Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια motherboard asus

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

C2D 4300 στους 51 βαθμούς και

στους 61 όταν "δουλέυει"

χωρίς πρόσθετους ανεμιστήρες το κουτί και μάλλον "τυφλο" (χωρίς καλή ροή αέρα)

Πώς σας φαίνεται ;; (πάνω σε P5B)

image1yk2.th.jpg

Δημοσ.

βάλε το core temp 0.94 to 0.95 δεν λειτουργεί σωστά με τους cpu της σειράς Ε4 θα δείς 10 + βαθμούς κάτω ;) αν είσαι με το stock coolerάκι είσαι καλά

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλάρα για την καθισυχαστική σου απάντηση (με τον ανεμιστήρα της intel).

jwqim2m5jgjqmeyygnwj.jpg

Έχεις δίκιο, διαφέρει το 0,95 απο το 0,94 αλλα το BIOS συμβαδίζει με τις θερμοκρασίες του 0,95 και το PC Wizard επίσης.

Και εκτός αυτού το 0,94 αναφέρει οτι έχει πυρίνα 'Allendale' ενώ το 0,95 και το PC Wizard αναφέρουν τον 'Conroe'

(Θά 'θελά πολύ να πιστέψω το 0,94 αλλα νομίζω 'δίκιο' έχει το 0,95 που συμβαδίζει καί με το BIOS αλλα και με άλλα ανταγωνιστικά προγράμματα)

Δημοσ.

me to 0.94 poso sou leei ? egw me nero ton exw 28 idle kai 40 sxedwn full load me 1-2 ba8mous diafora ana pirina poso einai to diko sou idle kai full alla me ton core temp 0.94

sorry gia ta greeklish alla to pc mou einai of gia plisimo :D kai sto katebastiri kanw 2 xroia gia na grapsw me elinika :D

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ ASUS έχω, την P5AD2-E Premium. Η θερμοκρασία της μητρικής που δείχνει το PC Probe αναφέρεται στο i925xe;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...