Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια motherboard asus

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δίκιο έχεις φίλε γιατί και εμένα η motherboard μου είναι gigabyte και η θερμοκρασία είναι 25 βαθμοι!!!

Kάνε ένα bios update και τα λέμε εκτός αν ο χώρος που έχεις τον υπολογιστή έχει 16 C.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά κατέβασα ένα alli inone suite τησ asus και έχει επιλογές γιa overclock και γενικά καλύτερο perfomance...

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Οc πάντα μόνο από Bios για πιό σίγουρες και ασφαλείς καταστάσεις,χώρια ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχει πολλά bugs.

44o cpu και 45ο system temperature!

Καλά είναι?

Τι θα πρέπει να προσέξω?

Πολύ καλά είσαι αν εχεις μη deluxe Αsus και με τέτοια ζέστη αυτές τις μέρες σε κανονικές συνθήκες δωματίου 25-30C

Δημοσ.
Core2Duo 4300 στους 46 σε idie σε p5b πώς σας φαίνεται ;;

Το εχεις ενεργοποιησει απο το Bios το PECI ? Αν οχι ειναι στο CPU Settings ή οπως αλλιως το λεει. Αν το ενεργοποιησεις βλεπεις την πραγματικη θερμοκρασια της cpu απο τους εσωτερικους αισθητηρες που εχει στους πυρηνες!

Δημοσ.
δίκιο έχεις φίλε γιατί και εμένα η motherboard μου είναι gigabyte και η θερμοκρασία είναι 25 βαθμοι!!!
Kάνε ένα bios update και τα λέμε εκτός αν ο χώρος που έχεις τον υπολογιστή έχει 16 C.

όντως δώστου ένα update να δεις τα πραγματικά ;)

and for the record 4300 @ 1,441V τις υπογραφής μου idle 28 load 49-50 διαφορα 1-2 βαθμούς ανά πυρήνα καλά είναι ?

Δημοσ.
Εχει κανεις το ιδιο motherboard με εμενα? Αν ναι τι θερμοκρασιες του βγαζει στο motherboard. Το τσεκαρα και οντως ειναι καυτη η ψυκτρα του northbridge.

εχω ιδια μητρικη, αλλα με p4 (που ειναι πιο ενεργοβορος, αρα πιο θερμος). οι θερμοκρασιες που μετραω ειναι 38-42.

Δημοσ.

egw file nomizw pws eisai ligo anevasmenos egw exw mia a8v e-se pezw sto 35 dn nomizw oti pezei kati lathos me to hardware to koutaki s tha ftaiei gia koitakse kana allo gt otan egw evala to soprano ths thermaltake epiasa ta 35 otan hmoun me ena mama ths altekhmoun sta 40 k katw pote pio panw omws

Δημοσ.

Πρόσθεσα μια μνήμη 1gb στο σύστημα μου και το έκανα με Intel Core 2 Duo E6600 2,4 Ghz. με 2gb μνήμη και κάρτα γραφικών 7600GS 512 MB. μόλλις πρόσθεσα τη μνήμη από 47 βαθμούς θερμοκρασία πήγα στους 50...

Αυτό είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.

Σήμερα ήταν η πιό ζεστή μέρα ως τώρα οπότε δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.Επίσης εξαρτάται και από τις μνήμες.Αρκετές βγάζουν θερμότητα και χρειάζονται ψύκτρες.

Δημοσ.

H kingston που είχα είχε ψύκτρα αυτή όχι...

Αλλά σήμερα επιανα το κουτί από πάνω και έκαιγε κυριολεκτικά...

Και μεις βέβαια τι ανεμιστήρες κ χαζά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από 2 ώρες παιχνιδιού ο Ε6600 μου βγάζει θερμοκρασία 48-49 βαθμούς ενώ με το που σταματάω το παιχνίδι πέφτει κατευθείαν κάτω από 42 και σταθεροποιείται γύρω στο 38 με την μητρική(Asus P5B Deluxe WiFi/AP) καρφομένη στους 35 βαθμούς.

Καλά είμαι?

Για να δω τις θερμοκρασίες χρησιμοποιώ το pc-prob II που είναι στο cd της μητρικής.Το μόνο "πρόβλημα" που έχω είναι ότι ενώ έχω το κουτί TT Soprano(με 3 ανεμιστήρες άρα) μου βγάζει ένδειξη στροφών για τους 2 και όταν το βάζω να μου βγάλει και για τον 3ο βαράει κόκκινο και δεν λαμβάνει μέτρηση.Το θέμα είναι ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει...Καμία ιδέα και γι'αυτό???

Δημοσ.

Ανεκαθεν το PC Probe δεν τα ελεγε σωστα. Αν θες να βλεπεις τα παντα (θερμοκρασιες,ταχυτητες,voltages) βαλε το everest για να σωθεις.

Δημοσ.
Ανεκαθεν το PC Probe δεν τα ελεγε σωστα. Αν θες να βλεπεις τα παντα (θερμοκρασιες,ταχυτητες,voltages) βαλε το everest για να σωθεις.

Πού μπορώ να το βρω αυτό το προγραμματάκι που μου λες???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...