Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μνήμης σε Notebook

Agoubardos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έχω έναν φορητό υπολογιστή HP pavilion zt3340EA (centrino, 1.6GHz, 2x256MB ram ddr pc2700 (333MHz)) και θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη στα 2GB. Το ένα slot μνήμης βρίσκετε κάτω από τον υπολογιστή αφαιρώντας το αντίστοιχο κάλυμμα, το άλλο slot βρίσκετε κάτω από το πληκτρολόγιο (το έμαθα έπειτα από τηλ. στην αντιπροσωπία), δηλαδή πρέπει να το αφαιρέσω για να αλλάξω μνήμη (όχι εύκολο). Θέλω να αναφέρω ότι η προσφορά του service της αντιπροσωπίας (Info-Quest Α.Ε.Β.Ε.), είναι η εξής: 512Mb=> 232 euro + φπα και 1Gb=> 305 euro + φπα .........!!!!!!!!!!! εντελώς ασύμφορη. Έπειτα απο μια σύντομη έρευνα είδα οτι οι μνήμες ddr 400MHz (~100?) είναι πιο φτηνές από τις ddr 333MHz (~120?), τώρα αν αγοράσω 400MHz μνήμες (λόγο κόστους), θα δουλεύουν στον υπολογιστή μου (φυσικά στα 333ΜΗz) όπως σημαίνει στους σταθερούς; Ακόμα αν προσπαθήσω μόνος μου να αντικαταστήσω την μνήμη που βρίσκετε κάτω από το πληκτρολόγιο, υπάρχει κίνδυνος βλάβης;

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου πρωτα απο ολα ελεγξε με ενα προγραμμα οπως το pc wizard μεχρι ποια ταχυτητα υποστηριζουν οι μνημες σου, πιθανον να αφθανει μεχρι τα 400ΜΗΖ αφου ειναι μονοπηρυνος. Σεο ιτ αφορα τις μνημες βρηκα σε ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα 1 γιγκα μνημη με εγγυηση εφ ορου ζωης για ενα φορητο FSC στα 533ΜΗΖ μονο 46 ευρω. Οι εταιρειες ειναι πανακριβες οποτε ψαξε το περισσοτερο...

Δημοσ.

Από το pc wizard ο τύπος μνήμης του φορητού είναι: DDR-SDRAM PC-2700 (166 MHz) - [DDR-333]. Ο τύπος μνήμων που είδες μάλλον είναι DDR2, που όντος είναι πιο φθηνές, αλλά σίγουρα δεν δουλεύουν σε μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...