Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 no prob κάντα όλα και πες μας αποτελέσματα για αυτό είμαστε εδώο ύτος η άλλος για να τα συζητάμε
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Vatos για πες τι γίνεται με την υδρόψυξη τόσο καιρό? Διάβασα αύριο θα πάρεις τα πράγματα... Που στοχεύεις να τον πάς τον Northwood? Έχω διαβάσει στο Internet πάντως ότι clockarontai πολύ...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 περιμένω Γιώργο περιμένω τα λεφτά είναι δύσκολο πράμα όσο για το που θα πάει αυτός ξέρει μονο έχω ετοιμάσει ήδη Vmod για την μητρική περιμένω να την βγάλω για να βάλω το block και να την Μοντάρω μετά θα πάρει θέση ένας 40άρης δίσκος γιατί η μητρική μετά τα 250fsb χάνει τους σατα και μέχρι να πάρω κάποιον σατα controller θα παίξω με τον 40άρη να δω που θα φτάσει και μετά πάλι στα 3.3 μέχρι να βρω λεφτά για σατα controller αν και γενικά η υδρόψυξη προορίζεται για το μελλοντικό μηχανάκι και όχι τόσο πολύ γι αυτό ούτος η άλλος ο northwood τι πρόβλημα από θερμοκρασίες να έχει 48 c Under Full load για μια μέρα ολόκληρη και με ζεστες και δεν ένιωσε τίποτα PS ακόμα έχω μια υπόψη πως και η asrock πάσχει από τα κακά των άσους dropάρει παρα πολύ σε load αν πάρει κανενός το μάτι κανέναν οδηγώ ρίξτε ένα pm γιατί το Vdrop δεν είναι εύκολη μόντα να την ανακαλύψεις μονος σου και δεν ξέρω καθόλου το board για να έκανα τίποτα σαν το Vmod
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ΤΙ να πώ τότε... Καλή επιτυχία Vatos. Όταν λες 250fsb εννοείς 250x15=3.75GHz εεε? :???: Άντε και με το καλό τα 4GHz με 267fsb... :-D
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ναι ακριβώς έτσι αλλά στα 250 παίζεται αν θα ανοίξει η όχι γιατί η θα δουλέψουν οι δίσκοι οι όχι ότι θέλει κάνει μέχρι τα 225 είναι σταθερός ο σατα μετά από τα 225 και πάνω δεν έχει στον ήλιο μοίρα thanks πάντως περιμένω και θα δούμε τι θα γίνει
Sadman Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 μια χαρα είσαι φίλος. Και αν καθαρίσεις λίγο το PC(αν δν είναι καθαρό) θα πέσει και άλλο.
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος. Κατέβασα ένα freeware που λέγεται ClockGen και με αφήνει να πειράξω το FSB. Δεν καταλαβαίνω όμως κάποια πράγματα. Σε ένα σημείο λέει IC Dump kai apo kato Hex Value kai Binary Value. Tι είναι αυτό??? Help γιατί τώρα έχω άγριες διαθέσεις για τον NOrthwood!!!
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 έλα ρε συ αφού σε αφήνει με το clockgen τότε μια χαρά είσαι αυτές τις επιλογές αν ανεβάζει κανονικά fsb μην τα πειράξεις καθόλου είναι για το pll της μητρικής σου που ρυθμίζει τον χρονισμό (fsb) πρόσεχε στο ανέβασμα γιατί αυτές οι μητρικές δεν είχαν διαιρέτες και οι μνήμες τρέχουν 1/1 με το fsb οποτε ταβάνια δυστυχώς στο northwood δεν θα φτάσεις αλλα μόλις οι μνήμες σου δεν πάνε άλλο θα αρχίσεις να τρώς σκαλώματα έτσι και εγώ κατάφερα 3,5 τον δικό μου με 450+ τις μνήμες μου αλλα επειδή δεν πήγαιναν άλλο έτρωγα BSOD
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 το ξέρω... Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά. Στα 3100ΜΗz Κολάει τελείως το pc. Έχω επιλέξει την επιλογή Ignore GSB/PCI, αλλά δεν βλέπω ρε γαμώτω το PCI/AGP lock... Το ξέρω πως οι μνήμες τρέχουν 1/1 αλλά είναι Kingston και νομίζω πως μέχρι τα 230-240 θα είναι μια χαρά (460-480ΜΗz καλό μου ακούγεται). Αφού να φανταστείς μια φορά τις έβαλα από το BIOS κατευθείαν 266 δηλαδή 532 και λειτούργησε κανονικά το PC για ένα μισάωρο... Α και κάτι άλλο. Στο BIOS έχει επιλογές να κατεβάσω τα timings. Άμα τα βάλω από 3-3-3-8 στο 2-2,5-2,5-7 ή 2-2-2-6 θα τα αντέξουν. Σημείωση to vmode είναι ανύπαρχτο (Ααααααααααργκκκκκκκκ):evil: :evil: :evil:
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 αν κολλάει έτσι δύσκολο να τα σφύξεις τα timings εγώ θα έλεγα να δώσεις τo 4% από βίος και μετά να προσπαθήσεις να ανεβάσεις με τo clockgen τα timings "χαλαρωσετα" λίγο να δεις ποσο πάει πρώτα και μετά τα "μαζεύεις" αν θες Vmod για τον northwood έχουμε κάτι από 1,5volt να πάει 1,7
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 οκ thanx... θα περιμένω όμως να τελειώσουν οι εξετάσεις να κάνω κάποιες αγορές από ε-μάγαζο. Τέσσερις από αυτές θα είναι Τt Extreme Spirit 2 και Zalman 9500 + 2 8άρηδες ανεμιστήρες + 2 κουβερτούλες για τις μνήμες. Και μετά τα ξαναλέμε όσον αφορά το overclocking. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια ρε συ !!! :-D : Όσο για to Vmod, i will bear it in mind...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 άντε περιμένουμε και εγώ περιμένω να τελειώσουν γιατί μόλις έκατσα και μέτρησα την μητρική να δω αν όντως έχει Vdrop και δεν ρίχνει καθόλου αλλα δεν ανεβάζει τάση από βίος όσο και να την έχω δηλώσει Hight δεν πάει πάνω από 1,553V οποτε μετά τις εξετάσεις πάμε για Vmod 1.7Volt παίζει και για αυτό να χάνω τους σατα μου ποιος ξέρει time will tell
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ok thanks Vatos. And good luck with watercooling...
sotosko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Thank you παιδια και sorry που δεν απαντησα απλα γραφω εξετασεις και δεν το ανοιγω το πιτσι. Εχω την stock ψυκτρα της Intel. Επισης θελω να πω οτι 53C δειχνει μονο οταν ειναι ανοιχτο πολη ωρα. Θελω να πω τωρα που το ανοιξα λεει 47C. Αν θελετε και θερμοκρασια της GPU Nvidia 8600GTS...αυτη ειναι στους 60C σε idle δηλαδη χωρις παιχνιδι με μονο τα XP να τρεχουν.
kag3to Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Παιδιά συγγνώμη κιόλας... αλλά ε, είναι λίγο ανεβασμένη η θερμοκρασία του φίλου μας του sotosko... Θα πρότεινα να μας πεί, τί ψύκτρα έχει στην CPU και τί θερμοκρασίες βγάζει η nVidia του... Ίσως η CPU του ζεσταίνει πολύ το σύστημα.. 53 βαθμοί Κελσίου είναι πολλοί... δίκιο έχεις φίλε γιατί και εμένα η motherboard μου είναι gigabyte και η θερμοκρασία είναι 25 βαθμοι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.