jethrotull Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Λοιπόν... εντελώς κουλό αλλά έγινε: Πέτυχα στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης πριν μια βδομάδα Creative Geforce2 GTS με 18000 !! Ρώτησα γιατί και πως και μου είπανε πως είναι τελευταίο κομμάτι και κατι τέτοια. Anyway εγώ το γράπωσα! Καθόλου άσχημα νομίζω! Επίσης κουλό, την ίδια μέρα και στο ίδιο μαγαζί πέτυχα ManLi Geforce2 MX με 4600! Διάβολε, με πέντε χιλιάρικα ούτε φυστίκια δεν αγοράζεις! Την αγόρασα και αυτή, για κάποιον φίλο μου που έψαχνε. Και αυτή τελευταίο κομμάτι. Και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για κομπλέ καταστάσεις, κουτιά, cd, κλπ.<p>Τρελλή κωλοφαρδία, εννοείται.
Nomedor Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 mono elpizo ma min einai tipografiko lathos giati mou fenete ligo parakseno!<p>Den mporei re gamoto paraeinai megali difora! San taxitita ti 4200 prepei na einai kalireri giati poli apla to sigkritiko einai gia to giants to opio einai palio! kai i gf4 exei kenouria atou!
pyro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by jethrotull: <strong>Λοιπόν... εντελώς κουλό αλλά έγινε: Πέτυχα στο Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης πριν μια βδομάδα Creative Geforce2 GTS με 18000 !! Ρώτησα γιατί και πως και μου είπανε πως είναι τελευταίο κομμάτι και κατι τέτοια. Anyway εγώ το γράπωσα! Καθόλου άσχημα νομίζω! Επίσης κουλό, την ίδια μέρα και στο ίδιο μαγαζί πέτυχα ManLi Geforce2 MX με 4600! Διάβολε, με πέντε χιλιάρικα ούτε φυστίκια δεν αγοράζεις! Την αγόρασα και αυτή, για κάποιον φίλο μου που έψαχνε. Και αυτή τελευταίο κομμάτι. Και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για κομπλέ καταστάσεις, κουτιά, cd, κλπ.<p>Τρελλή κωλοφαρδία, εννοείται.</strong><hr></blockquote><p>καλα, δεν επερνες και μια για μας?! παντος δεν εχω καταλαβει, η ti4200 εχει βγει η οχι? και αν οχι ποτε? τοσες ερωτησεις...<p>
kelestor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 File pyro pisteuw oti kala eixes xekinhsei me to basiko krithrio ta 60 xiliarika. Oti kai na leme panta 8a yparxei to ligo kalytero kai to ligo pio oikonomiko. Gia mena mia poly kalh lysh einai h ge2 ti me 64ddr opws kai pio nwris kapoios proteine. Kala lefta gia kalh karta me prooptikh kai antpokrish se opoiesdhpote mellontikes apaithseis. An twra yparxei kamia g3ti konta sta 60-70 skepsou auto pou eipan ta paidia oti se ligo kairo oi g3 8a einai fthnes kai tis ge2 8a tis poulane sta periptera. Epishs na tonisw gia thn ge4, paides "mhn emmpisteueste to talento enos podosfairisth pou paizei monos se ena ghpedo kai skorarei". Pate www.3dfx.com kai katalabetai oti h nvidia paizei monh ths mpala se ena paixnidi me ypsilo eishthrio. <p>Na stai kala kai kales agores
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 pedia oloi lete ena soro gnomes..sto telos kaneis den tha parei gf4 giati tha pite oti einai poli akrives kai tha protimisete kamia pio palia karta kai min akouo vlakies oti i mx200 sikonei ola ta games..
mer-LoL- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 directX is for pimpiz.<p>Hail 2 OpenGL =)<p>have phun =)
pyro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 ρε ειχα ακουσα κατι περι του οτι καποιος πηρε ολα τα πρωιν στελεχη της 3dfx και θα ξαναφτιαχνε την ετειρεια, νομιζψ οτι το ειχαμε συζητισει εδω....τεσπα τα 199$ ρε παιδες δεν ειναι παρα πολλα, δε λεω οτι δεν ειναι ακριβη, αλλα αντε περνεις αυτη την καρτα και την εχεις κατι χρονια! Ξερει κανεις ομως αν αυτη θα ειναι η τιμη της οταν βγει, η μας δουλευει ο τομ? και να σου πω θα επερνα ati, αλλα με χαλαει το γεγονος οτι απο οδηγους linux....ενω η nvidia, δε λεω, καθε μερα καινουργιους οδηγους βγαζει!
@_zerocool Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 egw xtupisa mia ATI radeon 7500 me 64MB. 8a dw pws ta bgazei kai 8a sas pw entupwsesi. Alla emena moy aresei oti to PC poy paragkeila exei pragamata poy o aplos mesos xrhshths me ligh gnwsh gia ypolgistes den exei.Edw sthn Ellada oloi exoun Intel kai geforce egw AMD kai ATI. Aytos o syndiasmos ppolloi me travai...
Imagine Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Μην προβαίνουμε σε αγορές για το τίποτα και για την "μούρη"...χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά εσένα φίλε zerocool, η λογική σου είναι αν όχι τίποτα άλλο ανόητη αν παίρνεις κάτι για να μην πας με τη μάζα...έχω έναν φίλο που ακολουθεί την τακτική αυτή και μάλιστα έχει κολλήσει με εταιρίες όπως η Matrox που μπορεί να παίζουν σε δικό τους κομμάτι της αγοράς, τουλάχιστον στο εξωτερικό, αλλά για games που θέλει να παίζει αυτός δεν λέει τίποτα μπροστά στις νεότερες nVidia...<p>Το ίδιο έκανε και πριν χρόνια ο ίδιος με το να εμμένει στην AMD...όχι γιατί ήταν καλύτερη...αλλά "γιατί όλοι έχουν intel" ... "Pentium, Pentium, όλοι οι άσχετοι νομίζουν ότι PC = Pentium"...Αυτά την εποχή του Κ6 και πολύ πριν τον K7 (Athlon).<p>Το πρόβλημα ήταν ότι οι επιλογές του δεν υποκινούνταν από ηθικά πιστεύω ή και οικονομικές ελείψεις αλλά από ανάγκη να το "παίξει" διαφορετικός ή γνώστης...<p>Η υποστήριξη μικρών εταιριών που έχουν κάτι να προσφέρουν ή ακόμα εταιριών που προσφέρουν τα προϊόντα τους σε τίμιες τιμές είναι παραπάνω από επιθυμητός...αλλά να γίνεται εν γνώση μας και η πράξη-αγορά μας να αποβλέπει μακρύτερα από το "χα εγώ διαφέρω από τον Γιωργάκη"...<p>Η ΑΤΙ έχει πολύ καλές κάρτες αυτήν την στιγμή....όμως για να φτάσει εδώ έπαιξε και παίζει το παιχνίδι της nVidia και στην ουσία GeForce παράγει... Η 3dfx που δοκίμασε άλλη τακτική έχασε το παιχνίδι και την διέλυσαν, το Kyro αν και ευφυές δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην αγορά...<p>Η VIA όμως κατάφερε να φτάσει να παράγει άφταστα ακόμα chipset (ΚΤ266Α-333) ξεκινώντας από πολύ χαμηλά και η AMD από κατασκευαστής κατόπιν αδείας Intel 80286 σήμερα βραβέβονται για τους καλύτερους CPU και Chipset...<p>Όλα αυτά τα καθορίζει η αγορά...δηλαδή εμείς! Σε ένα forum όπου όσοι συμμετέχουν το παίζουν λίγο ή πολύ "ψαγμένοι" και θέλοντας ή όχι (?) επηρεάζουν αρκετό κόσμο στις αγορές του (εχμμμ) καλά θα κάνουν να συνειδητοποιήσουν την αξία των αγορών τους και των posts τους...για να μην επεκταθώ στην θεωρία του χάους με πεταλούδες που αγοράζουν AMD και επηρεάζουν τον NASDAC...<p>Imagine
georgeadams Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Πάντως, όσοι περιμένετε να πέσουν οι τιμές για να πάρετε GF3, προσέξτε, γιατί η nVIDIA σκοπεύει να σταματήσει την παραγωγή τους όταν αρχίσουν να κυκλοφορούν για τα καλά στην αγορά οι 4-ρες. Το σκεπτικό της είναι πως όλοι θα προτιμούσαν μια GF3 (που υποστηρίζει και DX8) αντί για μια GF4MX αν οι τιμές τους ήταν παραπλήσιες.
@_zerocool Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 dikio exeis. Gia plaka eipa oti 8elw na ksexwrisw. Apla etyxe na paragkeilw ayta ta pragmata. Alla telika den 8a parw ayta kai 8a parw Geforce2MX400. Mia poly kalh karta f8hnh kai apodidei poly kala.
pyro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 ποζερια!!! σα δε ντρεπεστε βασικα αμα εχει 199$, που ειναι στο περι 75χιλιαρικα, δεν ειναι τοσο αισχος (geforce4ti4200)...
ANOMALOS_77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by pyro: <strong>γιατι, τοτσο χαλι ειναι η geforce2? βασικα θα παρω το Πασχα, οποτε αμα εχει πεσει η 3 ναι, αλλα οχι και να δοσω 150000 για καρτα γραφικων</strong><hr></blockquote><p>hallo www.clubdelcosto.it<p>ego pira tin asus 7700 gts TI ke paei 250/400 original kai se OC 300/460 <p>ama baleis kai mini dissy stis ram kseskizete
ANOMALOS_77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Imagine: <strong>το Kyro αν και ευφυές δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην αγορά.</strong><hr></blockquote><p>sorry pou mbaino sti mesi alla me to Kyro epekse poly xontri poustia giati ap'oti ipothike edo sta italika forum ipane oti ftiaxtike stin italia alla opos fanike stin teliki peksane istories "apo kato" kai me polla oikonomika simferonta.<p>BTW epeidi edo pou ime kai simfona me tin doulia poy kano ta blepo kathe mera me ta matia moy to mono pragma pou mboro na po oti afto pou kanei oles tis zimies einai ta lefta.<p>bye Nikos.
MadSurfer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Parte mia LeadTek Titanium TH (GF2Ti) apo 250/400 douleyei apsoga @290/500 xoris extra psyktres ktl...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.