tevatron Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2001 Paidia dwste ta fwta sas.Exw ena provlimataki me to PC mou.Kathe fora pou paw na ton anoi3w an exoun perasei as poume panw apo 5 wres apo thn teleytaia fora pou htan anoixtos synithws den kanei boot kai prepei na tou kane restart.Thn deyterh fora vevaia anoigei alla katalavainete poso ekneyristiko einai.Ypopsiazomai oti ftaiei to trofodotiko alla tha ithela kai ti gnwmi sas.<BR>Thx.
M.electronic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δεν νομιζω οτι ειναι το τροφοδοτικο σου γιατι αν ηταν αυτο δεν θα ξεκινουσε καθολου.<BR>Κατα την γνωμη μου να κοιταξεις τα καλωδια της motherboard και ειδικα του σκληρου σου και αν επιμενει κανε format και ξαναπερασε το λειτουργικο σου προγρεαμμα.
panosony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Εγω πιστεύω πως είναι κάποιο πρόβλημα στο system hardware configuration ,οποτε χρειάζεται restart μετα απο καθε boot για να διορθώσει κάτι .<P>Κοίταξε στο control panel \ system \ Device Manager για τυχόν λαθη . Οπου δεις ! κανε update driver ,ή καλύτερα κάνε remove και πέρασε τους drivers με το επόμενο boot . Αυτό ασφαλώς είναι μια υπόθεση . Αν δεν είναι έτσι θα συμφωνήσω με τον φίλο Μ.electronic ,ξαναπέρνα καπάκι λειτουργικό αφου μπορεί να φταίνε oι drivers του Mobo ...
tevatron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Kala ola auta paidia alla molis agorasa kainourio HD kai ta kalwdia einai ola kala sth thesi tous kai ta Xp ta 3anaperasa xtes alla pali tipota.Eite exei Windows ME eite XP ena kai to ayto.Den katalavainei tipota. Kathe mia stis dyo prospathies gia boot theli restart.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μάλλον το τροφοδοτικό δεν μπορεί να δώσει αρκετή τάση στην αρχή για να κάνει boot ο Η/Υ, και δίνοντας restart παίρνει τα 'πάνω' του. Αν θες να κάνεις κάτι για να δεις αν τελικά φταίει το τροφοδοτικό κάνε το παρακάτω:<P>1. Βγάλε την πρίζα πίσω από το tower<BR>2. ʼνοιξε το tower<BR>3. Ξεβίδωσε το τροφοδοτικό από την θέση του πάνω στο tower<BR>4. Προσεκτικά άνοιξε χώρο, ώστε να το βγάλεις από το tower<BR>5. Ξεβίδωσε τις όποιες βίδες έχει πάνω του, ώστε να το ανοίξεις<BR>6. Πάρε μία ηλεκτρική σκούπα, πήγαινε σε ανοιχτό χώρο και 'ρούφηξε' όση σκόνη μπορείς. Προσεκτικά ώστε να μην κουνήσεις ή χαλάσεις κάποιο κύκλωμα<BR>7. Αφού τελειώσεις, βάλτο πάλι στην θέση του και δοκίμασε πάλι<P>Το ξέρω ότι αυτά που γράφω είναι περίεργα αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. <BR>Αν όμως δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει κατσαβίδι, άστο καλύτερα για να μην τα κάνεις χειρότερα. Πάντως δεν είναι θέμα λογισμικού. Γνώμη μου.
tevatron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Thanks Timiman an kai h symbouli sou einai arketa parakindineumeni an ftasw sto amin tha to dokimasw ki ayto.Thanks anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.