daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εχω δύο UPS Mustek. Πρόκειται να αναβαθμιστώ σε vista αλλά στο site τους αναφέρει ότι δεν υπάρχουν drivers για vista. Με δεδομένο ότι στο e-shop δεν αναφέρεται ότι υπάρχει ασυμβατότητα με τα vista, που είναι τα windows που πουλιούνται τώρα, τί μπορεί να περιμένει κανείς; Υπάρχει τρόπος να βρεθεί άλλο συμβατό software; (Θεωρώ απαραίτητες λειτουργίες όπως το auto-shutdown κτλ)
tolis86 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 η δουλεια που ειναι να καναουν,να κρατησουν το πισι σου σε λειτουργεια για λιγα λεπτα, δε συνδεεται με το συνοδευτικο λογισμικο. το λογισμικο σου λεει καποια πραματα πληροφοριακα. εγω δε το βαζω ποτε. μνημη ποιανει τζαμπα. τωρα ισως και να εγκαθηστανται και στα βιστα δοκιμασε δε χανεις τιποτασ. εγω τον οδηγο για την καρτα ηχου απο τα χπ τον εχω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 tolis86 xwris logismiko omws den exei auto-shutdown (kai ry8mismeno opws to 8elei akrivws)
LEFteriz Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 κατέβασε αυτό και θα δουλεύει μια χαρά.. http://www.ups-software-download.com/winpower.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 dior noiwse kai diavase pio prosektika to arxiko post... eipe oti h Mustek sto site ths leei oti den 8a yparxoun drivers gia vista
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ψιλοασχετο , αλλα θα ηθελα μια απαντηση ... σκεφτομαι για αγορa ups , τα mustek ειναι αξιοπιστα ? υπαρχει κατι καλυτερο σε τιμη ως 100 ευρω ? μιλαμε για ενα πι σι με 365 w τροφοδοτικο χωρις τρελλες απαιτησεις ενεργειας ... ομως μιλαμε επισης για ηλεκτρικο δικτυο .. της συμφορας ... με συχνοτατες διακοπες ..... θα παρακαλουσα για μια εμπεριστατωμενη απαντηση ευχαριστω
The_Mentor Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ψιλοασχετο , αλλα θα ηθελα μια απαντηση ... σκεφτομαι για αγορa ups , τα mustek ειναι αξιοπιστα ? υπαρχει κατι καλυτερο σε τιμη ως 100 ευρω ? μιλαμε για ενα πι σι με 365 w τροφοδοτικο χωρις τρελλες απαιτησεις ενεργειας ... ομως μιλαμε επισης για ηλεκτρικο δικτυο .. της συμφορας ... με συχνοτατες διακοπες ..... θα παρακαλουσα για μια εμπεριστατωμενη απαντηση ευχαριστω Προσωπικά έχω 3 τέτοια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για την ακρίβεια έχω 3 x Mustec PowerMust 600VA στα οποία είναι συνδεδεμένα, workstation, Server, Game PC, και εξωτερικοί δίσκοι - router - switch. Δεν έχω εγκαταστήσει το software και όποτε τα χρειάστηκα (που κάθε μέρα τα χρειάζεσαι αφού σαν line interactive καθαρίζουν το ρεύμα σου) ήταν όλα ΟΚ!!!. Φτού -Φτού μη τα ματιάσω!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 thanks , λεω να αγορασω αυτο στα 800 V.A. , στα 81 ευρω ...
dpolal Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Προσωπικά έχω 3 τέτοια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για την ακρίβεια έχω 3 x Mustec PowerMust 600VA στα οποία είναι συνδεδεμένα, workstation, Server, Game PC, και εξωτερικοί δίσκοι - router - switch.Δεν έχω εγκαταστήσει το software και όποτε τα χρειάστηκα (που κάθε μέρα τα χρειάζεσαι αφού σαν line interactive καθαρίζουν το ρεύμα σου) ήταν όλα ΟΚ!!!. Φτού -Φτού μη τα ματιάσω!!! Mια διόρθωση. Σαν Line interactive δεν καθαρίζει το ρεύμα, απλά το κρατάει μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο εύρος προστατεύοντας τις συσκευές σου. Αυτά τα UPS που πέρνουν το ρεύμα, το μετατρέπουν σε συνεχές, το φέρνουν εκεί που θέλουν και το ξαναμετατρέπουν σε εναλλασ. είναι τα ONLINE που δυστυχώς κοστίζουν πολύύύύύ.
_filippos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 πριν απο καιρό είχα περάσει τα vista. Εγκατέστησα το προγραμματάκι που χρησιμοποιώ στα ΧΡ για το Mustek μου και λειτουργούσε μια χαρά.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ωραία, αν λέτε ότι το πρόγραμμα παίζει και στα Vista όλα είναι εντάξει. Δεν το δοκίμασα απλά η ίδια η Mustek λέει ότι δεν υποστηρίζει Vista. Προς όλους όσους λένε ότι δε χρειάζεται το software: Δηλαδή εσείς δεν αφήνετε ποτέ τον υπολογιστή ανοικτό ενώ λείπετε/κοιμάστε/πεταχτείτε για μια δουλειά; Προσωπικά βρίσκω το auto-shutdown άκρως απαραίτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.