Προς το περιεχόμενο

σελιδα απο συχνωτητες ασυρματων

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω μια σελιδα ή ενα προγραμμα που να πιανει συχνωτιτες απο ασυρματους

σαν αυτα που εχουν οι αστυνομικο σαν walkie-talkie κατι το θελω γρηγορα ειναι συμαντικο οποιος μπορει να βοηθησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ακόμη κι αν κάποια σελίδα μεταδίδει ήχο από CBs δύσκολα θα πετύχεις το κανάλι που θέλεις... Όσο για το αν υπάρχει πρόγραμμα... και να υπάρχει θα χρειαστείς σίγουρα και κάποιο δέκτη σήματος. Εκτός κι αν το πρόγραμμα δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αναμετάδοση δεδομένων από το διαδίκτυο.

Δημοσ.

Σε τι συχνότητες; Αν ψάχνεις για την περιοχή σου μόνο με δέκτη θα κάνεις δουλειά. Και μην περιμένεις να πιάσεις την αστυνομία.

Δημοσ.
μηπως υπαρχει καμια σελιδα που να πιανει συχνωτητες απο ασυρματους?

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

α) Αν μένεις σε περιοχή της Αττικής δεν υπάρχει περίπτωση καμία διότι λειτουργεί

με TETRA το οποίο δεν υποκλέπτεται κλπ.κλπ.κλπ....

β) Αν είσαι σε άλλη περιοχή της Ελλάδας η Αστυνομία εκπέμπει από τα VHF αλλά

θα πρέπει να έχεις δέκτη που να λαμβάνει στην εν λόγω μπάντα και να γνωρίζεις

ακριβώς τη συχνότητα αλλά και τον υπότονο. Αν δεν γνωρίζεις αυτά τα δύο θα πρέπει να έχεις scanner που μπορεί μεν να τα ανιχνεύσει αυτά αλλά θα πρέπει να είσαι ολίγον τυχερός γιατί όταν κάνει ανίχνευση θα πρέπει να γίνεται εκπομπή στη συχνότητα που σ' ενδιαφέρει.

Αυτά τα ολίγα.....

Μάλλον δύσκολα τα πράγματα.

ΥΓ. Ξέχασα το σπουδαιότερο. Όλα αυτά είναι παράνομα και αν σε πιάσουν με τέτοια μηχανάκια (δέκτες η scanner VHF) θα σου κόψουν τον κ......

Δημοσ.

δεν θελω για την αστυνομια θελω απευθειας αναμεταδωση απο ιντερνετ αλλα για μεσα στην αττικη γενικα εγω το θελω για να μιλαω με ενα φιλο μου δωρεαν που

εχει τετοιο συστημα ασυρματους και τετοια

Δημοσ.

αυτος εχει μονο ασυρματους και ολα τα κολπα αλλα εγω θελω κατι στον υπολογιστη γιατι σε μηχανιμα αρχιζει απο 200 ευρα

Δημοσ.

Φιλε μου νομιζω οτι χρειαζεσαι μηχανημα το οποιο συνδεεις στο pc σου και εκπεμπεις μεσω καποιας σελιδας μεσα απο net

Αρα και να βρεις τη σελιδα κλπ παλι θελεις μηχανημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...