stkamos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δηλαδη εσεις καταλαβατε οτι τους βριζουμε επειδη μας επιασαν να ειμαστε "κλεφτες κ απατεωνες" ....??Μαλιστα..μαλιστα... Ρε σεις ειπαμε να ριξουμε κανα αντιλογο ετσι για να περναει η ωρα και σεις με καταραστικατε που εμπαινα ακομα στο LIVE.Και λεω εμπαινα γιατι σημερα που γυριζα σπιτι παω να ανοιξω το ΧΒΟΧ 360 και να τα τρια καταστροφικα κοκκινα λαμπακια.Και που να βρεθει μοντιφα για τις Βαναρισμενες κονσολες και να μπαινετε σεις πριν παραλαβω εγω τη κονσολα πισω,ε ρε γλεντια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 xvagos αν δεν παρεις συντομα ενα καινουργιο 360, σε βλεπω για τιλτ σιγα-σιγα :D :D :D Το σιγα σιγα μου αρεσει...
modecris Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αντε παλι ....Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι σωστη η πειρατεια.... Μιλαμε τωρα και γα το τι πρεπει να κανουν οι εταιριες.. Ενα απο ευτα λοιπον ειναι το θεμα των αντιγραφων ασφαλειας που αναφερεις...εκει τι γινεται?? Τι γνωριζεις εσυ ??? και τι ισχυει απ'ολα αυτα ??? Θέλω να πιστεύω πως το δεν το έβαλες κατά λάθος. Όσον αφορά για τα αντίγραφα ασφαλείας,σίγουρα θα έπρεπε να έχουν άλλη μεταχείριση από τις εταιρίες όσοι έχουν το γνήσιο DVD. Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί τις πράξεις μας. Και εγώ έχω γάντζο στο χέρι και ένα μάτι για χρόνια,όμως θεωρώ πλέον (ίσως φταίνε και τα χρόνια που πέρασαν) πως πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να αμείβονται. ΥΓ:Τα πιο πολλά αντίγραφα ασφαλείας που έχεις τα έχεις γράψει εσύ ή ο ''θείος'' σου?
telegamesvg Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Θέλω να πιστεύω πως το δεν το έβαλες κατά λάθος. LOLOLOLOL.....ακριβως ...το εβαλα καταλαθος :-) Όσον αφορά για τα αντίγραφα ασφαλείας,σίγουρα θα έπρεπε να έχουν άλλη μεταχείριση από τις εταιρίες όσοι έχουν το γνήσιο DVD. Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί τις πράξεις μας. Δεν θελω να κανω συνψηφισμο , -αν και χρειαζεται πολλες φορες - , αλλα και αυτοι πρεπει πρωτα απ'ολα να ειναι σωστοι απεναντι μας .... Και εγώ έχω γάντζο στο χέρι και ένα μάτι για χρόνια,όμως θεωρώ πλέον (ίσως φταίνε και τα χρόνια που πέρασαν) πως πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να αμείβονται. ΥΓ:Τα πιο πολλά αντίγραφα ασφαλείας που έχεις τα έχεις γράψει εσύ ή ο ''θείος'' σου? Nα αμοιβονται , αλλα να μη μας πινουν και το αιμα ..... Τα ποιο πολλα αντιγραφα ασφαλειας στην περιπτωση μου ειναι απο τον θειο ...(xbox360 εχω συνολικα 8 αυθεντικα παιχνιδια) Τωρα ομως που μπηκα και εγω στον ισιο δρομο βλεπω οτι και να θελω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας δεν μου επιτρεπεται και αν συμβει κατι θα πρεπει να σκασω και αλλο 70αρι ......να μην το σχολιασω αυτο??
nzeppos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ξέρει κανένας πόσα από αυτά τα περιβόητα 70 ευρώ πάνε στους developers και πόσα στους...υπόλοιπους? Αφού οι εμπλεκόμενοι δεν δείχνουν έλεος και μας πουλάνε ένα παιχνίδι στην τιμή που έχει στο Αμέρικα και στο Δ. Ευρώπα, τότε κι εμείς δεν δείχνουμε έλεος και τα κάνουμε πλακάκια με το θείο. Είναι απλό.
jimbrav Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αφού οι εμπλεκόμενοι δεν δείχνουν έλεος και μας πουλάνε ένα παιχνίδι στην τιμή που έχει στο Αμέρικα και στο Δ. Ευρώπα, τότε κι εμείς δεν δείχνουμε έλεος και τα κάνουμε πλακάκια με το θείο. Είναι απλό. xmmm ...tha simfoniso APOLYTA me ton nzeppos.... otan vazoyn to game 70 eyro (den me noiazei poios vgazei tin timi) kathomai kai tin troo san xaxassss eeeeeeeeeee??????????? re paidia eleos me tis ithikologies...
ktsolkas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 an kai den exo 360 8a kata8eso kai ego tin apopsi mou. simfono me ton nzeppos kai ton jimbrav. me 70 evro timi to game einai dinaton i peiratia na min orgiazei? sas dino ena aplo kai praktiko paradeigma: stin ellada px: exoun pouli8ei px 10.000 konsoles. oi 7500 einai firmware updated kai oi katoxoi tous exoun mono peiratika games.oi ipoloipes 1000 einai kai aftes modarismenes kai oi katoxoi tous exoun kai kapoia gnisia paixnidia se analogia 70/30%(copies/original).molis oi 1500 den exoun peiraksei tin konsola tous kai agorazoun mono original games eite giati den goustaroun peiratia,eite giati den gnorizoun pos iparxei dinatotita na flashareis tin konsola me oti afto sinepagetai. kano tin eksis ipo8esi: an ena metrio game(os pros tis poliseis opos diamorfonontai simera) pou tin proti mera kikloforia tou eixe timi 29.90(oute 30 evro pou leme) posoi pistevete apo tous 10.000 katoxous 8a to agorazan?an simera(me tin timi ton 70 evro) to exoun 1000 atoma tote 8a to agorazan toulaxiston oi 3000-4000 katoxoi 360.kai milao gia metrio paixnidi. skefteite to forza 2 na kikloforouse me 29.90.to 1/3 apo esas pou exete flasharei tin konsola sas 8a to agorazate gnisio.poios 8a kerdize loipon? fisika i microsoft kai i etairia paragogis tou. to 8ema omos einai ka8ara egoistiko.den 8eloun na riksoun tis times sta games giati evelpistoun se eksalipsi tis peiratias kai etsi afksisi ton poliseon ton original games.apo tin alli i peiratia den 8a stamatisei pote. einai favlos kiklos loipon: ipsiles times-peiratia.
modecris Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ξέρει κανένας πόσα από αυτά τα περιβόητα 70 ευρώ πάνε στους developers και πόσα στους...υπόλοιπους? Αφού οι εμπλεκόμενοι δεν δείχνουν έλεος και μας πουλάνε ένα παιχνίδι στην τιμή που έχει στο Αμέρικα και στο Δ. Ευρώπα, τότε κι εμείς δεν δείχνουμε έλεος και τα κάνουμε πλακάκια με το θείο. Είναι απλό. Αν κάνεις την διαφορά ενός κοινού παιχνιδιού σε PC και XBOX, θα βρεις πόσα πέρνουν οι...υπόλοιποι. xmmm ...tha simfoniso APOLYTA me ton nzeppos....otan vazoyn to game 70 eyro (den me noiazei poios vgazei tin timi) kathomai kai tin troo san xaxassss eeeeeeeeeee??????????? re paidia eleos me tis ithikologies... Δεν είμαι ούτε το παίζω ηθικολόγος,όμως και άλλα αγαθά είναι ακριβά μα δεν τα κλέβουμε (μήπως γιατί δεν μας παίρνει?) an kai den exo 360 8a kata8eso kai ego tin apopsi mou.simfono me ton nzeppos kai ton jimbrav. me 70 evro timi to game einai dinaton i peiratia na min orgiazei? sas dino ena aplo kai praktiko paradeigma: stin ellada px: exoun pouli8ei px 10.000 konsoles. oi 7500 einai firmware updated kai oi katoxoi tous exoun mono peiratika games.oi ipoloipes 1000 einai kai aftes modarismenes kai oi katoxoi tous exoun kai kapoia gnisia paixnidia se analogia 70/30%(copies/original).molis oi 1500 den exoun peiraksei tin konsola tous kai agorazoun mono original games eite giati den goustaroun peiratia,eite giati den gnorizoun pos iparxei dinatotita na flashareis tin konsola me oti afto sinepagetai. kano tin eksis ipo8esi: an ena metrio game(os pros tis poliseis opos diamorfonontai simera) pou tin proti mera kikloforia tou eixe timi 29.90(oute 30 evro pou leme) posoi pistevete apo tous 10.000 katoxous 8a to agorazan?an simera(me tin timi ton 70 evro) to exoun 1000 atoma tote 8a to agorazan toulaxiston oi 3000-4000 katoxoi 360.kai milao gia metrio paixnidi. skefteite to forza 2 na kikloforouse me 29.90.to 1/3 apo esas pou exete flasharei tin konsola sas 8a to agorazate gnisio.poios 8a kerdize loipon? fisika i microsoft kai i etairia paragogis tou. to 8ema omos einai ka8ara egoistiko.den 8eloun na riksoun tis times sta games giati evelpistoun se eksalipsi tis peiratias kai etsi afksisi ton poliseon ton original games.apo tin alli i peiratia den 8a stamatisei pote. einai favlos kiklos loipon: ipsiles times-peiratia. Φίλε μου,η πειρατία είναι μικρόβιο και θα υπάρχει ακόμα και αν έχει 30? το game...
telegamesvg Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν είμαι ούτε το παίζω ηθικολόγος,όμως και άλλα αγαθά είναι ακριβά μα δεν τα κλέβουμε (μήπως γιατί δεν μας παίρνει?) . Ναι ενταξει ισχυει αυτο που λες...ακομη και για τον λογο του οτι δε μας παιρνει ..(Βεβαια αν συνεχισει ετσι η γενικοτερη ακριβεια σε βασικα αγαθα, κατσε να δεις τι θα γινει ;-) ) Απο την αλλη στο θεμα του xbox360 π.χ ή MS χρησιμοποιησε την πειρατια για 1,5 χρονο προς οφελος της , συντελοντας θετικα η ολη ιστορια στις πωλησεις hardware και τωρα που βλεπει οτι πλεον ουτε η Sony εχει chip και κατω απο καποιες πιεσεις απο τους κατασκευαστες games και φυσικα εν'οψη του νεου xbox360 elite σε Αμερικη κ Ευρωπη αποφασισε να προβει σε ban .... O σκοπος οπως ειπαμε γνωστος ....καποιοι banarismenoi θα αγορασουν νεα κονσολα(εκει ειναι και ολη η πουστ%@ κατα την γνωμη μου) καθως και 1-2-3 παιχνιδια με τα οποια ειχαν "εθιστει" οσο καιρο επαιζαν τα αντιγραφα , παντα με την συμφωνη γνωμη της MS .....γιατι μη μου πειτε οτι τωρα το πηρε χαμπαρι και τοσο καιρο δεν μπορουσε να κανει τιποτα ...... Οπως και φυσικα οι τιμες δεν πρεπε να ειναι ξεφραγο αμπελι , εκτος αν μας πουν οτι τα video games ειναι μονο για λιγους .... Παντως μετα απο το ΒΑΝ θα πρεπει να αρχισουν οι χρηστες να ζητουν πλεον FREE XBOX LIVE ....
modecris Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ναι ενταξει ισχυει αυτο που λες...ακομη και για τον λογο του οτι δε μας παιρνει ..(Βεβαια αν συνεχισει ετσι η γενικοτερη ακριβεια σε βασικα αγαθα, κατσε να δεις τι θα γινει ;-) ) Απο την αλλη στο θεμα του xbox360 π.χ ή MS χρησιμοποιησε την πειρατια για 1,5 χρονο προς οφελος της , συντελοντας θετικα η ολη ιστορια στις πωλησεις hardware και τωρα που βλεπει οτι πλεον ουτε η Sony εχει chip και κατω απο καποιες πιεσεις απο τους κατασκευαστες games και φυσικα εν'οψη του νεου xbox360 elite σε Αμερικη κ Ευρωπη αποφασισε να προβει σε ban .... O σκοπος οπως ειπαμε γνωστος ....καποιοι banarismenoi θα αγορασουν νεα κονσολα(εκει ειναι και ολη η πουστ%@ κατα την γνωμη μου) καθως και 1-2-3 παιχνιδια με τα οποια ειχαν "εθιστει" οσο καιρο επαιζαν τα αντιγραφα , παντα με την συμφωνη γνωμη της MS .....γιατι μη μου πειτε οτι τωρα το πηρε χαμπαρι και τοσο καιρο δεν μπορουσε να κανει τιποτα ...... Οπως και φυσικα οι τιμες δεν πρεπε να ειναι ξεφραγο αμπελι , εκτος αν μας πουν οτι τα video games ειναι μονο για λιγους .... Παντως μετα απο το ΒΑΝ θα πρεπει να αρχισουν οι χρηστες να ζητουν πλεον FREE XBOX LIVE .... Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου,και βέβαια βολευτήκαμε όλοι: εμείς παίζαμε φτηνά και η Μ$ πούλαγε hardware... Μόλις είδε όμως πως η sony δεν πουλάει όπως φοβόταν πως θα πουλήσει, το γύρισε στο...τσάμικο. Το έχουμε ξαναπεί:Ο ανταγωνισμός ωφελεί τον καταναλωτή. Αν είχε πουλήσει η sony +3~4 million θα είχαμε (μάλλον) ΚΑΙ φτηνότερες κονσόλες ΚΑΙ free live...
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και ιδού η ερώτηση: "Αν δεν είχατε 360 και το αγοράζατε σήμερα, θα το φλασάρατε ή όχι;" Σαν να λέμε "τι νομίζετε, ο περισσότερος κόσμος προτιμάει τα πολλά παιχνίδια ή το Live;" Εγώ πάντως θα το φλάσαρα μέσα στα πρώτα 10 λεπτά. Θεωρώ ότι το multiplayer είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο, αλλά όταν "βγαίνεις" στον έξω κόσμο και έχεις να αντιμετωπίσεις όλους τους...παλαβούς που έχουν κάνει επιστήμη το Τάδε Game, δεν μπορείς παρά να ασχολείσαι σοβαρά με 3-4 παιχνίδια. Τα οποια προφανώς θα έχεις και original. Με εξαίρεση το GoW (που κι αυτό θα ξεπεραστεί αργά ή γρήγορα), θεωρώ πως την παρούσα στιγμή το multiplayer στα PC υπερέχει σε όλους τους άλλους τομείς και το προτιμώ. Φυσικά κάθε φορά παίζω 3-4 παιχνίδια, αυτή την περίοδο τα CoD2, LFS, PES6, παλιότερα το Lineage2 κλπ. Οπότε καλύτερα το φλασάρισμα.
isaias1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Paidia egw k 30 euro na eixan ta games pali apo to theio tha ta agorasa...To mono game pou agorasa gnisio ta teleutaia 9-10 xronia einai to wow gia pc pou den mporousa na kanw k alliws!To pigame poli nomika to thema k den mas simfairei...oi megaloi hackers vrikan tropo na mas xanavaloun sto live?xerei kaneis tipota?
telegamesvg Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 oi megaloi hackers vrikan tropo na mas xanavaloun sto live?xerei kaneis tipota? iXtreme firmware 1.0 for TS-H943 Xbox 360 >> A new firmware replacement for the TS-H943 xbox360 drive Features (v1.0) Defeats all current and some future Xbox Live detection attempts (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups (v1.0) Boots all Xbox 360 originals (v1.0) Boots all Xbox 1 originals on Xbox 360 Use on Xbox Live at own risk!! Και παντα για αυτους που δεν εχουν banιαριστει ακομη .......οι banιαρισμενοι 99,9% δεν εχουν ελπιδα πλεον για Live....
xvagos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Για το καινούργιο firmware δεν μου αρέσουν δύο πράγματα: i) Το ... ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups, δλδ ενδέχεται τα backup που έχουμε τώρα να μην φορτώνουν ?!? ii) To Use on Xbox Live at own risk!!, που σημαίνει πως KAI ΠΑΛΙ δεν είναι σίγουρο πως δεν θα φας το ban. Οπότε τι είχες Γιάννη...
GabrielConnor Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Για το καινούργιο firmware δεν μου αρέσουν δύο πράγματα:i) Το ... ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups, δλδ ενδέχεται τα backup που έχουμε τώρα να μην φορτώνουν ?!? ii) To Use on Xbox Live at own risk!!, που σημαίνει πως KAI ΠΑΛΙ δεν είναι σίγουρο πως δεν θα φας το ban. Οπότε τι είχες Γιάννη... 1. Αν δεν είναι stealth patched δεν θα φορτώνουν. Από torrents το 99.9% είναι patched. 2. Ε το λέει για να μην του την πούν μετά. MS είναι αυτή, δεν ξέρεις τί άσσους θα έχει στο μανίκι της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.