antnatal Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Από πιο site θα δούμε τα θέματα των πανελλαδικών αύριο πρωί-πρωί;
kostastnt Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σε κανάλια θα έχει φροντιστιριακούς, καθηγητές, παπάδες, γιατρούς, ψυχολόγους, ρεπόρτερ, δικηγόρους, πανεπιστημιακούς, μαθητές κτλ... Θα τα σχολιάσουν όσο δεν πάει. Για άμεση ενημέρωση περί των θεμάτων μόνο από εκεί.
v-tidus Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πρωι πρωι, μόνο με κονέ νομίζω μπορείς να τα πάρεις. Αν πας από κανένα φροντιστήριο, όλο και από κάπου θα τα έχουν βρει..
kazanas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σε κανάλια θα έχει φροντιστιριακούς, καθηγητές, παπάδες, γιατρούς, ψυχολόγους, ρεπόρτερ, δικηγόρους, πανεπιστημιακούς, μαθητές κτλ... Θα τα σχολιάσουν όσο δεν πάει. Για άμεση ενημέρωση περί των θεμάτων μόνο από εκεί. pantws se kanena site megalwn frontistiriwn 8a ta breis sigoura px vakalis
Sebastienomnia Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πωπω αύριο θα γίνει η παρέλαση των "ειδικών" που θα σχολιάζουν τα θέματα των πανελληνίων... Ούτε να τους ακούω δε θέλω, όχι να τους βλέπω.. Τους έχω σιχαθεί από πρόπερσι που έδινα κι εγω πανελλήνιες.. Μόνο ένας κύριος στην ΕΤ3 μου άρεσε..Παρουσίαζε μια εκπομπή για τις εξετάσεις με τις απαντήσεις των θεμάτων και ήταν συμπαθέστατος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.