Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.04, πρόβλημα με radeon x700 και εξωτερικές usb συσκευές

pallisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, εγκατέστησα με τα χίλια βάσανα το λειτουργικό και έχω αρκετά προβλήματα:

1. Αρχικά δεν έβλεπε ( ούτε στο live CD) την κάρτα γραφικών, μετά από κάποια ώρα ψαξίματος και αφού κατέβασα νέο driver ( apt-get update "flgr" ή κάπως έτσι ) μπήκα κανονικά έκανα εγκατάσταση και δουλεύε μια χαρά. Όταν το ξαναάνοιξα πάλι τα ίδια, μαύρη οθόνη. Τι κάνω; Η κάρτα γραφικών είνια ati x700.

2. Δεν κάνει καμία usb ( συγκεκριμένα φλασάκι και δίσκο) automount.

3. Υπάρχει πιθανότητα το .iso που κατέβασα να είναι προβληματικό και πρέπει να ξαναεγκαταστησω;

Απορημένος χρήστης, όλοι τα έχουν βρει εύκολα εγώ δύσκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη πρεπει να κανεις log in στο συστημα και μετα να κανεις εγκατασταση τους σωστους driver και οχι αυτους που εβαλες.ειναι λιγο geek η διαδικασια αλλα ετσι ειναι η πρωτη επαφη με το linux :P

γιαυτο μπες σε recovery console.εκει θα σε βγαλει σε μια γραμμη εντολων.απο εκει δωσε

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

θα σου εμφανιστει ενας wizard οπου εκει δεν εχεις να αλαξεις και τιποτα.πατα συνεχεια enter και οκ.Oταν τελειωσει η διαδικασια γραψε exit και enter.

Οταν κανεις log in ακολουθησε αυτες εδω τις οδηγιες για εγκατασταση των driver

http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Feisty_Installation_Guide

την method 2

κανε αυτα και ενημερωσε μας τι εκανες

Μάλλον, βρήκα το πρόβλημα αλλά και πάλι δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Η οθόνη μου παίρνει σήμα από το DVI-out, και γιά αυτό δεν δείχνει τίποτε,πως του "λέω" να παίρνει μονο από το DVI-out και από πουθενά αλλού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...