Da Vinci Codec Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πριν από 2-3 εβδομάδες άλλαξα έγχρωμο μελάνι στον εκτυπωτή-πολυμηχάνημά μου HP Phοtosmart C3180. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι η ποιότητα των εκτυπώσεων δεν ήταν καλή και υπέθεσα ότι έφταιγε το γεγονός ότι δεν είχε εκτυπωθεί η αρχική σελίδα "ελέγχου' των χρωμάτων, αυτή που εκτυπώνεται αυτόματα κάθε φορά φορά που αλλάζεις μελάνι. (δεν αναφέρομαι στην "Σελίδα δοκιμής εκτυπωτή", αλλά στην σελίδα που δείχνει διάφορα χρώματα και στο κάτω μέρος δύο πουλάκια). Προσπάθησα να το λύσω, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα, αλλά στο τέλος πέτυχα να γίνει αυτή η εκτύπωση, οπότε "έστρωσε" η ποιότητα στις εκτυπώσεις μου. Από τότε όμως κάθε φορά φορά που ανοίγω τον εκτυπωτή εκτυπώνεται και αυτή η σελίδα χωρίς εγώ να το ζητήσω. Πατάω το πλήκτρο ακύρωσης, αλλά όσες φορές το ξεχνάω μου τρώει αρκετό μελάνι, ειδικά από το έγχρωμο. Τι λέτε να φταίει; :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 to mono pou skeftomai einai na kaneis ena reset ta defualt setting afou ta xeis simiwsei kapou apo prin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.