snik Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ax provlepetai na einai megali i nixta pantos sto xbox-scene den leei na mpei me tipota sta forums
john360 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 εγω επαιζα halo3 κυριλε μεχρι τωρα παντως,με crackdown θειου κ 2,4 fw. xvagos τι fw εχεις?κ πως σου εσκασε?το xbox παιζει offline τωρα?
xvagos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Έχω Hitachi και το flashara με το 2.4 πριν κάτι μέρες. Πάντως πάω στοίχημα πως το banαρισμα ήταν προσχεδιασμένο με το κόλπο Ηαλο Βετα μέσω Crackdown και σε συνδυασμό με το Spring Update. Αυτό έλειπε να μην παίζει και offline!
Stormwatch Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Έχω Hitachi και το flashara με το 2.4 πριν κάτι μέρες. Πάντως πάω στοίχημα πως το banαρισμα ήταν προσχεδιασμένο με το κόλπο Ηαλο Βετα μέσω Crackdown και σε συνδυασμό με το Spring Update. Αυτό έλειπε να μην παίζει και offline! Εγω, ουτε Crackdown εβαλα, ουτε Halo beta κατεβασα παντως............
john360 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 εχουμε ακριβως την ιδια συνθεση δηλαδη.. εκει που επαιζες δηλαδη σου εσκασε το μυνημα?
Toufas Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ego me xtreme5.1d mpika na do an exo faei ban, epeksa ligo double dragon, kai ksanavgika. den eixa beta halo, oute eixa skopo na valo logo tou oti eixa to crackdown copied kai epidi to game den me sigkinise pote.
Pytzamarama Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ξυπνησα να παιξω το Halo που κατεβαζα απο το βραδυ....και βλεπω ΧΑΜΟΣ. Με videoclub-Crackdown δεν εφαγα ban παντως...ακομα
Pytzamarama Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Γαμω ηταν οι δηλωσεις των hackers οτι με το jitter o "πολεμος" τελειωσε.... Παντως η MS εκανε ΤΗ μαλακια στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στιγμη...
xvagos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πριν από λίγο τσέκαρα τα e-mail μου και τι είδα: Είχα ένα διαφημιστικό μήνυμα προφανώς Από: The Xbox Live Team ([email protected]) Εστάλη: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2007 4:57:38 μμ Είναι ένα από αυτά που στέλνει η Μ$ και διαφημίζει τα καινούργια games. Με θέμα: It feels so good to be bad (Είναι όπως ακριβώς το έγραψα, έκανα Copy&Paste) Και παρουσιάζει το The Darkness... Τραγική ειρωνεία, προσχεδιασμένο; Πάντως μόλις το είδα κάτι έπαθα. Υ.Γ. Μ$ Άντε γειά...
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καιρός να το γυρίσουμε στο Atari μέχρι να βγάλουν άκρη με κανένα νέο firmware... Υπάρχουν ραλάκια καλύτερα κι απ' το Forza2!
privateer Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Arga h grhgora 8a ginotan kai ayto. RIP modded consoles
polakis21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε δεν έγινε και τίποτα. Ούτως η αλλιώς live δεν παίζεις άπειρα παιχνίδια, 1-2 παίζεις. Όσοι έχουν πειράξει την κονσόλα τους πάλι μπορούν να παίζουν τις κόπιες που έχουν offline, και να πάρουν μια core μεταχειρισμένη με 100 ευρώ και να παίξουν αυτά τα 1-2 παιχνίδια που θέλουν στο live. Τα λεφτά 2 χρόνια τώρα που θα δώσουν τα έχουν αποσβέσει σε τίτλους και ευχαρίστηση. Για παράδειγμα εγώ πλέον παίζω μόνο pro στο live. Θα κάνω και εγώ το ίδιο. Ναι το παραδέχομαι, έχω πειράξει την κονσόλα και δεν με νοιάζει. Όλα μια χαρά. Τα 100 ευρώ θα με πειράξουν? 90 παιχνίδια έχω παίξει τα 2 αυτά χρόνια... Αφήστε που θα βρεθεί στάνταρ αυτές τις μέρες η απάντηση από τους hacker 100% πιστεύω! Νομίζω πλέον ότι θα περάσουμε σε λύση τσιπ με απενεργοποίηση όπως στο xbox 1...
Daredevil Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 pantws fainete oti bannaroun ki apeiraxtes konsoles.
snik Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 παντως ελπιζω με αυτο το ban να ξυπνησει η homebrew σκηνη και να βγαλουν τιποτα
mixalisss Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Re paidia exw na mpw live 3 meres ara eimai kala? Bgazw to kalodio diktioy entelws kai perimenw ta nea! Htan poly kalo gia na htan alithino!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.