plato Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Η κατασταση εχει ως εξης: Κανω αιτηση στην οntelecoms (που ασπρη μερα να μη δουνε τα ζωα) 18/4. Μετα απο δυο βδομαδες (4/5) κανω αιτηση ακυρωσης χωρις να εχει προχωρησει η παραγγελια ως εκεινη τη στιγμη.Απλα ειχε καταχωρηθει στο συστημα τους.Εως και σημερα δεν εχει γινει μεταφορα της γραμμης απο ΟΤΕ σε αυτους.Τα βοδια με παιρνουν σημερα και μου λενε να παω να παραλαβω τον εξοπλισμο.Τους λεω οτι εχω κανει ακυρωση εδω και 2 βδομαδες και μου λενε ενταξει και το κλεινουν.Τοτε καταλαβα οτι δεν τη γλιτωσα την ταλαιπωρια.Παιρνω στη εξυπηρετηση πελατων και τους ρωταω γιατι δεν σταματησε η διαδικασια.Μου λενε οτι σταματησε κι απο λαθος με πηραν για τον εξοπλισμο αλλα η μεταφορα της γραμμης θα γινει υποχρεωτικα σε αυτους και μετα θα πρεπει να την επαναφερω με αιτηση μου στον ΟΤΕ.Αφου τους τη λεω χοντρα μου απαντανε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι κι αφου ξεκινησε η διαδικασια δεν διακοπτεται με τιποτα.Κατεβαινω σε ενα oteshop και μου λεει ο υπαλληλος οτι δεν μπορει ουτε ο οτε να κανει κατι κι οτι ειναι μαλλον υποπτο οτι η on δεν μπορει να το ακυρωσει.Δεν ξερω μου λεει αλλα εισαι τυχερος γιατι ειναι εδω ο προισταμενος.Παω σε αυτον και μου λεει δεν γνωριζω, τι να σου πω και @@.Μου δωσανε το τηλ. της ΕΕΤΤ να παρω να ρωτησω.Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Να περιμενω μεχρι να παει η γραμμη στην οn και μετα να τη φερω πισω?Στο oteshop μου λεει οτι μπορει να μεινω και κανα μηνα χωρις τηλεφωνο.Θα παρω τα βουνα!Μα δεν γινεται να σταματησω τη μεταφορα?Οποιος εχει την παραμικρη ιδεα παρακαλω ας βοηθησει.
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για να πας σε κάποιον πάροχο, κάνεις απλά μία αίτηση σε αυτούς και όπως καταλαβαίνεις το κάνουν όσο πιο σύντομα μπορούν. Έστω και αν το συντομότερο που μπορούν είναι κάνα μήνας. Για να πας από εναλλακτικό στον ΟΤΕ, δεν μπορείς να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ, αλλά πρέπει να πας στον πάροχο και να του ζητήσεις να γυρίσεις στον ΟΤΕ. Πιστεύεις πως θα σε γυρίσουν γρήγορα; Αυτό το έκανε η ΕΕΤΤ γιατί ο ΟΤΕ είναι και καλά ο "ισχυρός". Εγώ έχω άλλη άποψη για τον λόγο. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και κοινοποίηση της στην OnTelecoms
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ισχύει ότι σου είπαν, ανεξάρτητα ISP. Η φορητότητα δεν διακόπτεται εφόσον γίνει αίτηση. Υπεύθυνη για αυτό βάση νόμου είναι η ΕΒΔΑΦ [Εθνική Βάση Δεδομένων Αναφοράς για τη Φορητότητα] που από μόνη της χρειάζεται 10 εργάσιμες. Εποπτεύεται από την ΕΕΤΤ. Όλοι οι ISPs κάνουν αίτηση εκεί εφόσον έχουν ρητή εντολή γραπτώς από τον κάτοχο της γραμμής. Για περισσότερα εδώ: http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/Numbering/portability_FAQ.html p.s. Ήρεμα με τις καταγγελίες. Ας καταλήγουμε πρώτα ότι έχουμε δίκιο, αλλιώς στερούμε χρόνο από τις αρμόδιες υπηρεσίες που μπορεί κάποιοι άλλοι να τον έχουν πραγματικά ανάγκη. /sc
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ο πελάτης έχει δίκιο, ακόμα και αν αυτό που θέλει είναι ενάντια στους κανονισμούς/νόμους. Όταν κάτι είναι νόμιμο δεν σημαίνει πως είναι και σωστό. Μόνο όταν μαζευτούν πολλά παράπονα μπορεί να αλλάξει κάτι. Και κατά την γνώμη μου πολλές από τις παρεμβάσεις της ΕΕΤΤ είναι λάθος.
madsc Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ο πελάτης έχει δίκιο, ακόμα και αν αυτό που θέλει είναι ενάντια στους κανονισμούς/νόμους. ... I rest my case. Ας κάνουμε ότι γουστάρουμε λοιπόν, όπου γουστάρουμε, κ μετά σκάμε κ κανα 20ευρω κ βαφτιζόμαστε "πελάτες". Kifinas που μένεις είπαμε; Ρε κούνια που κούναγε μερικούς. /sc
plato Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αντε και εγινε ετσι η φαση.Παω στην on και μετα ζηταω να παω στον ΟΤΕ ενω εχω ακυρωσει την αιτηση για οποιαδηποτε παροχη υπηρεσιων.Θα πρεπει να τους πληρωσω για να κανουν τη μεταφορα?Θα μου παρεχουν τηλεφωνο οπως κανει τωρα ο ΟΤΕ μεχρι τη μεταφορα παλι πισω?Ξερετε αν οντως υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις τηλεφωνο για μερες?
kifinas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Κρήτη μένω madsc και με κούναγαν οι κλασικές κούνιες. Δεν είπα να κάνουμε ότι γουστάρουμε, είπα να παραπονιόμαστε για αυτά που δεν μας αρέσουν. Έχει μεγάλη διαφορά. Και ένα ευρώ να δίνει κάποιος είναι πελάτης και όχι "πελάτης" plato, γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους στην ΟΝ?
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 To asxhmo me thn ellada einai oti den yparxei genikws kalh nomo8esia. To kako einai oti den efarmozetai ws 8a eprepe. To xeirotero einai oti emeis oi ellhnes pisteuoume oti exoume PANTA dikaio. To xeiristo einai oti eimaste sth mesh olwn autwn.
dk Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 καλα οσοι απεθυνθειτε στην ΕΕΤΤ για επιλυση προβλήματος ΣΩΘΗΚΑΤΕ......................... Τους κουμπάρους στην επιτροπή ανταγωνσιμού του θυμαστε; Στην ΕΕΤΤ εχουμε τα ''ξαδελφια'' Ε ρε σκουπα που χρειαζεται αυτη η ΧΩΡΑ, από τους αποτυχημενους πολιτευτες που τους βαπτιζουν στελεχη οτγανισμων επιχειρησεων κλπ ώστε να βγαλουν τα σπασμενα του προηγουμενου προεκλογικου τους αγωνα και βεβαια του επομενου και να εξασφαλισουν παιδια εγγονια, δισεγγονα, τρισεγγονα κλπ Οσα για εμας ας ξυπναμε απο τις 6 για το μεροκαματο Καλα ξεκινησα να γραψω για την ΕΕΤΤ και μου βγηκε ολα αυτό...
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 xaxaxa einai to 1o atomo p sunde8hke mesa 1mhna k ekane k akurwsh... den hxeres mias k empenes edw , pws exei h katastash k posous mhnes 8eloun gia energopoihsh?
spongepatrick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Αντίστροφη φορητότητα ζητάς από τον ΟΤΕ μόλις γίνει η μεταφορά γραμμής... Βέβαια μετά στον ΟΤΕ θα πληρώσεις και γύρω στα 35 ευρώ... Αν βέβαια ζήτησες ακύρωση έγκαιρα και δεν στην κάνανε, αλλά σε γράψανε, ίσως μπορεις να βρεις το δίκιο σου μέσς ΕΕΤΤ.
gokal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 @Plato ... κι εγω την πατησα ακριβως ετσι με την ΟΝ για το λογο που αναφερει ο madsc. Δεν ειχα υπογραψει ουτε συμβολαιο, τηλεφωνικα ειχαν γινει τα παντα κι ακυρωσα μετα απο 1 βδομαδα. Τωρα βρισκομαι με γραμμη στην ΟΝ μονο για τηλεφωνο, adsl δεν εχω, και οπως με διαβεβαιωσαν οι κλησεις μου κοστιζουν 0.09ευρω, οπως δλδ ολες της ΟΝ. Αντιστροφη φορητοτητα δεν εχω κανει αφου εκανα αιτηση στη Vivodi και απλα περιμενω τωρα απο αυτους να παρουν τη γραμμη μου απο την ΟΝ. Εαν θες να γυρισεις στον ΟΤΕ πρεπει να πας οπως κι εκανες σε ΟΤΕshop να κανεις αιτηση φορητοτητας αλλιως πρεπει να ενημερωσεις τον παροχο που θες να πας οτι η γραμμη σου δεν βρισκεται στον ΟΤΕ. Πρεπει να εχεις υποψη σου οτι αν κανεις ακυρωση της φορητοτητας τωρα στην ΟΝ το νουμερο σου θα χαθει (ετσι τουλαχιστον μου ειπαν).
polaki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εγω ειχα κανει αιτηση στην ΟΝ και πριν λίγες μέρες τους ζητησα να την ακυρωσουν. Στην περιοχη μου ακομα η ΟΝ δεν έχει δικτυο, και ετσι δεν προχώρησαν στην μεταφορά γραμμης απο ΟΤΕ σε ΟΝ. Τους πηρα και σημερα και μου ειπαν οτι δεν θα γινει η φορητοτητα, πήρα και τον ΟΤΕ και μου είπε οτι δεν μπορει να δει αν υπάρχει καποια αίτηση για να φύγω, αλλά τουλάχιστον το νούμερο μου ακόμα ανοίκει σ'αυτόν (λογικο, αφου δεν εχω ΟΝ δικτυο στη Βουλα ακόμα). Εσεις είσασταν σε περιοχή που καλυπτόταν απ'το δικτυο της ΟΝ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.