Eusebius Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Από χθες είναι δυνατόν να φτιάχνουμε δημοσκοπήσεις με 20 επιλογές (προηγουμένως το όριο ήταν 10). Λέω να φτιάξω μια καινούργια για τα αντι-ιικά, προσθέτοντας κάποια που είχαν μείνει έξω από την τρέχουσα δημοσκόπηση: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183853 Χρωματίζω με μπλε οκτώ επιλογές που απουσιάζουν από την τωρινή. Ποιες άλλες θέλετε να μπουν; Μη λετε σουίτες γιατί θα μπλέξουμε. Αν προτιμάτε κάποια σουίτα, προτείνετε το αντίστοιχο αντι-ιικό. Active Virus Shield (AVS) avast! Home Edition AVG Anti-Virus Free Avira AntiVir PersonalEdition Classic BitDefender Antivirus CA Anti-Virus F-Secure Anti-Virus Kaspersky Anti-Virus McAfee VirusScan NOD32 for Windows Norton Antivirus Panda Antivirus Symantec AntiVirus Corporate Edition ZoneAlarm Antivirus Άλλο: πείτε ποιο Kανένα: έχω Linux Κανένα: έχω Mac OS X Kανένα: πείτε γιατί
Mariosxaniaomg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 POly kalh h dhmoskophshs den moy erxetai kanena twra.pantws ayta ftanoyne.MPrabo eysebius:-D
SpY Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 PC-cillin, F-prot, Sophos, E-trust αν και δεν νομίζω να τα χρησιμοποιεί κανένας
Tsino Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 πολυ καλη ιδεα. to E-trust έχει αντικατασταθεί απο το CA antivirus
kostastnt Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν γίνεται το Kaspesky να διαχωριστεί σε έκδοση 6 και σε έκδοση 7 (beta). Ειμαστέ πολλοί που βάλαμε το 7 αλλά επειδή έχει τρομερά bug, γυρίσαμε στο 6.
Eusebius Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 PC-cillin, F-prot, Sophos, E-trust αν και δεν νομίζω να τα χρησιμοποιεί κανένας Το PC-cillin (νυν Trend Micro) καλή ιδέα μου φαίνεται. To eTrust (νυν CA) το έχουμε, όπως λέει ο Tsino... Αν προστεθεί το Trend Micro (πρώην PC-cillin) μένει άλλη μία θέση για τα 20...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.