fwtonio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Αυτό που έχει μεγαλήτερη αξία για εμένα σε ένα προϊόν είναι ο λόγος απόδοσης ως πρός την τιμή αγοράς του, δηλ. σε απλή μπακαλική τι παίρνεις για αυτά που πληρώνεις..... <p>Ετσί λοιπόν νομίζω οτι η GF4mx αυτήν την στιγμή έχει μεγάλη απόδοση "για τα λεφτά της" γιατι το μοναδικό της μειονέκτημα είναι η έλλειψη ενός εφέ που για κάποιους, αυτό δεν ειναι κάν ορατό... Είναι γρηγορότερη από μια GF2 Ti και έχει μικρότερη τιμή. Οσο για το μέλλον...ΔΕΝ πληρώνω για κάτι που ΔΕΝ υπάρχει ακόμα...Λιγη υπομονή δεν εβλαψε κανέναν (και ειδικά την τσέπη)<p>Από την αλλή ξέρουμε ότι αυτήν την στιγμή στην κορυφή είναι η GF4 4600, αλλά ποιός θα δώσει περι τις 160.000 δρχ (τιμή αμερικής δηλ όσο κάνουν: μητρική 40.000 + Athlon 70.000 και μνήμη 50.000) μόνο και μόνο για να έχει περισσότερα fps απο τον κάτοχο μιας GF3;<p> Πράγματι η nvidia παίζει μόνη αλλά νομίζω οτι το αξίζει ( αν και οι τιμές ειναι πλέον τσουχτερές ) αλλά και πάλι με 50.000+ νομίζω οτι βρίσκεις μια κάρτα που καλήπτει τις ανάγκες της πλειονότητας τον χρηστών.<p>Πάντως όσο το σκαλίζω, τόσο αρχίζω να γέρνω προς την ΑΤΙ 7500.<p>Φιλικά
mer-LoL- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Ontos , mia geforce 3 ti200 einai mia xara .<p>/me wants some sgi =)
MY80- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by pyro: <strong>ram-shop?!?!?1 μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε δεν ξαναπαταω σε αυτους!!!! τωρα που ξερω τι παιζει εδω ιταλια, ολα απο εδω θα τα περνω! Τωρα, τι θελω: να παιζει σε linux με drivers απο την αιτερια και οχι drivers frankenstein! να ειναι καλυτερη απο μια hercules 3d prophet (καλα ρε, μι γελατε, πριν 9 μηνες θεορουντα "καλη" καρτα!) να εχει tv out 64μεγα ... αυτα, και να μην εχει πανω απο ενα σεβαστο ωριο (περι τις 60)<p>υ.γ. μετα απο τα 1491mhz, τονε κατεβασα πισ στα 1000 και δεν ακουγετε τιποτα! </strong><hr></blockquote><p>a)H prophet sou (kyro2) einai to idio kalh me mia gef2 gts kai ELAXISTA xeiroterh apo mia Gef2Ti. b)An den eides akoma to inbox sou.... EIPE KANEIS LINUX?????
pyro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2002 a den pame ka0olou kalla!!!! prin 3 wres pou to chekara den exei tipota!!!! paw twra sto hardware na dw ti ginete... blepw to post sou...<p>NAI RE POSUTH MOU NAI NAI NAI!!!!!<p>eyxaristw re megale, den jereis ti xara moudwses!!!!! na mou 0umhseis na se kerasw kamia mpyra otan er0w Ellada!!!!!<p> ax, ti kala, twra na dw pws kane install se linux..!<p>[ 26-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.