xvagos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 " Since the console ID cannot be faked, all those machines are officially reduced to being offline for the rest of their lives, so the new firmware isnʼt going to help them." Η οποία ζωή της κονσόλας δεν είναι και πολύ μεγάλη. 13 μήνες είναι ούτως η άλλως, οπότε αφού την έχουμε "πειραγμένη" κάποια στιγμή θα την αλλάζαμε θέλαμε δεν θέλαμε, μπανιαριστήκαμε δεν μπανιαριστήκαμε.:twisted:
trojan21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 pedia kati kufo tha po alla as akusti,i dikia mu konsola ixe erthi apo servise kai tin flasharisa alla den exo banaristi akomi..To erotima mu ine aftes pu erxonte apo service mipos den elenxonte apo ms?
ababapanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kai i diki mou toses meres mpenei sto live me piragmeno firmware kai den exei banaristei akoma... pedia egw katelixa sto exeis kai etsi prepei nane i ms kitaei ta diskakia pou trexei i konsola otan ine sto live an ine original i copies kai analoga banarei... mpenw live sinexia me original diskakia kai piragmeni konsola kai den banarome, opote xrisimopiite tis copies sas otan iste offline me ksexoristo profil kai original diskakia otan sindeeste live kai pistevw thamaste entaxei
modecris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 The last time Microsoft had been harvesting data for months in secret, building up a list of reputedly over 400.000 consoles that were to receive the banhammer simultaneously. Since the console ID cannot be faked, all those machines are officially reduced to being offline for the rest of their lives, so the new firmware isnʼt going to help them. As for those consoles not banned yet, this firmware truthfully only promises to block ʼsome future detection attemptsʼ. So in reality, running this firmware will still get you detected and kicked out of Live for life, eventually. http://www.xboxic.com/news/2984 χμμμ,400.000 κονσόλες από περίπου 1.200.000 που είναι(ήταν)στο live=έφαγε ban το 1/3 των χρηστών...καλή μπάζα για την Μ$... Ας το δούμε και αλλιώς: Από τους 400.000,ΑΝ πάρει νέα κονσόλα,ας πούμε,το 2% έχουμε 8.000(νέες κονσόλες) * 470?(κονσόλα+1 game) = 3.760.000?... όχι και άσχημα νομίζω...
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Από την άλλη βέβαια "400.000 κονσόλες * 55 ευρώ το χρόνο για το Live = 22 μύρια ευρώπουλα".
modecris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ναι,και αυτό μέσα είναι.Και είναι πολλά τα λεφτά. Όμως κάτι μου λέει πως έχουν χρησιμοποιήσει πιο σύνθετα μαθηματικά ούτως ώστε στο τέλος να βγει +
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Σίγουρα. Π.χ. θα έχουν υπολογίσει και τα κέρδη από τα "έξτρα" αυθεντικά παιχνίδια που θα πουλήσουν. Μακροπρόθεσμα αποκλείεται να μην βγει κερδισμένη η MS, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το αντίπαλο δέος προς το παρόν...ρετάρει λίγο.
polakis21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Παιδιά η ms μπανάρει όσους μπήκαν στο live τους προηγούμενους μήνες με μη stealth κόπια. Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Κάναμε τρελό τεστινγκ με 4 κονσόλες. Όσοι είχαν παίξει μόνο stealth κόπιες είναι αμπανάριστοι...
john360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οσοι εμπαιναν με original?οπως λεει ο ababanos? χαζη ερωτηση,αλλα το original ειναι stealth?
telegamesvg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οσοι εμπαιναν με original?οπως λεει ο ababanos?χαζη ερωτηση,αλλα το original ειναι stealth? Μα δεν τσεκαρει Firmware...MONO το δισκακι..
john360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μια δοκιμη θα μας πεισει! εχει φερει κανα μαγαζι το forza?
MiltoZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 χμμμ,400.000 κονσόλες από περίπου 1.200.000 που είναι(ήταν)στο live=έφαγε ban το 1/3 των χρηστών...καλή μπάζα για την Μ$... Ας το δούμε και αλλιώς: Από τους 400.000,ΑΝ πάρει νέα κονσόλα,ας πούμε,το 2% έχουμε 8.000(νέες κονσόλες) * 470?(κονσόλα+1 game) = 3.760.000?... όχι και άσχημα νομίζω... Αυτά τα νούμερα είναι ψύχουλα για εταιρίες τέτοιου μεγέθους. Αυτό που ενδιαφέρει την Μ$ είναι να καταπολεμίσει το πειρατικό software γιατί σε βάθος χρόνου μπορεί αν χάσει σημαντικά ποσά.
modecris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Και πως ελέγχουμε αν μία κόπια δεν είναι stealth?Έχω την κονσόλα μου ~4 μήνες και όσα παιχνίδια έχω είναι του `07.Κυκλοφορούν ακόμα μη stealth? @MiltoZ :Δεν αντιλέγω,όμως έβαλα μια πολύ απλή παράμετρο και μου έβγαλε περίπου 1 δις δρχ...
jimbrav Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Και πως ελέγχουμε αν μία κόπια δεν είναι stealth?Έχω την κονσόλα μου ~4 μήνες και όσα παιχνίδια έχω είναι του `07.Κυκλοφορούν ακόμα μη stealth? @MiltoZ :Δεν αντιλέγω,όμως έβαλα μια πολύ απλή παράμετρο και μου έβγαλε περίπου 1 δις δρχ... re palikare esu den eisai enantion tis peiratias??? ti doylia exeis me ta stealth ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.