DeathGuard Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Όντως είμαι δικαιούχος!Το hp που σας έδειξα είναι στα 1190 με όλα τα απαραίτητα για την επιδότηση οπότε στην ουσία δίνω 690 μόνο Βασίκα έχει ότι θέλω με αυτά τα λεφτά δηλάδη μεγάλη κάρτα γραφικών..Την ram την αναβαθμίζω όταν θα έχω λεφτά
tasosvel Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ειναι πολυ καλο το hp και σε πολυ καλη τιμη !! εγω θα το χτυπουσα !! η καρτα γραφικων του ειναι πολυ καλη και οπως λεσ κι εσυ ραμ μπορεις να του βαλεις αργοτερα !!
DeathGuard Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Αν του σβήσω τα vista και βάλω xp pro sp2 θα έχει κανένα πρόβλημα?Το λέω γιατί στο http://www.notebookreview.com διάβασα ότι αντιμετωπίζουν το εξής πρόβλημα:Δεν ανάγνωρίζουν τα xp τον σκλήρο sata, δεν έχουν drivers δηλαδή και πρέπει να τους περάσεις από πάνω.Τέσπα θα το δω στην πράξη.Στην χειρότερη υπάρχει και το dvd με το back-up
tasosvel Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 sxedon ola ta notebook pou kukloforousan otan uphrxan ta xp exoun akoma kapoia psiloprovlimatakia me tous drivers pou uparxoun sto cd pou parexei h antiprosopia !! den nomizo na exeis provlimata pantos !! sigoura sto site ths hp tha exoun vgei neeoi drivers gia vista pou tha ftiaxnoun ta pio polla provlimata !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.