panosony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Οταν περνάω τους drivers του modem στα win98 δεν τους δεχεται το control panel\ system ,γιατι το συγκεκριμένο modem -λεει- δεν συνεργάζεται με επεξεργαστές που δεν είναι MMX . Ποιόν συμβατό τύπο μπορώ να επιλέξω ωστε να δουλέψει το Modem ?<BR>Το modem είναι το Supra 56K SSTDF εσωτερικό .<P>Thanks εκ των προτέρων ...
zeroboy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Φίλε panosony πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καταφερεις να δουλέψεις το modem διοτι ολα σχεδον τα int ειναι πλεον soft και απαιτουν τουλαχιστον την υπαρξη επαξεργαστη MMX.Απο τα int που έχω δοκιμάσει το μόνο που "παιζει" ειναι το crypto extra οχι το best γιατί και αυτό ειναι soft.H τιμή του του για έσω όμως ειναι κάπως ανεβασμένη οπότε κοίτα ίσως για κάποιο φθηνό ext.
sh4dow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 kai to deutero pou to leei kai to manual einai oti thelei 166mhz kai pano.
ODT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2001 exw ena motorola 56k fax modem internal kai exei doulepsei me pentium 75mhz aprovlimatista
cronos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2001 Φίλε μου όταν αγοράζεις κάτι, πάντα θα πρέπει να κοιτάς τις ελάχιστες απαιτήσεις του συγκεκριμένου πράγματος.Εγώ αγόρασα ένα Tornado Int. χωρίς να το πράξω και πήγα να το βάλω σε Cyrix 133MHz. Διαπίστωσα και εγώ ότι θέλει επεξεργαστή με τεχνολογία ΜΜΧ. Πήρα τελικά ένα US Robotics Int. το οποίο ζητά μόνο έναν 486.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.