Freakster Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ποιο προγραμμα desktop search προτεινετε; Το ζητουμενο ειναι να ειναι ελαφρυ και να μην κανει index οποτε του κατεβει (π.χ. windows desktop search πεντε ανοιχτες διεργασιες !, μου εφαγε μια ωρα να βρω πως κανει uninstall συν τοις αλλοις) Επισης απο λιγο που τσεκαρα το google desktop δε με ενδιαφερουν καθολου τα widgets του, στη τελικη μονο για αναζητηση το θελω το προγραμματακι. Τι λετε; Λολ μου λειπει ενα σιγμα απο τον τιτλο, παρακαλω κυριοι mod, σωστε την αξιοπρεπεια μου
asmilon Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δοκιμασε το Locate32, πολυ γρηγορο, ελαφρυ και free και του οριζεις εσυ ποτε θα κανει Indexing, ειτε χειροκινητα ειτε αυτοματα ;-) Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω: http://www.uku.fi/~jmhuttun/files/locate32-3.0.7.4090.exe
Freakster Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Και μονο που δε θελει install, το συμπαθησα! We have a winner!
asmilon Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Το προγραμματακι ειναι winner, αλλα ενα μικρο Install-ακι το ζηταει ;-)
Freakster Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μετα τα οσα τραβηξα μεχρι που εφτασα στο format, αλλαξα... Τετοια προγραμματα θελω στο πισι, ουτε φαντεζι και ανουσια ουτε τιποτα! Να κανουν τη δουλεια τους! Το windows desktop search πηγα και το εβαλα γιατι το ζηταγε το outlook 2007 και τι καταλαβα; Ελλεινο προγραμμα, μεινετε μακρια!
StavrosD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Είπα να ανανεώσω λίγο το post. Με τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων για desktop search, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα; Ποιο προτείνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.