xrest Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ρε παιδια το σκισατε.δλδ γιατι πρεπει το θεμα να παει σε ποσο ελλατωματικο ειναι το 360?υπαρχει ενας συγκεκριμενος τιτλος για να σχολιαστει ενα συγκεκριμενο γεγονος.ουτε μπορει να ανοιχθει topic για το ποσο ελλατωματικο ειναι το 360.θα κλειδωθει κατευθειαν.Υπαρχουν τα γεγονοτα που εχουν καταγραφει για το τι παιζει με το 360 εδω και 14 μηνες.
Blackjim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 To θέμα είναι ότι το όλο ζήτημα είναι πιό σοβαρό απ'ότι το παρουσιάζετε μερικοί και ο αριθμός των ελλατωματικών κονσόλων πολύ μεγαλύτερος. Τα drives που είναι ελλατωματικά λόγω απουσίας λάστιχου, δια στόματος αντιπροσώπου της M$ αποτελούν παρτίδα των 2 εκατομμυρίων κονσόλων από τα 10 εκατομμύρια. Δηλαδή μιλάμε ότι ήδη έχουμε ένα 20% ελλατωματικών συστημάτων μόνο για το θέμα του drive. Προσθέστε μετά όσο ποσοστό γουστάρετε για τα Κόκκινα Δαχτυλίδια του Θανάτου και το ποσοστό πηγαίνει προς το 30%. Δηλαδή μιλάμε για 2 με 3 εκατομμύρια ελλατωματικά συστήματα. Για τί 5% και 10% μιλάτε μερικοί εδω πέρα??? Katse re sy , tha mas trelaneis. Les 20% den exoun "lastixaki". Ok , osa den to exoun kanoun ti dld? Leitourgoune kanonika i oxi? Meta les " Προσθέστε μετά όσο ποσοστό γουστάρετε για τα Κόκκινα Δαχτυλίδια του Θανάτου και το ποσοστό πηγαίνει προς το 30%." Ara , eikasies kaneis ki esy. Den einai 10 , einai 12 , 18 , 22. So what? Apla sou lew pws esy to parousiazeis ws : " x% x360 vrethikan me to tade provlima ". Symperasma , ellatwmatiko to 360. :???: E den einai etsi , auto prospathoume na sou poume. Kai stin teliki , ante kai pires x360 kai sou vgike ellatwmatiko , tou leipei i bida i gratsounaei to trapezaki pou to akoumpises. :twisted::twisted: Den sto allazei i MS tzampa? Pou to provlima?? ( miiipws to oti oi perissoteroi exoun "anoiksei" tin konsola kai exoun faei tin eggiisi tous? lew egw twra ... )
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μου αρεσει ο Πανθηρας που εχει επιδωθει σε μια ανηλεη προσπαθεια να βγαλει το XBOX360 σακαρακα με αυθαιρετα συμπερασματα και δικους του υπολογισμους. Και μολις καποιος παει να σχολιασει αρνητικα κατι στο Wii εστω και με τη μορφη αστεισμου γινεται Τουρκος!!!
stkamos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Katse re sy , tha mas trelaneis. Les 20% den exoun "lastixaki". Ok , osa den to exoun kanoun ti dld? Leitourgoune kanonika i oxi? Meta les " Προσθέστε μετά όσο ποσοστό γουστάρετε για τα Κόκκινα Δαχτυλίδια του Θανάτου και το ποσοστό πηγαίνει προς το 30%." Ara , eikasies kaneis ki esy. Den einai 10 , einai 12 , 18 , 22. So what? Apla sou lew pws esy to parousiazeis ws : " x% x360 vrethikan me to tade provlima ". Symperasma , ellatwmatiko to 360. :???: E den einai etsi , auto prospathoume na sou poume. Kai stin teliki , ante kai pires x360 kai sou vgike ellatwmatiko , tou leipei i bida i gratsounaei to trapezaki pou to akoumpises. :twisted::twisted: Den sto allazei i MS tzampa? Pou to provlima?? ( miiipws to oti oi perissoteroi exoun "anoiksei" tin konsola kai exoun faei tin eggiisi tous? lew egw twra ... ) Μετα απο εναμιση χρονο χαλασε και εμενα το ΧΒΟΧ 360,το ανεφερα και πριν.Λοιπον και που το προβλημα;Εκτος του οτι οσο καποιοι περιμεναν το PS3 εγω εχω ξεσκιστει στο gaming,μου αλλαχτεικε η κονσολα χωρις να κουνηθω απο το σπιτι μου.Αν αυτο ηταν το τιμημα που πληρωνω εξαιτιας του οτι βιαστηκε η MS να κυκλοφορησει το 360 δεν εχω κανενα προβλημα και πιστευω και κανενας λογικος εδω μεσα.Απο την αλλη βλεπω οτι εχετε κολλησει στις 10.000.000 κονσολες οταν αναφερεστε στα στατιστικα βλαβων.Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο το νουμερο πια.Αναλογικα δεν εχει περρισοτερες εμφανισεις βλαβων απο το PS3, αντιθετα ομολογουμενος με το wii που τα παει περιφημα στον συγκεκριμενο τομεα.
damis72 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εμένα μου γρατσούνισε δισκάκι PGR3 (Δεκέμβρης 2005)... το 1ο μου 360 μόλις το είχα πάρει και το είχα συνδέσει και δεν είχα καταλήξει πως θα το βάλω, το γύρισα από όρθια ξάπλα και έκανε έναν ανατριχιαστικό ήχο ... από τότε δεν έπαιζε σωστά το δισκάκι ... βέβαια μετά από αλχημείες έφτιαξε (aseton!) το 2ο 360 πάει μια χαρά ... Και από ότι έχω καταλάβει ... ΕΝΤΕΛΩΣ προσωπική και αυθαίρετη εκτίμηση το ποσοστό failure πρέπει να κυμαίνεται στο 15% συνολικά, με πολύ υψηλότερο ποσοστό για την launch παρτίδα (1~2 εκατομύρια κομμάτια)... πιθανόν να είναι πάνω και από το 50% τα μηχανάκια του Launch ... Νούμερο δεν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε ποτέ από την MS ... οι φίλοι μου που έχουν πάρει 360 από το Launch το άλλαξαν σχεδόν όλοι ... οι μετά Launch επόχής ΟΧΙ, φαίνεται πως το πρόβλημα έχει ελαττωθεί σημαντικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει ξεπεραστεί ακόμα. Και κάτι άλλο, από την στιγμή που η MS στο αλλάζει και δεν ρωτάει ., πού το πρόβλημα? ... απλά μένεις 15 μέρες χωρίς ... (ευγενική προσφορά της MS για απεξάρτηση)
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 To topic pisteyw ekane ton kyklo tou. An exoume sto mellon nea bans apo ms anoigoume kainourgio topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.