MiltoZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Υπονοείς ότι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε αυθεντικό είναι το GH2 κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε σκέτη την κιθάρα?... Ε, λοιπόν είσαι σωστός! :roll: ahahahah kalo
telegamesvg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Υπονοείς ότι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε αυθεντικό είναι το GH2 κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε σκέτη την κιθάρα?... Ε, λοιπόν είσαι σωστός! :roll: χμμμμ...ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις..... Μου δινεις την εντυπωση οτι κανεις χιουμορ ?? Τελος παντων ....προσοπικα εχω αλλα 7 original παιχνιδια ....;-) Aυτο ομως που θιγεις για την κιθαρα einai sobaro , giati 1)den briskeis na pareis allh an soy spasei kai 2) den briskeis na pareis k allh gia na paikseis 2plo ... :-)
hexenlord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ελα ρε "dude" viper κοψε κατιτις... καταρχας να πω πως εχω διαβασει τα περισσοτερα εκ των posts των παιδιων εδω και ναι, φαινεται να υπαρχει ενα προβλημα με ελλατωματικες κονσολες ΚΥΡΙΩΣ πρωτης φουρνιας.Τωρα ακριβως ποτε τελειωσε αυτη η ονομαζομενη "πρωτη φουρνια" δεν ξερω.Διαβαζω εδω και σε αλλα fora πως οτιδηποτε μετα τον 9/06 ειναι -αν οχι ΟΚ- πρακτικα καλυτερο απο τις προηγουμενες εκδοσεις της κονσολας.Αυτο ειναι εμπειρικο και οκ, ας πουμε πως το δεχομαστε καθως οντως οι κοσολες τελευταιας κατασκευης συμπεριφερονται καλυτερα (εδω καλυτερα=χαλανε σε λιγοτερο αριθμο και με μικροτερη συχνοτητα).Πολυ φοβαμαι ομως πως για καθε εναν απο εσας που βγαινει και λεει πως ειδε RLOD υπαρχουν αλλοι (που δεν ξερω ποσοι ειναι) που η κονσολα τους ειναι μια χαρα. Αλλα χαλασμενες κονσολες σε ποσοστο της ταξεως του 30%,δλδ 3μυρρια στα περιπου (λεω τωρα ) 10 μυρρια πουλημενες?Δεν θυμαμαι ποιος παραπανω το εγραψε το νουμερο αλλα ειναι ακυρο.Ειναι απλα αδιανοητο,η ΜΣ θα τραβαγε τα μαλλια της τωρα, plus πως θα ειχε βουηξει ο κοσμο (κοσμος εδω δεν συνεπαγεται ww forums) απο τον πρωτο gaming δημοσιογραφο μεχρι τον εισαγγελατο και το in.gr Gia afton pou ipe gia tis halasmenes konsoles tou ign. Se ena shetika palio on the spot (tou gamespot) kollise to 360 tou Kasavin (ke den xananige) eno edihne ena preview tou tote neoanakinothedos earth defence force 3. Ti na lei dld?Ase pou afti eki tis skizoun tis konsoles 24/7/365 anihtes.ke pali vevea den eprepe na halane alla tespa.. sorry stous mods gia to offtopic ine to telefteo.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 etsi kai itan hackarismenes oi konsoles, tha tis estelne kaneis pisw? apo ign [epeidi bariesai na psaxneis dld]
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 hexenlord, επειδή εσύ προσωπικά θεωρείς αδιανόητο ένα νούμερο, αυτό δεν το καθιστά αδύνατο. Το μόνο που κάθεσαι και λές στα τελευταία σου post είναι ότι βάσει της δικιάς σου γνώμης και των δικών σου βιωμάτων, δεν υφίσταται υψηλό ποσοστό στα χαλασμένα XBOX360. Πρώτη η ΕΑ είχε πεί ότι τα χαλασμένα της XBOX360 άγγιζαν το 30%-50%. Εν συνεχεία και άλλοι devs ανέφεραν ίδια νούμερα. Τώρα, site αποκλειστικά αφιερωμένο στο XBOX360 (xbox360-gamer) κάνει survey και από 4500 άτομα, το 61% έχει αλλάξει τουλάχιστον μία φορά το XBOX360 που αγόρασαν. Εδώ στο insomnia, οι μισοί ή και περισσότεροι από τους συστηματικούς χρήστες του forum έχουν αλλάξει το XBOX360 τους τουλάχιστον μία φορά. Και εσύ αυταπατάσαι ακόμα ότι το ποσοστό βρίσκεται στο 3%-5%. Πολλαπλασίασε επί του 10 καλύτερα. The 360-Gamer Xbox 360 Hardware Failure Survey (61%) Xbox 360 100 Percent Failure Rate What's the true failure rate for the Xbox 360? Microsoftʼs XBox 360 secret: failure rates?
MiltoZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ευχαριστούμε Panther για την ευγενική σου χειρονομία να ποστάρεις αυτές τις επιστημονικές μελέτες για να προστατέψεις τους υπόλοιπους χρήστες του Insomnia από μια κακή αγορά. Νομίζω ότι 62% είναι πολύ μικρό νούμερο και πιστεύω ότι το 100% είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ας πούμε λοιπόν ένα 80% να είμαστε μέσα. p.s. το xbox360-gamer είναι prive club που δεν μπορεί να γραφτεί ο καθένας και να ποστάρει? Pleaaaase...
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν το ήξερα ότι πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για δεδομένες πλέον καταστάσεις. Όλος ο κόσμος βουίζει για τα ελλατωματικά XBOX360 και εμείς ακόμα πιπιλάμε τη καραμέλα του 3-5%. Γιατί για το Wii ή το PS3 δεν υπάρχει αντίστοιχος ντόρος? Πόσοι από εσάς που πήρατε XBOX360 σας χάλασε και πόσους είδες εδω μέσα να έχουν Wii ή PS3 και να τους χάλασε? Εσένα άμα σου αρέσει κρύψου πίσω από το δάχτυλό σου.
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν το ήξερα ότι πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για δεδομένες πλέον καταστάσεις. Όλος ο κόσμος βουίζει για τα ελλατωματικά XBOX360 και εμείς ακόμα πιπιλάμε τη καραμέλα του 3-5%. Γιατί για το Wii ή το PS3 δεν υπάρχει αντίστοιχος ντόρος? Πόσοι από εσάς που πήρατε XBOX360 σας χάλασε και πόσους είδες εδω μέσα να έχουν Wii ή PS3 και να τους χάλασε? Εσένα άμα σου αρέσει κρύψου πίσω από το δάχτυλό σου. Γιατί το hardware του Wii (boosted gamecube) είναι δοκιμασμένο και το PS3 δεν έχει πουλήσει 11 εκατομμύρια. Λοιπόν το fault rate είναι πάνω από το industry standard 4-8%, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι 61%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή σε καμιά περίπτωση δεν έχουν χαλάσει 6.710.000 κονσόλες. Δείτε το νούμερο και σκεφτήτε πόσο γελίο ακούγεται αυτό που ισχυρίζεστε.
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω στο 61%. Πιστεύω ότι βρίσκεται κάπου μεταξύ 10-20%, το οποίο και πάλι είναι εξωφρενικά μεγάλο ποσοστό. Από κεί και πέρα, ο συλλογισμός σου για τα Wii και PS3 δεν ευσταθεί. Οι ιστορίες για τα ελλατωματικά XBOX360 ξεπήδησαν από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας της κονσόλας. Απλώς τώρα όλο και πληθαίνουν οι αναφορές για ελλατωματικά XBOX360. Το ότι το XBOX360 είναι πιό εξελιγμένο τεχνολογικά δεν αποτελεί δικαιολογία για αυτό που συμβαίνει.
Pytzamarama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 6.710.000 κονσόλες Οι φιλοι Ν-fans εχουν εφεση στα στατιστικα...οτι μπορει ο καθενας βεβαιως βεβαιως
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ε, μα φυσικά, όταν δεν έχουμε επιχηρήματα, το μόνο που μας μένει είναι να θίγουμε το άτομο που προβάλει τα επειχηρήματα για να διασκευάσουμε τις εντυπώσεις. Συγχαρητήρια Pytzamarama. Και για το αρχείο, το survey με το 61% failure rate το πρωτοπόσταρε στο insomnia ο Daredevil, στο τόπικ XBOX360 news. Περιέργως όμως δεν είδα κάποιον να του επιτίθεται......
Stormwatch Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι τα 360 που χτυπησαν ειναι οντως παραπανω απο το συνηθη μεσο ορο.Ομως το να παρουσιαζεις αποτελεσματα γκαλοπ σε sites για να αποδειξεις νουμερα ειναι χαζο.Πολυ απλα γιατι σε τετοια γκαλοπ θα ποσταρουν κυριως αυτοι που αντιμετωπισαν προβλημα και οχι αυτοι που το 360 τους δουλευει καλα....Εγω π.χ εχω το 360 μου απο την πρωτη μρα κυκλοφοριας και μεχρι τωρα μου δουλευει αψογα.Φυσικα δεν εχω ψηφισει σε κανενα τετοιου ειδους γκαλοπ.Αν ειχε συμβει το αντιθετο και τα ειχα παρει στο κρανιο με την MS, θα εψαχνα και οπου εβρισκα γκαλοπ θα ψηφιζα.....
Blackjim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι τα 360 που χτυπησαν ειναι οντως παραπανω απο το συνηθη μεσο ορο.Ομως το να παρουσιαζεις αποτελεσματα γκαλοπ σε sites για να αποδειξεις νουμερα ειναι χαζο.Πολυ απλα γιατι σε τετοια γκαλοπ θα ποσταρουν κυριως αυτοι που αντιμετωπισαν προβλημα και οχι αυτοι που το 360 τους δουλευει καλα....Εγω π.χ εχω το 360 μου απο την πρωτη μρα κυκλοφοριας και μεχρι τωρα μου δουλευει αψογα.Φυσικα δεν εχω ψηφισει σε κανενα τετοιου ειδους γκαλοπ.Αν ειχε συμβει το αντιθετο και τα ειχα παρει στο κρανιο με την MS, θα εψαχνα και οπου εβρισκα γκαλοπ θα ψηφιζα..... Akrivws auto elega ki egw.Autoi pou tous xalane ta 360 , ligo i poly mpainoun kai krazoun. Oi alloi giati na akoustoune? Kai egw kai 3 filoi mou exoume 360 apo tous prwtous mines ( me tis flasies tous ennoeitai ) kai den exoun to paramikro. Oute egw psifisa pouthena
Pytzamarama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ρε Πανθηρα,βλεπω τα 6000000+ να γινονται σημαια απο πολλους...υπαρχει λογος να επιχειρηματολογισω σε τετοιες ανοησιες... Ας σωσω λοιπον το bandwidth του πλανητη....
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν αντιλέγω σε αυτό που λές Sormwatch και επαναλαμβάνω ότι δεν πιστεύω στο 61%. Όμως αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι όταν το survey αυτό πρωτοποσταρίστικε από XBOX360-fan, η αντιμετώπιση από τους XBOX-άκηδες άγγιξε τη πλήρη αδιαφορία και τώρα που το ξαναέφερα στην επιφάνεια, δέχομαι ειρωνικά σχόλια. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό όμως για να δείς το τί συμβαίνει, τουλάχιστον εδώ μέσα. Η παρέα μας των συστηματικών χρηστών του insomnia είναι πολύ συγκεκριμένη και λίγο πολύ ξέρουμε ο ένας τον άλλο όσον αφορά κονσόλα και γούστα. Από εσάς λοιπόν που έχετε XBOX360 και ποστάρετε συστηματικά, ένα μεγάλο ποσοστό έχει αλλάξει τη κονσόλα του τουλάχιστον μία φορά ή του έμεινε χαλασμένη επειδή φλάσαρε το μηχάνημα και έχασε την εγγύηση. Πρόσθεσε σε αυτό όλες τις αναφορές που διαβάζουμε στο νέτ για χαλασμένα XBOX360 και δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι το μηχάνημα έχει πολύ αυξημένο ποσοστό ελλατωματικών κονσολών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.