Προς το περιεχόμενο

αμέτρητα beep

ntoyzaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Το πρόβλημα μου είναι όταν τρέχω ενα game οπιοδήποτε μετα απο κάπια ώρα αφού κάνει αμέτρητα beep kai aναβοσβηνει η οθόνη με το κάθε beep,(περίπου 1sec είναι το κάθε αναβοσβημα)σβήνη τελείως η εικόνα! το κουτί παραμένει ανοιχτό αλλα δεν μπορώ να 'ανοίξω' την εικόνα με τίποτα!κάνω αναγκαστικά restart(aπο το κουμπάκι).Μόνο με το game world of warcraft δεν έχω αυτό το πρόβλημα... αλλα όταν είμαι alt+tab απο το game και κάνω οτιδήποτε πάλι κάνει τα beep και μετά απο ώρα σβήνη η εικόνα:(

(τα beep τα κάνει ανα αρκετά λεπτά)

έχω:

AMD athlon64 3700+(2200mhz)

ATI radeon x1800xt 512mb

Micro-star MS-7185

kai ram 2x512mb

το τροφοδοτικό μου πρέπει να είναι η400w ή 500w δεν είμαι σίγουρος

επείδη διαβάσα σε αλλα posts που ζητάτε θερμοκρασίες ορίστε και οι δικές μου

μήπος και σας βοηθήσουν (μερικές απο τισ θερμοκρασίες παρακάτω δεν εχω ίδεα τι ειναι:-? χρησιμοπιήσα το everest ultimate edition)

motherboard:31 C

cpu:35 C

cpu diode:31 C

aux:19 C

gpu ambient: 60 C

gpu vrm:65 C

ξέρω οτι το 60 c και το 65 c ειναι υπερβόλικα μεγάλες(νομίζω το όριο είναι 40 c) αλλα δεν εχω ίδεα τι να κάνω

αυτό το πρόβλημα το έχω περίπου 2 μήνες δεν εχω ιδέα απο που/τι αρχήσε αλλα δεν έδινα πολύ σημασία γιατή κατα κύριο λόγο επαίζα το world of warcraft.

ευχαριστώ για τον χρόνω σας.

υγ.ξέρω εχω ορισμένα ορθωγραφικά λάθη στο κείμενο παρακαλώ αγνοήστε τα είναι το 1ο post πού κανώ με ελληνικούς χαρακτήρες σε forum (έγγραφα greeklish)

Δημοσ.

oi thermokrasies einai mia xara....kai to gpu einai o epeksergastis tis kartas grafikwn sou kai 60 einai kala .... de ftene oi thermokrasies sou....isws fteei to trofodotiko sou an einai no name....isws ftene oi drivers...exeis winxpsp2? ola ta updates? drivers ati catalyst poious? dokimase ena unistall -restart-install drivers an de ta xeis kanei hdh

Δημοσ.

thanks για τα reply σας!

tsakonas@ εχω ολα τα updates στους drivers της μητρικης και της καρτας γραφικών... το catalyst control center το έχω βγάλει εδώ και καιρο... γιατί δεν μου ειχε χρειαστη στο παρελθον καθόλου και ανοιγε κάθε φορα που ανοιγα το pc και μου εσπαγε τα νευρα >< λες να το ξαναβαλω ?

alexcrew@ οι μετρησεις που εκανα με το everest ultimate λενε για την vitrual memory

total 3483mb

used 750mb

free 2735mb

utilization 21%

vatos_locos@ εε πως μπορω να κανω memtest? πεσμου πως να αρχησω plz και θα βγαλω ακρη

λετε να κανω format?

Δημοσ.

thanks για το fast reply vatos_locos! το κατεβασα αλλα εχω ενα προβληματακι στην διαδικασια >< οριστε photo απο αυτο που μου ειπες να κατεβασω http://i52.photobucket.com/albums/g37/ntoyzaster/memtest.jpg

εσυ λες να παρω το memtest.iso να το αποθυκευσω σε μια δισκετα και να κανω restart to pc μου ?

ειμαι λιγο ασχετος με αυτα :(

Δημοσ.

λεει να γραψεις το iso εικονικο αρχειο σε κανονικη μορφη μεσω προγραμματος π.χ. alcohol120% σε δισκακι και μετα να bootαρεις το pc με to cd

Δημοσ.
λεει να γραψεις το iso εικονικο αρχειο σε κανονικη μορφη μεσω προγραμματος π.χ. alcohol120% σε δισκακι και μετα να bootαρεις το pc με to cd

Thats right ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εχουμε ιδια vga, οποτε και 80ρια να εβλεπες, καλα θα ητανε. :)

Ομως καιει ΠΑΡΑ πολυ ρευμα η ατιμη, εαν εχεις τροφοδοτικο 400W σιγουρα φταιει αυτο...

Δημοσ.

Γεια σας παλι!

εκανα memtest δεν υπαρχει κανενα προβλημα

ανοιξα το κουτι για να δω τα w του τροφοδοτικου αλλα δεν εγραφε w εγραφε αυτα ελπιζω να βγαλετε ακρη

AC input

230v-50HZ 3A

Dc output(max)

+5v -5v +12v -12v +3.3v +5vSB

36.0A 0.6A 16.0A 0.8A 26.0A 2.0A

BTW εκτος απο τα ανεμιστιρακια στoν επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων εχω μονο 1 στα πλαγια του κουτιου λετε να υπαρχει καπιο προβλημα απο αυτο ? να παω να παρω ανεμιστιρακια ?

• Moderators
Δημοσ.

Me 16A στην +12 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δουλεψει αυτη η vga, σου μιλαει χρηστης της....

Θες τροφοδοτικο..

Δημοσ.

thanks! τωρα που το θυμηθηκα το τροφοδοτικο ηταν μαζι με τον πυργο δεν το αγορασα μονο του ><

να υπο8εσω οτι ολα τα τροφοδοτικα ταιριαζουν σε ολα τα κουτια ? η θα παρω καπιο και θα τρεχω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...