Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα.

Η MS δεν ξεκίνησε να τσεκάρει σήμερα ποιούς θα μπανάρει. Το ήξερε καιρό. Οπότε αν έίχατε πειραγμένο firmware, λυπάμαι αλλά δεν την γλυτώνετε. Επιβεβαιωμένο. Και sign in να μην κάνετε η κονσόλα σας γίνεται ban από τα ID's που έχουν συλλεχθεί. Επίσης don't bother να βάλετε το παλιό (original) firmware στην κονσόλα σας. Ούτε από αυτό καταλαβαίνει το ban. Μόνη λύση η αλλαγή Mobo & original firmware.

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα.

Η MS δεν ξεκίνησε να τσεκάρει σήμερα ποιούς θα μπανάρει. Το ήξερε καιρό. Οπότε αν έίχατε πειραγμένο firmware, λυπάμαι αλλά δεν την γλυτώνετε. Επιβεβαιωμένο. Και sign in να μην κάνετε η κονσόλα σας γίνεται ban από τα ID's που έχουν συλλεχθεί. Επίσης don't bother να βάλετε το παλιό (original) firmware στην κονσόλα σας. Ούτε από αυτό καταλαβαίνει το ban. Μόνη λύση η αλλαγή Mobo & original firmware.

To ksereis auto i to ypotheteis?
Δημοσ.

Όχι έχουν φάει και όσοι έχουν φλασάρει την κονσόλα τους.

Εδώ ακόμα μπανάρουν και αφλασάριστους! Γίνεται χαμός στο xbox.com! H MS έχει χάσει την μπάλα μου φαίνεται...

Καλά το xbox-scene έχει διαλυθεί εντελώς ή το έριξε η Microsoft?

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνετε ο καθένας λέει περίπου τα δικά του και το ράδιο-αρβύλα-Live πάει σύννεφο (όχι μόνο εδώ αλλά παντού στο Internet). Ψυχραιμία, υπομονή, αφήστε μερικές μέρες τα κουτιά σας εκτός δικτύου μέχρι να δούμε τι ακριβώς γίνεται.

Ρίξτε μια ματιά στα διάφορα forums να δείτε πόσα "επιβεβαιωμένα" πράγματα έχουν ειπωθεί, για να πεταχτεί κάποιος στο αμέσως παρακάτω post και να υποστηρίξει το ακριβώς αντίθετο...

Δημοσ.
Γιατι δεν μας το ελεγες νωρίτερα αφού το ήξερες!!!

Σας το είχε πεί και ο C4Eva.:mrgreen:

Από πρίν δεν το ήξερε κανείς μας. Υποθέσεις κάναμε. Τώρα εμένα οι έγκυρες πηγές μου λένε αυτό.

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλα τα παιδιά.

Όσον αφορά το bannarisma το οποίο κατα περίεργη σύμπτωση πέφτει μαζί με το Halo 3 Beta....

Μήπως η M$ έχει τη ψευδαίσθηση ότι με αυτό το ban, θα αναγκάσει το κόσμο να αγοράσει καινούργια XBOX360s και έτσι να ανεβάσει τις πωλήσεις της???

Λέω εγώ τώρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...