Giourkas1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Tωρα τελευταία είδα ότι το yahoo θα γίνει απεριόριστο. Για πότε λέτε να γίνει αυτό? Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι "mail providers"? Eχετε ακούσει αν θα μπορούμε να επισυνάπτουμε κ μεγαλύτερα των 10ΜΒ αρχεία?
kazanas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Den mporw na katalabw autin tin akoresti mania gia parapanw xwro apo auton pou mporoume na xrisimopoiisoume.. pigane to mailbox sta GB les kai iparxoun xristes pou mporoun na to gemisoyn i na to xrisimopoiisoun me mails imarton..dwste basi pio poli stin axiopistia kai to wraio interface para sta mailboxes
Sebastienomnia Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Συμφωνώ κι εγώ.. Νομίζω ότι ο χώρος που δίνει ήδη το yahoo είναι υπερ-αρκετός..
alexgreat Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως είμαι fan του νέου Yahoo Mail λόγω και της χωρητικότητας (η οποία συμφωνώ είναι ούτως ή άλλως πολύ μα πολύ μεγαλύτερη απ' ότι χρειάζεται ο περισσότερος κόσμος) και λόγω του ωραίου interface (πολύ καλύτερο από το gmail κατά τη γνώμη μου). Και σχετικό άρθρο εδώ.
Giourkas1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Συμφωνώ αλλά το gmail einai κατι διαφορετικό. To beta ths yahoo fernei arketa se outlook express pleon. Pantws egw den 8elw genika na svhnw ta mail mou gi'afto 8a me voleve na eixe k panw apo 1gb xwrhtikothta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.