Προς το περιεχόμενο

Aporia sxtika me Speed enos p4 3.2ghz

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon exw enan P4 sta 3.2GHz.

Sto Asus Prove mou leei oti to max speed pou borei na dwsei einai 3.6 GHz alla ton ekana overclk apo to bios +20% kai exei paei 3.84 GHz to leei kaisto Asus Prove ka ian paw <<O Ypologistis mou>> kai me deksi click idiotites mou to leei?

Egine kati strava i to asus prove leei arloubes?????

Δημοσ.

το απάντησες μόνος σου φίλε μου μάλων το Asus Probe σου λέει μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζει η μητρική σου σε default καταστάσεις ;) o 3,6 Ghz ήταν ο extream edition νομίζω

Δημοσ.

αν μπορείς να δώσεις παραπάνω fsb και από θερμοκρασίες είσαι καλά γιατί να μην κανεις λίγο ακόμα oc ? :D

το board σου είναι καλο αν πούμε ότι και οι μνήμες σου θα αντέξουν με λίγο παιχνίδι στους διαιρέτες τότε ο θεός μαζί σου και δώστου ;)

Δημοσ.

to dwsa allo 5% dn nomizw oti an to dwsw kai 30% tha anteksei giayto kai 25%+einai poli kala.

Twra thelw na parw kai mia Ram 1024+512Mb na ta kanw 2048MB kai meta pios to pianei.(kai mia karta grafikwn me crossfire dn tha eblapte)

Δημοσ.

το παρακάνεις λίγο :-P καλύτερα να μην παίζεις παζλ με τις μνήμες σου πούλα την 512 και πάρε 2x1Gb @ 400Mhz να γλιτώσεις και 2 slot και τυχόν ασυμβατότητες όσο για crossfire λίγο δύσκολο με P4P800 από την στιγμή που παίρνει AGP ;)

Δημοσ.

και τσιμπας και μια 1950pro που σε σχεση με την 9600se(στα ιδια εαν οχι χειροτερα με μια fx5200) που εχεις θα ειναι σαν να κανεις 6 crossfire...

Δημοσ.
gia dwste kamia prosfora i kati pou proteinete gia RAM kai Karta grafikwn .

Na dw ligo

Όσον αφορά τις μνήμες σου προτείνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554886 OCZ με ψύκτρες τραβάνε οverclocking κοστίζουν βέβαια 200ε (timings 2-3-2-5 !!!), ή αυτές με 3άρια timings http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=920649&tab=specs 188e.

κάρτα γραφικών φυσικά την κορυφαία 1950Pro με μόλις 187ε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510575

Ελπίζω να σε βοήθησα :-D :-D :-D

Δημοσ.

μήπως τα 4 κατοστάρικα σύνολο είναι λίγο υπερβολή για τέτοιο σύστημα γιατί αν τω πουλήσει όλο αλλα 2 φιάχνει άνετα ένα πολύ καλύτερο ;) εγώ θα έλεγα να βρει τίποτα σε μεταχειρισμένες μνήμες και VGA

Δημοσ.

Vatos πρότεινα την 1950 επειδή αναφέρθηκε και πιο πάνω... Μπορεί το παιδί κάλλιστα να πάρει μία 7600GT Gainward Bliss και να της πιει το αίμα με τα clockia!!! Θα του κοστίσει και μόλις 107 αν δεν κάνω λάθος από e-shop. Σχετικά με τις μνήμες τώρα, αν σκοπεύει να κρατήσει για κάμποσο καιρό ακόμα το pc του είναι μαι χαρά, ειδικά αν θέλει overclocking. Αλλιώς υπάρχουν αρκετές φθηνότερες υλοποιήσεις (Βλέπε Jetram π.χ) που όμως θα του μείνουν σίγουρα στο χέρι (από προσωπική εμπειρία). Αν θέλει κάτι φθηνότερο υπάρχουν και κάποιες Kingston (νομίζω είχα δει κάποιες στο εμάγαζο) και με 2 κουβέρτες θα είναι τζετ...

Δημοσ.

ναι βρε συ μαζί σου είμαι αλλα εγώ προσωπικά τόσα δεν θα έδεινα με kingston μνημούλες τα 240 Mhz τα έχω άνετα με value σειρά οποτε γιατί να πάω αλλου άσε που η μητρική του παιδιού είναι καλή για oc και παίζει σίγουρα με καλους dividers όσο για vga θα έλεγα μεταχειρισμένη γιατί μετά από καιρό αν σκοπεύει αναβάθμιση θα είναι άχρηστη λόγο agp ;)

Δημοσ.

συμφωνώ για μεταχειρισμένη αν θέλει κάτι κάτω από 70... Πάντως με 72ε παίρνει μια 9800 pro από το eshop την φλασάρει σε 9800XT ανεβάζει επιδόσεις. Αν τραβάει overclocking δεν ξέρω καθόλου (το αφήνω πάνω σου Vatos)

Δημοσ.

απο λίγα που έχω δεί δεν τραβάει και πολά πράματα δεν ξέρω αν ξεκληδώνει τίποτα με flashάρισμα αλλά για 30-40 ευρώ διαφορά εγώ θα έπαιρνα αυτήν ;)

αποδεδειγμένα πάει καλά και σε Oc πέρασε μια απλά gs από τα χερια μου και την είχα κάνει και thread με τίτλο 2,60κάτι αν θυμάμαι καλά και πριν κανα 2 βδομάδες πέρασε από τα χερια μου και μια τέτοια ενός φίλου για ρετουσάρισμα τα πήγε παρα πολύ καλά σε stock καταστάσεις αλλα φτάσαμε σε Vmod γιατί το παιδί έχει νεράκι και δεν κρατήθηκα :mrgreen: η κάρτα για τα λεφτά της σκοτώνει

για μνήμες πάλι εγώ θα έλεγα να πάρεις ακόμα μια 512 και νταξή θα είναι αν δεν έχει σκοπό να βάλει Σβηστά δεν θα έχει τo παραμικρό 1Gb είναι αρκετό για τα παιχνίδια και όλες τις εφαρμογές εκτος από τον πούστη τον firefox

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...