Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το post #451 εως το #464 έχουν αναφερθεί

5 περιπτώσεις (με το δικό μου)με xbox360 που δεν έχουν χαλάσει , και

8 που πήγαν στον αγύριστο...χμμ.. 61.5% αστοχία υλικού...

Άσε που μου θυμίζει και κάτι αυτό το ποσοστό...:roll:

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας βάλουμε στα μη χαλασμένα ένα ακόμα, Premium, αγορασμένο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Δημοσ.

Αυτο θα ηταν μια καλη περιπτωση telegamesvg αν και παλι απο λιγο εως ελαχιστα αντιπροσωπευτικη.Ειναι το δειγμα λαθος για να βγαλουμε σχετικα ασφαλη (ουτε καν βασικα,αλλα τεσπα..) συμπερασματα και να γενικευσουμε.

Γιατι εδω, για καθε 1 χαλασμενο πεταγεται καποιος (me incl.) που δεν του εβγαλε (ακομη) ζημια.Τι δηλαδη 1:1 / 2:1 είμαστε?too much

ke epidi genikos orismeni (elliniki nootropia gar...) travane ta pragmata apo ta malia ke ta genikevoune opos tous volevi kalo tha ine na prosehoume ti leme.

Xena fora diavazo.O hamos pou ihe gini me to launch tou ps2 ke ta tote probs tou, .....oudemia sigrisi.To 360 ine koble.An ine mesa sto error % pou dikeologite se ena proion (3%-5% analoga to siskevi) den to xero.An ehete episima stihia me links edo imaste.

Δημοσ.
Δεν το κανουμε κ μια δημοσκοπηση να δουμε που βρισκομαστε ??

Ναι αλλά σε άλλο τόπικ, εδώ μάλλον είμαστε way ot. :lol:

Επί του θέματος, καλά κάνανε και μπανάρανε αυτούς που μπανάρανε, όπως καλά κάνουνε και έχουνε το παιχνίδι 70ευρώ. Όλοι όταν αγοράσαμε το X360 το ξέραμε αυτό, δεν μας πλασάρανε τα παιχνίδια στα 20ευρώ και μετά ξαφνικά τα ανεβάσανε στα 70. Οι όροι ήταν ξεκάθαροι και τους ξέραμε, δεν μας κορόιδεψε κανένας.

Είμαι φοιτητής, και τα 70ευρώ για games δεν μου περισσεύουνε, αλλά γνωρίζοντας τις πιθανές συνέπειες εξαρχής (όπως και όλοι μας) δεν πέρασα ούτε τσιπάκι ούτε τίποτα. Σίγουρα δεν έχω παίξει τα άπειρα games που έχετε παίξει εσείς που το τσιπάρατε, αλλά πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με τα φθαρμένα CD/DVD. Πάντως, ακόμα και να μην καλύπτονται από κάποιου είδους εγγύηση, δεν μου φαίνεται τελείως παράλογο. Από την στιγμή που εγώ δεν μπορώ να προσέξω το DVD μου ώστε να μην φθαρεί, τι φταίει η MS (και η κάθε MS) για να μου το αντικαταστήσει? Σίγουρα θα ήταν μια πολύ σωστή κίνηση να γινόταν αντικατάσταση με ένα Χ κόστος αλλά...

Δημοσ.
Αυτο θα ηταν μια καλη περιπτωση telegamesvg αν και παλι απο λιγο εως ελαχιστα αντιπροσωπευτικη.Ειναι το δειγμα λαθος για να βγαλουμε σχετικα ασφαλη (ουτε καν βασικα,αλλα τεσπα..) συμπερασματα και να γενικευσουμε.

Γιατι εδω, για καθε 1 χαλασμενο πεταγεται καποιος (me incl.) που δεν του εβγαλε (ακομη) ζημια.Τι δηλαδη 1:1 / 2:1 είμαστε?too much

ke epidi genikos orismeni (elliniki nootropia gar...) travane ta pragmata apo ta malia ke ta genikevoune opos tous volevi kalo tha ine na prosehoume ti leme.

Xena fora diavazo.O hamos pou ihe gini me to launch tou ps2 ke ta tote probs tou, .....oudemia sigrisi.To 360 ine koble.An ine mesa sto error % pou dikeologite se ena proion (3%-5% analoga to siskevi) den to xero.An ehete episima stihia me links edo imaste.

Ολα αυτα που λες σχετικα με το PS2 κ.λ.π ...αν ψαξεις στο forum τα ελεγα κ εγω περισυ ....

Δεν θα τα κανουμε ομως συμψηφισμο ....οπου υπαρχει προβλημα πρεπει να το φωναζουμε για να διορθωνεται ....

Δεν γενικευω τιποτα και οπως ειδες και εσυ ακομα και εδω μεταξυ μας τουλαχιστον οι μισοι ειχαν προβλημα ....αυτο κατι λεει ...

Την δημοσκοπηση την προτεινα γιατι εχουμε βγει off topic και ετσι απο περιεργεια , οπως γινονται και αλλες παρομοιες σε αυτο το φορουμ χωρις να υπαρχει επαρκες δειγμα ....

Επισης το τελευταιο που λες "An ehete episima stihia me links edo imaste." ..μου δειχνει οτι μαλλον το εχεις δει λιγο "οπαδικα" το θεμα ....

Ελπιζω να κανω λαθος .

Δημοσ.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με τα φθαρμένα CD/DVD. Πάντως, ακόμα και να μην καλύπτονται από κάποιου είδους εγγύηση, δεν μου φαίνεται τελείως παράλογο. Από την στιγμή που εγώ δεν μπορώ να προσέξω το DVD μου ώστε να μην φθαρεί, τι φταίει η MS (και η κάθε MS) για να μου το αντικαταστήσει? Σίγουρα θα ήταν μια πολύ σωστή κίνηση να γινόταν αντικατάσταση με ένα Χ κόστος αλλά...

αλλά......αυτο το αλλα ειναι που πρεπει να προσπαθησουμε να μη γινεται .....Αφου οπως λες κ εσυ θα ηταν μια σωστη κινηση γατι να μη γινεται ??

Αλλα μαλλον τα πρεπει και τα μη ισχυουν μονο για εμας τους καταναλωτες ...;-)

Δημοσ.
....Άσε που μου θυμίζει και κάτι αυτό το ποσοστό...:roll:

...τελικά βρήκα τι μου θυμίζει:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17067

link του οποίου είχε βάλει ο Daredevil στο post #9848 του ''Xbox 360 Ειδήσεις''.

Σαφώς και η ''καταμέτρηση'' (ο θεός να την κάνει...) έγινε στην πλάκα,

η ταύτιση όμως του ποσοστού είναι απόλυτη (παρά 0,5%)...

Σύμπτωση είναι βέβαια,όσο διαβολική και αν φαίνεται.

@hexenlord

Πιστεύεις πως στην περίπτωση του xbox360,και από όσα έχεις ακούσει/διαβάσει,

η αποτυχία βρίσκετε στο 3%-5%;

Δημοσ.
Από την στιγμή που εγώ δεν μπορώ να προσέξω το DVD μου ώστε να μην φθαρεί, τι φταίει η MS (και η κάθε MS) για να μου το αντικαταστήσει?

Keydo,αν κυκλοφορούν και παιδιά στο σπίτι,το κακό δεν αργεί να γίνει.

Ξέρεις τι λέει ο 5ος νόμος του Μέρφη φαντάζομαι...

...εάν φυλάς τα DVD σου ως κόρην οφθαλμού για 23:59:40 sec και πας για κατούρημα,στα επόμενα 20sec ο γιος σου θα θελήσει να δει τις αντοχές τους...:mrgreen:

Δημοσ.

Δεν φταίει μόνο ο χρήστης. Θυμηθείτε την πρόσφατη έρευνα ολλανδικού τηλεοπτικού σταθμού, η οποια ανάγκασε ευρωπαϊκούς επιτρόπους να ασκήσουν πιέσεις στη Microsoft να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα disc scratches που προκαλεί το ίδιο το 360.

http://www.cdfreaks.com/news/Microsoft-admits-scratch-problem-with-Xbox-360.html

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17479

Όσο για το 3%-5% ποσοστό που αναφέρεται, φυσικά δεν έχω ακριβή στοιχεία αλλά από όσα ακούγονται μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση ότι τα ποσοστά των προβληματικών 360 είναι πολύ μεγαλύτερα από το παραπάνω νούμερο. Μπορούμε να κάνουμε μια μίνι-έρευνα και να δούμε τι συμβαίνει τελικά. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το μηχάνημα εν δυνάμει μπορεί να χαλάσει κυριολεκτικά οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση ή πρότερη ένδειξη δυσλειτουργίας.

Μην έχετε σαν παράδειγμα και μέτρο σύγκρισης τα ποσοστά βλάβης των πανάρχαιων PS2, μιλάμε τώρα για προϊόν της Sony.

soldier.gifSony!violent_machinegun.gif

Μιλάμε για συσκευές κάρβουνα, μακριά από οτιδήποτε Sony, προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια την αποφεύγω συστηματικά.

Δημοσ.

ase maga de to xeis

ama endiaferesai akoma gia to pososto twn xalasmenwn 360 psakse to ign gia na deis posa tous exoun xalasei i analogia einai tragiki

edw bgazei artifacts to diko mou kai den to douleyw kai toso poli...

Δημοσ.

Για την ακρίβεια το 3%-5% είναι return rate ποσοστό που ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχουν αρκετοί που -έχοντας φλασάρει την κονσόλα τους- δεν μπλέκουν με επιστροφές και τα τοιαύτα. Εγώ για παράδειγμα, που έχω το πειραγμένο μου 360 εδώ και 9 μήνες περίπου, δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλω πίσω αν -χτύπα ξύλο- πάθει τίποτα. Το πολύ πολύ να πάει στους grmods.

Μιας και αναφέρθηκε το IGN, να πω ότι αν θυμάμαι καλά σε περσινά polls αρκετών εκατοντάδων χρηστών, τα προβληματικά 360's ήταν της τάξης του 30%, με τα μισά από αυτά να έχουν rings of death και να είναι εντελώς ψόφια.

Δημοσ.
αλλά......αυτο το αλλα ειναι που πρεπει να προσπαθησουμε να μη γινεται .....Αφου οπως λες κ εσυ θα ηταν μια σωστη κινηση γατι να μη γινεται ??

Αλλα μαλλον τα πρεπει και τα μη ισχυουν μονο για εμας τους καταναλωτες ...;-)

Θα ήταν καλή κίνηση, δεν θεωρώ όμως υποχρεωμένη την MS να την κάνει. Πάντως πιστεύω ότι ένα e-mail στην MS θα μας έλυνε την απορία..

Keydo,αν κυκλοφορούν και παιδιά στο σπίτι,το κακό δεν αργεί να γίνει.

Ξέρεις τι λέει ο 5ος νόμος του Μέρφη φαντάζομαι...

...εάν φυλάς τα DVD σου ως κόρην οφθαλμού για 23:59:40 sec και πας για κατούρημα,στα επόμενα 20sec ο γιος σου θα θελήσει να δει τις αντοχές τους...:mrgreen:

Όντως αυτό ισχύει, αλλά δεν φταίει η MS που εσύ πήγες για κατούρημα. Υπάρχουν ωραιότατες πάπιες γι αυτή την δουλειά. :lol:

Ως παιδί και γω (kid -> keydo) κατέστρεψα Projector 2 ημερών στο σπίτι ενώ ο πατέρας μου ήταν ακριβώς δίπλα, ούτε για κατούρημα δεν πήγε. :lol:

@nzeppos: Τα DVD που γρατζουνάει το ίδιο το XBOX πρέπει να αντικαθιστόνται χωρίς κανένα κόστος.

Δημοσ.
Τα DVD που γρατζουνάει το ίδιο το XBOX πρέπει να αντικαθιστόνται χωρίς κανένα κόστος.

Kαι τα υπολοιπα με καποιο μικρο κοστος , γιατι αυτο που αγοραζεις ειναι το περιεχομενο ....

Αλλωστε ενα παραδειγμα που δειχνει τον σωστο δρομο ειναι τo virtual shop του Wii.....Oταν εχεις αγορασει κατι οτι και να γινει το ξανακατεβαζεις δωρεαν ....

Αν εχετε καταλαβει την νομοθεσια στην ουσια ΔΕΝ αγοραζουμε την ταινια/παιχνιδι/τραγουδι , αλλα το δικαιωμα της χρησης και αυτο κατω απο ορους κ προυποθεσεις .....

Αλλος ενας λογος που αποδεικνυει οτι οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες ....

Σκεφτεσαι μεθαυριο να εχεις γεμισει τον 120gb σκληρο του νεου xbox elite με downloads που εχεις χρυσοπληρωσει απο το Μarketplace και να σου χτυπησει ο σκληρος ???

Και κατι τελευταιο ....

Oι ανθρωποι εχουν ξεφυγει τελειως !! Οσοι εχετε το Guitar Hero II για κοιταξτε τι γραφει η θηκη του dvd απο πισω "NOT FOR RESALE" !!!!!

Δηλαδη και δινεις τωσα λεφτα για ενα game

και δεν ειναι δικο σου

και σου απαγορευουν να το πουλησεις

και δεν στο αλλαζουν αν σου χαλασει

βρε ....δεν πα να γα#$$@%.... λεω γω ΟΟΟΥΥΥΥΣΣΤΤ !!!!

Δημοσ.
Και κατι τελευταιο ....

Oι ανθρωποι εχουν ξεφυγει τελειως !! Οσοι εχετε το Guitar Hero II για κοιταξτε τι γραφει η θηκη του dvd απο πισω "NOT FOR RESALE" !!!!!

Υπονοείς ότι το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε αυθεντικό είναι το GH2 κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε σκέτη την κιθάρα?...

Ε, λοιπόν είσαι σωστός! :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...