Προς το περιεχόμενο

αμέτρητα beep

ntoyzaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Oλα κανουν για ολα. Δεν ειναι αναγκη να παρεις 550αρι τροφοδοτικο...

Εγω παντως με αυτο ειμαι κομπλε (120? πριν 2 χρονια..)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241

Δινει και 32Α combined στην +12 (και οχι 16.... χαχαχαχχ!!)

Δημοσ.

ρε συ GeorgeMan πόσες φορες θα το πούμε ?

τα τροφοδοτικά με πολλαπλές γραμμές δεν δίνουν όσα λένε στο combined ;)

για τον απλό και μονο λόγο ότι επειδή έχουν διαφορετικά κυκλώματα για κάθε γραμμή εγκλωβίζουν τα αμπέρ και δεν παίρνει η μια γραμμή αν φουλάρει από την άλλη αμπέρ

για να πίστεις αν ξέρεις να μετράς (όχι ρεύμα βραχυκύκλωσης ) τότε μετρα το τροφοδοτικό σου και αν δίνει 32 αμπέρ combined εγώ θα σου βίντεο να σπάω το δικό μου το enermax

για μένα φίλε μου αυτό

άνετα θα τραβήξει και 8800 πάνω του με 32 αμπέρ και τα λεφτά ?

109.94 ? για ETASIS εμένα μου φαίνονται τσάμπα

η αυτό έχω το 400αρι και τα αμπερ που λέει τα δίνει αλλά όχι 40 σε combined ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ωχου...

Δυστυχως μπορώ να μετρησω ως 10Α, μετα θα μου καψει το πολυμετρο.

Μα ετσι κι αλλιως δεν λεει 36 (που θα ηταν το αθροισμα των δυο +12γραμμων [18+18]). Λεει 32! Αρα ειμαστε Οκ απο αποψη υποψιας κοροϊδιας απο την Enermax... Και μεχρι και 8800GTS overclocked με Α64 3500+ overclocked και 2 δισκους μαζι εχει αντεξει, οποτε γιατι οχι? Πολυ δυσπιστος εισαι!

Και γιατι να παρει το Ετασις με 109 και να μην παρει το 600αρι OCZ με 105 που δινει 48combined (και 38 να ειναι πραγματικα, πιο πολλα απο του Ετασις θα ειναι...), ή το Thermaltake το 700αρι ή το 750αρι με 98 ή 113? αντιστοιχα?

Δημοσ.

φιλε GeorgeMan λόγο δουλειά καθημερινά ασχολούμαι με ρέματα και τάσης τροφοδοτικά έχω δοκιμάσει πολλά και διαφορα την ιστορία που πουλάνε οι εταιρίες με τα combined ξεχνα την και αυτό ένα διαφημιστικό κολπάκι είναι να ψαρώνουμε ;) στο ψάξιμο ήταν πολύ πρόχειρο δεν κοίταξα τo OCZ αλλα για εμενα καλύτερα να πάρει ένα με μια 12v γραμμή και πολλά αμπέρ παρα να τα χάνει στην διαίρεση των γραμμών ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...