Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
According to Boris Schneider Johne (German Microsofts PR)

you can get banned and get the exact same error code as the firmware ban code if:

- you have a oversea account with NON VALID ADDRESS

- you paid with a oversea creditcard where the address does not agrees with the address used in xbox live

that all can be read here in german: http://www.dreisechzig.net/wp/archives/887#comments

I for myself know atleast one person that had an us account on a german xbox and he is banned now.

Prin 4 meres ananew8ike i sindromi mou sto live gia ena xrono! Kala pame....

Δημοσ.

Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα .......

Μπαναρουν το xbox ανεξαρτητα αν εκεινη την στιγμη παιζεις online copia ???

Δηλαδη αν εχεις flashαρισμενο xbox360 και δεν ξαναβαλεις κοπια δεν διατρεχεις κινδυνο ??

Δημοσ.
Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα .......

Μπαναρουν το xbox ανεξαρτητα αν εκεινη την στιγμη παιζεις online copia ???

Δηλαδη αν εχεις flashαρισμενο xbox360 και δεν ξαναβαλεις κοπια δεν διατρεχεις κινδυνο ??

"With the amount of posts we see on our forums ... it's clear, Microsoft decided to start banning Xbox360 with modified firmwares today (both Hitachi-LG and Toshiba-Samsung drives).

While it's the same release date as Halo3 beta, it seems that people who didn't download Halo3 also get banned. They probably detect backup discs (and not the modified firmware) when you play 'em online (not confirmed yet).

Even people using the new firmwares with disc-jitter added get banned, so it looks like Microsoft found another way to detect it. However we also see reports of people with modified firmwares that are not banned (yet). Microsoft is known to ban with delay though, so it'll probably take a while before we got a good view on who got banned for what reasons.

Just like on Xbox1 it looks like Microsoft bans the console unique ID (serial), not the LIVE user. Microsoft will not allow anyone to login on LIVE on a banned console.

Many people on the official xbox.com forums also claim they got banned but didn't have a flashed firmware ... we'll have to see how that story develops in the coming hours and days"

http://xbox-scene.com/

Δημοσ.

Και δεν εχω δικαιωμα επεμβασης στο firmware του drive ΜΟΥ?? απο τη στιγμη που δεν παιζω κοπιες ποια ειναι η "παρανομια".....??

Κανονικα θα επρεπε να βρει ενα τροπο να μην παιζουν τα αντιγραφα στο Live ....

Δημοσ.

Δεν νομίζω η Μ$ να άρχισε τους ελέγχους για πειραγμένα firmware σήμερα.

Λογικά θα έκανε συλλογή στοιχείων εδώ και αρκετές βδομάδες και τώρα αρχίζει να μοιράζει τα bans.

Δημοσ.

Μηνυμα που μου ηρθε μωλις.

"Σας ενημερώνουμε ότι απο σήμερα 18/05/07 όσοι συνδεθούν στο Live me hacked firmwire tha banaristoun.Plhrofories www.xbox-maniac.gr"

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τιμωρει και καποιον που ΔΕΝ χρησιμοποιησε ποτε κοπιες ή τελως παντων μετα απο ολη αυτη την ιστορια αποφασιζει να μην χρησιμοποιησει .....

Με λιγα λογια ΔΕΝ πρεπει να τσεκαρει τα drives , αλλα τα παιχνιδια .....Για αυτα γινεται ολη η ιστορια....

Δημοσ.

Μηπως οσοι "νομιμοι" χρηστες την "εφαγαν",ειχαν refurbed κονσολα? (που στα 90% των περιπτωσεων ηταν modded που ειχαν γινει reflashed με το original firmware πριν σταλουν στη μαμα MS)

Aρα μηπως μπορει και καταλαβαινει το αν εχει γινει Flash το EEPROM και δεν σκεφτηκε οτι θα σκισει και τους refurbed-console-legit-users?

Δημοσ.

http://www.xbox.com/en-US/live/termsofuse.htm

14. MICROSOFT’S TERMINATION OF SERVICE

Microsoft may terminate or suspend the Service at any time, with or without cause, with or without notice. Upon termination of the Service, your right to use the Service will immediately cease, and Microsoft will have no obligation to provide the Service to you. UPON SUCH CANCELLATION OR SUSPENSION, MICROSOFT MAY STOP DELIVERY OF THE SERVICE, AND ANY INFORMATION YOU HAVE STORED ON THE SERVICE MAY NOT BE RETRIEVED LATER. Termination of the Service by Microsoft will not alter your obligation to pay all charges made to your Billing Account, except that, if Microsoft terminates the Service in its entirety without cause, then Microsoft will refund you on a pro-rata basis the amount of your payment corresponding to the portion of your subscription remaining after such termination.

Δημοσ.

Kαι για οσους κοπτονται υπερ της νομιμοτητας κ.λ.π κ.λ.π...

Παραθετω τις αποψεις δυο παιδιων απο αλλο forum...

"Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι…. Η ακολουθείς την νομιμότητα ή δεν την ακολουθείς. Και εξηγώ.

Εφόσον επέλεξε τον δρόμο αυτό η Microsoft λέγοντας ότι παραβιάζει ο χρήστης το agreement που έχει κάνει μαζί της. Γιατί δεν banare και τα accounts από χώρες που δεν υποστηρίζετε το Live… Δηλαδή σου λέει « κύριε στο είχα πει να μην πειράξεις την κονσόλα» (συμφωνώ) γιατί όμως δεν είπε « κύριοι δεν υποστηρίζετε στο Live στην χώρα σας και σε κάποιες άλλες…. Από πού μπαίνεις…. Από Ελλάδα?? Έξω…

Με αυτό το Post δεν θέλω να φανεί επιθυμώ να κόψει το Live στην Ελλάδα. Αλλά η διγλωσσία της. Η νόμιμοι στο Full ή καθόλου.."

===========================================================================================================

"1.Το κοστος του καθε game στην Ελλαδα ειναι δυσαναλογο σε σχεση με πολλες χωρες της ευρωπης και της Αμερικης και Ασιας. Μπορει σαν τιμη να ειναι σχεδον ιδια (σχεδον) αλλα οι μισθοι μας ειναι σαφως μικροτεροι των αλλων χωρων.

2.Προσπερνωντας το παραπανω (αλλωστε για μερικα ευρω δεν πεθανε κανενας) να πω την ανασφαλεια μου:

Εχω ενα μικρο παιδακι το οποιο του εχω αγορασει 2-3 παιχνιδια και καθετε και χαζευει στο 360. Κατεβαινει λοιπον να παιξει, βγαζει του μπαμπα το GOW και το πεταει κατω, βαζει το δικο του, παιζει, το βγαζει και αυτο, το παραταει λιγο πιο περα, βαζει ενα αλλο, κοκ.

Το GOW λοιπον βρισκετε πεταμενο στα ποδια του,με την ετικετα να κοιταει κατω, το παταει καθως παιζει ας πουμε CARS, και το βραδακι ο μπαμπας του βρισκει ενα δισκακι GOW με γρατζουνισμενη ετικετα.

Το βαζει στο 360 και...........................παπαλα.

Συμπερασμα, εγω πρεπει να παω να αγορασω το GOW ΠΑΛΙ, πληρωνοντας ΠΑΛΙ τον κοπο των προγραμματιστων και τα δικαιωματα στην εταιρια, γιατι το hardware απλα χαλασε.

Δεν θα ηταν πιο σωστο να δωσω πισω το χαλασμενο, να πληρωσω την αξια του καινουριου σαν δισκακι (μαζι με το case) και ολα να ειναι μια χαρα?

Αφου λοιπον δεν γινεται το παραπανω, γιατι να μην δημιουργησω ενα αντιγραφο ασφαλειας (που ειναι καθολα νομιμο-ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ) και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Γιατι δεν μπορω να κανω ενα αντιγραφο ασφαλειας, απλα κανοντας copy, και με υποβαλεις σε τεχνικες ανοιγαμτος-κλεισιματος της κονσολας, μονο και μονο για να κανω κατι που ειναι νομιμο?

Ετσι λοιπον σαν μπαμπας αναγκαζεσαι να φλασαρεις το 360 και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Παρατηρηση. Ευτυχως λεφτα υπαρχουν στη οικογενεια, και μπορουμε να αγορασουμε και 2ο 360, αλλα η ολη μου αγανακτηση ειναι στο γεγονος οτι ειμαι νομιμος και παρολα αυτα ειμαι παρανομος. Ας ειχαν ενα καλυτερο support για τα χαλασμενα (εστω και με δικη μου υπαιτιοτητα) δισκακια, και ας αφησουν τα bannarismata λογω hacked κονσολας."

Δημοσ.
Kαι για οσους κοπτονται υπερ της νομιμοτητας κ.λ.π κ.λ.π...

Παραθετω τις αποψεις δυο παιδιων απο αλλο forum...

"Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι…. Η ακολουθείς την νομιμότητα ή δεν την ακολουθείς. Και εξηγώ.

Εφόσον επέλεξε τον δρόμο αυτό η Microsoft λέγοντας ότι παραβιάζει ο χρήστης το agreement που έχει κάνει μαζί της. Γιατί δεν banare και τα accounts από χώρες που δεν υποστηρίζετε το Live… Δηλαδή σου λέει « κύριε στο είχα πει να μην πειράξεις την κονσόλα» (συμφωνώ) γιατί όμως δεν είπε « κύριοι δεν υποστηρίζετε στο Live στην χώρα σας και σε κάποιες άλλες…. Από πού μπαίνεις…. Από Ελλάδα?? Έξω…

Με αυτό το Post δεν θέλω να φανεί επιθυμώ να κόψει το Live στην Ελλάδα. Αλλά η διγλωσσία της. Η νόμιμοι στο Full ή καθόλου.."

===========================================================================================================

"1.Το κοστος του καθε game στην Ελλαδα ειναι δυσαναλογο σε σχεση με πολλες χωρες της ευρωπης και της Αμερικης και Ασιας. Μπορει σαν τιμη να ειναι σχεδον ιδια (σχεδον) αλλα οι μισθοι μας ειναι σαφως μικροτεροι των αλλων χωρων.

2.Προσπερνωντας το παραπανω (αλλωστε για μερικα ευρω δεν πεθανε κανενας) να πω την ανασφαλεια μου:

Εχω ενα μικρο παιδακι το οποιο του εχω αγορασει 2-3 παιχνιδια και καθετε και χαζευει στο 360. Κατεβαινει λοιπον να παιξει, βγαζει του μπαμπα το GOW και το πεταει κατω, βαζει το δικο του, παιζει, το βγαζει και αυτο, το παραταει λιγο πιο περα, βαζει ενα αλλο, κοκ.

Το GOW λοιπον βρισκετε πεταμενο στα ποδια του,με την ετικετα να κοιταει κατω, το παταει καθως παιζει ας πουμε CARS, και το βραδακι ο μπαμπας του βρισκει ενα δισκακι GOW με γρατζουνισμενη ετικετα.

Το βαζει στο 360 και...........................παπαλα.

Συμπερασμα, εγω πρεπει να παω να αγορασω το GOW ΠΑΛΙ, πληρωνοντας ΠΑΛΙ τον κοπο των προγραμματιστων και τα δικαιωματα στην εταιρια, γιατι το hardware απλα χαλασε.

Δεν θα ηταν πιο σωστο να δωσω πισω το χαλασμενο, να πληρωσω την αξια του καινουριου σαν δισκακι (μαζι με το case) και ολα να ειναι μια χαρα?

Αφου λοιπον δεν γινεται το παραπανω, γιατι να μην δημιουργησω ενα αντιγραφο ασφαλειας (που ειναι καθολα νομιμο-ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ) και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Γιατι δεν μπορω να κανω ενα αντιγραφο ασφαλειας, απλα κανοντας copy, και με υποβαλεις σε τεχνικες ανοιγαμτος-κλεισιματος της κονσολας, μονο και μονο για να κανω κατι που ειναι νομιμο?

Ετσι λοιπον σαν μπαμπας αναγκαζεσαι να φλασαρεις το 360 και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

Παρατηρηση. Ευτυχως λεφτα υπαρχουν στη οικογενεια, και μπορουμε να αγορασουμε και 2ο 360, αλλα η ολη μου αγανακτηση ειναι στο γεγονος οτι ειμαι νομιμος και παρολα αυτα ειμαι παρανομος. Ας ειχαν ενα καλυτερο support για τα χαλασμενα (εστω και με δικη μου υπαιτιοτητα) δισκακια, και ας αφησουν τα bannarismata λογω hacked κονσολας."

Oσο αφορα το πρωτο παραδειγμα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεμε γιατι δεν ζημιωνετε καποιος απο αυτην την ενεργεια.

Οσον αφορα το δευτερο, εκτος του οτι η Μicrosoft ειναι η πρωτη εταιρια που εφαρμοσε κατι τετοιο οσον αφορα τα γρατζουνισμενα cd,αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη.Δηλαδη αν το παιδι μου ριξει κατω την τηλεοραση τι θα πω αν πρεπει να την ξαναπληρωσω.Δεν κοπτομαι υπερ της νομιμοτητας, ειμαι νομιμος και ναι δεν θελω να εχω ιση μεταχειριση και υπηρεσιες με αυτον που ειναι παρανομος γιατι το θεωρω αδικο,ειναι κακο και αυτο;

Δημοσ.
Oσο αφορα το πρωτο παραδειγμα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεμε γιατι δεν ζημιωνετε καποιος απο αυτην την ενεργεια.

Οσον αφορα το δευτερο, εκτος του οτι η Μicrosoft ειναι η πρωτη εταιρια που εφαρμοσε κατι τετοιο οσον αφορα τα γρατζουνισμενα cd,αυτο ισχυει σε ολα τα ειδη.Δηλαδη αν το παιδι μου ριξει κατω την τηλεοραση τι θα πω αν πρεπει να την ξαναπληρωσω.Δεν κοπτομαι υπερ της νομιμοτητας, ειμαι νομιμος και ναι δεν θελω να εχω ιση μεταχειριση και υπηρεσιες με αυτον που ειναι παρανομος γιατι το θεωρω αδικο,ειναι κακο και αυτο;

Οσον αφορα το πρωτο ζημιωνομαστε ΟΛΟΙ γιατι ολοι ειμαστε παρανομοι δινωντας ψευτικα στοιχεια στο account...

Επισης ηδη η MS banαρει οσους εχουν υπερατλαντικα account ....

Oσον αφορα το δευτερο οταν αγοραζεις video game , μουσικο cd , dvd κ.λ.π αγοραζεις το προιον που απλα ειναι αποθηκευμενο στα παραπανω μεσα αποθηκευσης που προανεφερα ...

Ετσι αφου εχεις αγορασει ουσιαστικα την αδεια χρησης του προγραμματος , τραγουδιου κ.λ.π , ανα χαλασει το μεσο που ηταν αποθηκευμενο το προιον , θα πρεπει να στο αντικαταστησουν και να πληρωσεις καποιο συμβολικο κοστος για το cd , dvd κ.λ.π ...

Δεν εχει καμια σχεση με την αγορα ενος υλικου προιοντος ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...