Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια motherboard asus

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω το motherboard της Asus P5B. Εχω εγκαταστησει το προγραμμα PC Probe II της Asus και λεει οτι η θερμοκρασια του motherboard ειναι 53 C. Το ιδιο λεει και στο BIOS. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Οποιος αλλος εχει το ιδιο motherboard ας πει τι θερμοκρασιες του λεει .

Σε κάποιο review είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό στην απλή έκδοση όχι στην deluxe λόγω υλικών κατασκευής.Παρόλα αυτά δεν υπήρχε προβλημα και με σωστή ροή αέρα στο κουτί τέσταραν και oc .Για ψάξε στο internet σχετικά ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει κανεις το ιδιο motherboard με εμενα? Αν ναι τι θερμοκρασιες του βγαζει στο motherboard. Το τσεκαρα και οντως ειναι καυτη η ψυκτρα του northbridge.

Δημοσ.

έχω ακριβώς την ίδια με core2 duo 2,13G σε κουτί Thermaltake Soprano.

με το speedfan 4.32 μου δείχνει σήμερα που είναι όλη μέρα ανοικτό:

45 mobo

47 cpu

38 hdd (320G Seagate)

το δωμάτιο έχει 29-30 βαθμούς.

πώς το κόβετε;:confused:

από ποιες θερμοκρασίες κ πάνω να ανησυχώ;

κάπου διάβασα ότι το τοπ του Ε6400 είναι οι 61 βαθμοί.

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι γιλε elteo. Ο επεξεργαστης ειναι στους 47C σε 0% Load ή σε παραπανω. Αν ειναι στους 47C χωρις να κανει τιποτα τοτε σε 100% load ποσο ειναι? Το mobo και ο δισκος ειναι μια χαρα. Εμενα ο επξεργαστης μου (αυτος της υπογραφης) ειναι στους 41C σε 50% Load. Κοιταξε μηπως θελει καθαρισμα το κουτι και η ψυκτρα του επεξεργαστη. Παντως οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι ανισυχητικες, απλα προλιπτικα το λεω.

Δημοσ.

δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα...γράφω από το λαπτοπ...άλλο ψηστήρι LOL

είναι καινούριο σχετικά ...6 μηνών...και πριν κανα 2μηνο που το είχα ανοίξει δεν είχε σκόνη.

Δημοσ.

Στον 6600 42 βαθμους με βαση πια μετρηση, την κλασικου τυπου η την θερμοκρασια πυρηνα?

Γενικως οταν μιλατε για θερμοκρασια cpu πια κοιτατε? Γιατι εμενα οι 2 τιμες εχουν αρκετη αποκλιση μεταξυ τους...

Δημοσ.

Η Θερμοκρασίες του P5B και τοu P5B-VM δεν έχουν καμία σχέση με τις θερμοκράσιες του P5B Deluxe.

Κάποιος το ανέφερε πιό πάνω και είχε δίκιο . Το Deluxe έχει Heatpipes τα αλλα δέν έχουν. Αυτο απο μόνο του Δημιουργεί μια μεγάλη διαφορά στο motherboard temp .

Γενικα Σπιτι έχω Deluxe , αλλα στην δουλεία συναρμολογώ , και στήνω πολλα P5B απλά και VM ..

Στα απλά η ψύκτρα του N/B δεν ακουμπιέται , ζεματάει απιστευτα και το Asus prob Χτυπάει αμέσως Alarm στ MB TEMB , διότι είναι πάνω απο 50 , και αναγκάζεσαι να ανεβάσεις το threshold στο 60C για να μην σου σπάει τα Νεύρα .

Αυτό συνέβηκε σε ολα τα P5B και p5b-vm που έστησα τα οποία είναι πάνω απο 20 pc μέχρι τώρα.

Δεν χρειάζεται να ανυσηχείς μπορεί μέν να καιει, αλλα ακόμα δεν μου έχει έρθει κανένα me βλάβη:)

Δημοσ.

Ρε παιδιά κατέβασα ένα alli inone suite τησ asus και έχει επιλογές γιa overclock και γενικά καλύτερο perfomance...

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...