα στα 270 ευρώ από Πλαίσιο.Υπάρχει στα ίδια λεφτά κάτι σε ATI που να είναι καλύτερο?

• Moderators
Δημοσ.

Εαν δινεις 320-330 παρε την HD2900XT... Μολις στρωσουν οι drivers θα ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8800GTS640...

Δημοσ.
Εαν δινεις 320-330 παρε την HD2900XT... Μολις στρωσουν οι drivers θα ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8800GTS640...

συμφωνω με τον φιλο....αλλα λιγο λιγο...σε λιγο θα παρει 8800gtx [πλακα κανω]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...