Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια motherboard asus

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά από 2 ώρες παιχνιδιού ο Ε6600 μου βγάζει θερμοκρασία 48-49 βαθμούς ενώ με το που σταματάω το παιχνίδι πέφτει κατευθείαν κάτω από 42 και σταθεροποιείται γύρω στο 38 με την μητρική(Asus P5B Deluxe WiFi/AP) καρφομένη στους 35 βαθμούς.

Καλά είμαι?

Για να δω τις θερμοκρασίες χρησιμοποιώ το pc-prob II που είναι στο cd της μητρικής.Το μόνο "πρόβλημα" που έχω είναι ότι ενώ έχω το κουτί TT Soprano(με 3 ανεμιστήρες άρα) μου βγάζει ένδειξη στροφών για τους 2 και όταν το βάζω να μου βγάλει και για τον 3ο βαράει κόκκινο και δεν λαμβάνει μέτρηση.Το θέμα είναι ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει...Καμία ιδέα και γι'αυτό???

Πολύ καλά είσαι με θερμοκρασίες,αλλα για την μητρική οι 35 βαθμοί είναι θερμοκρασία χειμώνα (είσαι σε κλιματισμό?)-μεχρι 45 πιάνει σε κανονικές συνθήκες δωματιού καλοκαίρι και 3 ανεμιστήρες στο κουτί.Αν δεν είσαι σε κλιματισμό φταίει η έκδοση Probe ή εντολή από το bios:-D

Οσο αφορά για τις ενδείξεις στροφών το Probe καταλαμβάνει 1fan αυτή της CPU,οπότε ένας αναεμιστήρας δεν καλύπτεται από την μέτρηση.

Δημοσ.

Σημείωση...η θερμοκρασία που αναφέρεται ως Motherboard Temperature στις τελευταίες Asus ( P5W Series...P5B Series...P5K Series... Striker Series... Commando ) είναι η θερμοκρασία του chipset ( Northbridge ) μιας και εκεί είναι τοποθετημένος ο σένσορας

More info.... Asus FAQ...it's easy to read the FAQ isn't it ?

Δημοσ.
Πολύ καλά είσαι με θερμοκρασίες,αλλα για την μητρική οι 35 βαθμοί είναι θερμοκρασία χειμώνα (είσαι σε κλιματισμό?)-μεχρι 45 πιάνει σε κανονικές συνθήκες δωματιού καλοκαίρι και 3 ανεμιστήρες στο κουτί.Αν δεν είσαι σε κλιματισμό φταίει η έκδοση Probe ή εντολή από το bios:-D

Οσο αφορά για τις ενδείξεις στροφών το Probe καταλαμβάνει 1fan αυτή της CPU,οπότε ένας αναεμιστήρας δεν καλύπτεται από την μέτρηση.

Όντως,αυτό ξέχασα να το αναφέρω.Το pc δουλεύει σε δωμάτιο με aircondition.:mrgreen:

Πάντως και χωρίς aircool μέχρι 41 βαθμούς έχει φτάσει η μητρική...

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα δειχνει αυτα:

thermokrasieshi8.th.jpg

καλα ειναι?

Επισης λεει GPU και οχι CPU

GPU δεν ειναι της καρτας γραφικων?

Και η CPU που ειναι?

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα μου λεει το everest

Motherboard 33 °C (91 °F)

CPU 59 °C (138 °F)

Seagate ST3120026AS 39 °C (102 °F)

me Motherboard Asus P4C800 / P4P800 / P4P8X

Απο οτι εχω δει εχει μονο ενα ανεμιστηρακι στη cpu και αλλο εν η καρτα γραφικων.

Υψηλη δεν ειναι η θερμοκρασια στη CPU??

Δημοσ.

Καλά είσαι:-D-Μιλάμε για τεχνολογία 3+ ετών και φαντάζομαι CPU από τους πρώτoυς P4 και λογικά 1 ανεμιστήρα στο κουτί σίγουρα

-Nομίζω όμως η μητρική έχει χαμηλή θερμοκρασία για καλοκαίρι,εκτός αν είσαι σε κλιματισμό :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...