Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aυτο ομως δεν παει να πει οτι αυτο που κανει ειναι κ το σωστο ....

Αλλωστε γιατι "τιμωρει" την κονσολα και οχι το profile του χρηστη ??

Μηπως το profile δεν περιλαμβανει προιον (achievements ,game scores κ.λ.π) που προηλθαν απο παρανομο λογισμικο??

Μηπως δεν το κανει ομως γιατι αν τιμωρησει το profile θα το σκεφτει διπλα ο χρηστης να παρει αλλη κονσολα κ να ξανααρχισει απο την αρχη ??

Δεν ειναι ολα τοοοσο απλα και τοσο απρο/μαυρο .....

Ναι μεν μπορει τυπικα να ειμαστε παρανομοι , αλλα και η MS δεν ειναι και επιχειρηση του νομου και της ηθικης ...

Μην τα τρωμε οπως μας τα σερβιρουν ...αμασητα..

Η κονσόλα σου παρανομεί, αυτήν μπανάρει. Ακούγομαι λίγο υποστηρικτής της MS αλλά δεν είμαι. Όλοι ξέρουμε τις μεθόδους και τις τακτικές της για κέρδος. Απλά να μην την βγάζουμε παντού σκάρτη. Να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα. Και εξ'άλλου η λογική "ναι είμαι παράνομος, αλλά κατά καιρούς έχεις υπάρξει και εσύ" δεν στέκει απέναντι σε καμιά λογική.

Εγώ προσωπικά λέω χίλιες φορές την κονσόλα παρά το profile. Άντε μέτα να ξαναμαζέψεις 20.000 gamerscore:D

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και πλεον το ιντερνετ ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει σαν το ηλεκτρικο ρευμα σε ολα τα σπιτια , παρ'ολα αυτα,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα και μαλλον θα πρεπει κ παλι οι εταιριες να κανουν κατι για να διορθωθει ...Θα πρεπει να δινεται με καποιον τροπο η ευκαιρια να αναβαθμιζονται τα παιχνιδια , εστω μεσω cd κ.λ.π ....

Αλλιως θα πρεπει να αναγραφεται καθαρα στην συσκευσια και στους ορους χρησης - που μαλλον πρεπει να τους διαβαζουμε πλεον ΠΡΙΝ αγορασουμε κατι (θα εχει πολυ γελιο αυτο ...)- οτι ειναι απαραιτητη η συνδεση με ιντερνετ για την λειτουργεια του παιχνιδιου, κονσολας κ.λ.π ....

Παντως ως αναφορα τους ορους χρησης εχει πολυ πλακα να πρεπει να αγορασεις κατι για να τους διαβασεις και αν δεν συμφωνεις να ΜΗΝ μπορεις να το επιστρεψεις κ να παρεις τα χρηματα σου πισω ..!!!!!!!

Κ επι της ευκαιριας θα παραθεσω εναν διαλογο με μια κοπελλα απο τις πληροφοριες του Mediamarkt Περιστεριου ...σχετικα με ενα προιον που πηρα ...

- TLG : Αγορασα το ταδε προιον αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο για την δουλεια που το θελω ....

Αν δεν μου κανει μπορω να το επιστρεψω οπως ειναι στην συσκευασια του(σφραγισμενο και σε ναυλον) και να παρω κατι αλλο , η αν δεν βρω κατι που θελω να μου επιστραφουν τα χρηματα μου ??

- Mediamarkt : Οσον αφορα του να παρετε κατι αλλο γινεται , αλλα για να σας επιστραφουν τα χρηματα ...δεν γινεται ....

-TLG: Mα θα σας το φερω πισω οπως ειναι χωρις να εχει πειραχτει καθολου η συσκευασια και μαλιστα θα σας το επιστρεψω ΠΡΙΝ καν κλεισετε αποψε...

-ΜediaMarkt: Τι να σας πω, για επιστροφη χρηματων δεν το συζηταμε ...μονο αν μιλησετε με τον διευθυντη και .....

-TLG (φορτωνω!!) Καλα καλα ...εγω αν δεν μου κανει θα το επιστρεψω κ ο Διευθυντης γνωριζει την νομοθεσια και αν θελει ας μη μου δωσει τα χρηματα ....γεια σας ..

Αυτο το τελευταιο μπορει να φαινεται off topic ,αλλα ΔΕΝ ειναι ....

Δημοσ.
Αν και πλεον το ιντερνετ ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει σαν το ηλεκτρικο ρευμα σε ολα τα σπιτια , παρ'ολα αυτα,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα και μαλλον θα πρεπει κ παλι οι εταιριες να κανουν κατι για να διορθωθει ...Θα πρεπει να δινεται με καποιον τροπο η ευκαιρια να αναβαθμιζονται τα παιχνιδια , εστω μεσω cd κ.λ.π ....

Αλλιως θα πρεπει να αναγραφεται καθαρα στην συσκευσια και στους ορους χρησης - που μαλλον πρεπει να τους διαβαζουμε πλεον ΠΡΙΝ αγορασουμε κατι (θα εχει πολυ γελιο αυτο ...)- οτι ειναι απαραιτητη η συνδεση με ιντερνετ για την λειτουργεια του παιχνιδιου, κονσολας κ.λ.π ....

Παντως ως αναφορα τους ορους χρησης εχει πολυ πλακα να πρεπει να αγορασεις κατι για να τους διαβασεις και αν δεν συμφωνεις να ΜΗΝ μπορεις να το επιστρεψεις κ να παρεις τα χρηματα σου πισω ..!!!!!!!

Κ επι της ευκαιριας θα παραθεσω εναν διαλογο με μια κοπελλα απο τις πληροφοριες του Mediamarkt Περιστεριου ...σχετικα με ενα προιον που πηρα ...

- TLG : Αγορασα το ταδε προιον αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο για την δουλεια που το θελω ....

Αν δεν μου κανει μπορω να το επιστρεψω οπως ειναι στην συσκευασια του(σφραγισμενο και σε ναυλον) και να παρω κατι αλλο , η αν δεν βρω κατι που θελω να μου επιστραφουν τα χρηματα μου ??

- Mediamarkt : Οσον αφορα του να παρετε κατι αλλο γινεται , αλλα για να σας επιστραφουν τα χρηματα ...δεν γινεται ....

-TLG: Mα θα σας το φερω πισω οπως ειναι χωρις να εχει πειραχτει καθολου η συσκευασια και μαλιστα θα σας το επιστρεψω ΠΡΙΝ καν κλεισετε αποψε...

-ΜediaMarkt: Τι να σας πω, για επιστροφη χρηματων δεν το συζηταμε ...μονο αν μιλησετε με τον διευθυντη και .....

-TLG (φορτωνω!!) Καλα καλα ...εγω αν δεν μου κανει θα το επιστρεψω κ ο Διευθυντης γνωριζει την νομοθεσια και αν θελει ας μη μου δωσει τα χρηματα ....γεια σας ..

Αυτο το τελευταιο μπορει να φαινεται off topic ,αλλα ΔΕΝ ειναι ....

Offtopic:D:D:D

Δημοσ.

Ο Στράτος (τί?? Ποιος Στράτος??) κάποτε είχε πει σε ανύποπτη στιγμή:

"Δίκιο έχει ο κλέφτης,δίκιο και ο αστυνόμος"

...μάλλον το 360 είχε στο μυαλό του...

Δημοσ.
Offtopic:D:D:D

Τσου ...Εχει αμεση σχεση με τα διαφορα agreements (οπως π.χ του xbox360 ;-) )και την παρανομη πολιτικη επιστροφων που ακολουθουν τα καταστηματα στην Ελλαδα....;-):-):-)

Δημοσ.

Kala kanei i MS k mas bannarei olous...einai dikaiwma tis afou EMEIS paravainoume tous orous xrisis twn proiontwn tis....opote paidia stamatiste na tin vrizete giati exei apolito dikio apo tin meria tis....K kala kanei k bannarei to hardware.Einai to idio otan exoume ena wirelles diktio spiti mas,kapoios spasei ton kwdiko k mpei k xrisimopoiei to internet mas....

Emeis apo tin pleura mas tha tou bannaroume tin MAC adress(dld to noumero pou akouei i karta diktiou tou) gia na min mporei na xanampei....Alla iparxoun tropoi na allaxei to mac adress tou k na mas tin xanakanei....

Gia auto stamatiste na vrizete k psaxte tropo na allaxoume auto pou tsekarei i MS k mas banarei....Arga i grigora kapoios tropos tha vrethei!!

Δημοσ.
O Στρατος της Λαμψης εεε?? :-) :-) :-)

(τωρα ειμαι off topic...)

Όχι βρε,ο άλλος

που ο γιος του ο Άγγελος τον έκανε...άγγελο :-D :-D

end offtopic

Δημοσ.

Μ' αρέσει που μερικοί υποστηρίζουν την Μ$ και το φωνάζουν κιόλας πως καλά έκανε και μας bannare. Μπράβο σας λοιπόν, τρέξτε τότε να αγοράσετε δεύτερη κονσόλα και δώστε διπλά λεφτά. Πάω στοίχημα όμως πως κανείς από εσάς δεν έχει πεταχτεί έξω από την Μ$. Οπότε μας λέτε:

καλά σας έκανε εσάς εξυπνάκηδες, θέλατε να παίζεται games τζάμπα, φάτε την λοιπόν...

Αν όμως την τρώγατε και εσείς να δούμε μετά τι θα λέγατε.

Κάντε μια δοκιμή: βγάλτε εκτός δικτύου το 360 για μια βδομάδα και μετά ελάτε εδώ και πέστε τις εντυπώσεις σας...

Συμπερασματικά, σας αρέσει δηλαδή ο τρόπος καταπολέμησης της πειρατείας (και καλά, γιατί ο σκοπός της ΔΕΝ είναι αυτός), πονάει χέρι, κόψει χέρι; Αν ναι τότε η Μ$ πέτυχε. Πέτυχε, γιατί σε λίγο όποιον πιάνει με "πειραγμένα" VISTA θα μπλοκάρει πχ την IP address του, το ID του Η/Υ και πάει λέγοντας.

Τελικά θέλω να μου απαντήσει κάποιος μερικές ερωτήσεις:

1. Γιατί η Μ$ έκανε τα ban τώρα και όχι πριν ένα χρόνο που βγήκε το flasharisma;

2. Γιατί η Μ$ bannari την κονσόλα και μόνο την κονσόλα και όχι και το gamertag, το οποίο η συνδρομή του συνεχίζεται κανονικά από την πιστωτική; Για να έχω ένα επιπλέον κίνητρο να πάρω καινούργια κονσόλα;

3. Στο κειμενάκι που πατήσαμε Accept λέει κάπου πως αν φλασάρεις την κονσόλα σου θα σε πετάξω έξω από το Live; Είναι δηλαδή αυτός και μόνο ο λόγος που δίνει δικαίωμα στην Μ$ να μας κάνει ban;

4. Γιατί η Μ$ μας έκανε τελείως ban από το Live; Δεν μπορούσε να μας αποτρέψει από το να παίξουμε on-line games με κάποιο Cd-key; Πόσοι έχουν καταφέρει να παίξουν WoW ή CounterStrike με κόπια; Και πες κάποιος τα κατάφερε και έπειτα πιάστηκε "στα πράσα", αυτό σημαίνει πως η Blizzard ή η Valve έπρεπε να του κάνει ban το μηχάνημα από τους server της δια παντός;

Τέλος, θέλω να πω, πως ΔΕΝ υποστηρίζω την πειρατεία.

Υποστηρίζω όμως το δικαίωμα μου να κάνω ό,τι θέλω την κονσόλα μου και καμία Μ$ δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό.

Εγώ όχι μόνο δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ΧΒΟΧ360 (ένα μου είναι αρκετό) αλλά ούτε ξανά κονσόλα ή παιχνίδι της Μ$.

Καλή τύχη λοιπόν στον αγώνα της Μ$ για την καταπολέμηση της (τρομο-)πειρατείας, μόλις έχασε έναν πελάτη της.

Δημοσ.
Μ' αρέσει που μερικοί υποστηρίζουν την Μ$ και το φωνάζουν κιόλας πως καλά έκανε και μας bannare. Μπράβο σας λοιπόν, τρέξτε τότε να αγοράσετε δεύτερη κονσόλα και δώστε διπλά λεφτά. Πάω στοίχημα όμως πως κανείς από εσάς δεν έχει πεταχτεί έξω από την Μ$. Οπότε μας λέτε:

καλά σας έκανε εσάς εξυπνάκηδες, θέλατε να παίζεται games τζάμπα, φάτε την λοιπόν...

Αν όμως την τρώγατε και εσείς να δούμε μετά τι θα λέγατε.

Κάντε μια δοκιμή: βγάλτε εκτός δικτύου το 360 για μια βδομάδα και μετά ελάτε εδώ και πέστε τις εντυπώσεις σας...

Συμπερασματικά, σας αρέσει δηλαδή ο τρόπος καταπολέμησης της πειρατείας (και καλά, γιατί ο σκοπός της ΔΕΝ είναι αυτός), πονάει χέρι, κόψει χέρι; Αν ναι τότε η Μ$ πέτυχε. Πέτυχε, γιατί σε λίγο όποιον πιάνει με "πειραγμένα" VISTA θα μπλοκάρει πχ την IP address του, το ID του Η/Υ και πάει λέγοντας.

Τελικά θέλω να μου απαντήσει κάποιος μερικές ερωτήσεις:

1. Γιατί η Μ$ έκανε τα ban τώρα και όχι πριν ένα χρόνο που βγήκε το flasharisma;

2. Γιατί η Μ$ bannari την κονσόλα και μόνο την κονσόλα και όχι και το gamertag, το οποίο η συνδρομή του συνεχίζεται κανονικά από την πιστωτική; Για να έχω ένα επιπλέον κίνητρο να πάρω καινούργια κονσόλα;

3. Στο κειμενάκι που πατήσαμε Accept λέει κάπου πως αν φλασάρεις την κονσόλα σου θα σε πετάξω έξω από το Live; Είναι δηλαδή αυτός και μόνο ο λόγος που δίνει δικαίωμα στην Μ$ να μας κάνει ban;

4. Γιατί η Μ$ μας έκανε τελείως ban από το Live; Δεν μπορούσε να μας αποτρέψει από το να παίξουμε on-line games με κάποιο Cd-key; Πόσοι έχουν καταφέρει να παίξουν WoW ή CounterStrike με κόπια; Και πες κάποιος τα κατάφερε και έπειτα πιάστηκε "στα πράσα", αυτό σημαίνει πως η Blizzard ή η Valve έπρεπε να του κάνει ban το μηχάνημα από τους server της δια παντός;

Τέλος, θέλω να πω, πως ΔΕΝ υποστηρίζω την πειρατεία.

Υποστηρίζω όμως το δικαίωμα μου να κάνω ό,τι θέλω την κονσόλα μου και καμία Μ$ δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό.

Εγώ όχι μόνο δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ΧΒΟΧ360 (ένα μου είναι αρκετό) αλλά ούτε ξανά κονσόλα ή παιχνίδι της Μ$.

Καλή τύχη λοιπόν στον αγώνα της Μ$ για την καταπολέμηση της (τρομο-)πειρατείας, μόλις έχασε έναν πελάτη της.

Βρε φιλε δεν μας εχει μπαναρει η Ms γιατι ειμαστε νομιμοι ειναι απλο.Μηπως ηθελες να μπαναρει και μας μαζι με εσενα .Τοσο καιρο παιζεις τσαμπα ενω καποιοι αλλοι εχουν παιξει τα μισα παιχνιδια για να παραμεινουν νομιμοι,ρισκαρες και οτι και να τραβας τωρα ειναι φυσιολογικοτατο.Αν ηθελε σε πηγαινε και φυλακη αυτο το καταλαβαινεις η οχι;Η πειρατεια ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδικημα και οχι πλημμελημα το χεις σκεφτει καθολου αυτο που θες να βγεις και απο πανω.

Δημοσ.
Η πειρατεια ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδικημα και οχι πλημμελημα το χεις σκεφτει καθολου αυτο που θες να βγεις και απο πανω.

Δηλαδη τωρα εσυ εισαι νομιμος και μας την "λες" ετσι ??

Αν διαβαζες καλυτερα τι λεμε εγω κ ο Xvagos δεν θα τα ελεγες αυτα .....

Δημοσ.
Δηλαδη τωρα εσυ εισαι νομιμος και μας την "λες" ετσι ??

Αν διαβαζες καλυτερα τι λεμε εγω κ ο Xvagos δεν θα τα ελεγες αυτα .....

Ναι ειμαι και δεν τη λεω σε κανεναν.Προσπαθω με πολυ προσοχη να καταλαβω τι θελεις να πεις αλλα ολα βασιζονται στο αν ηθελε η MS να το κανε απο την αρχη,αν ηθελε να το κανε στη συνδρομη και οχι στην κονσολα,οτι αν ηθελε θα μπορουσε να το κανει αλλιως αλλα στην ουσια ουτε εσυ μπορεις να αρνηθεις οτι εκανε ΝΟΜΙΜΑ αυτο που πιστευε αυτη οτι προστατευει τα δικαιωματα της.Τωρα και εγω θα ηθελα αν με πιασουν να κλεβω να μη με πανε φυλακη αλλα να που παρουν απλα τα κλοπιμαια πισω αλλα δεν γινετε τι να κανουμε...

Δημοσ.

πως σταματάμε αυτή τη live gold συνδρομή όταν έχουμε βάλει κάρτα? ένα γαμημένο cancel κουμπάκι δεν υπάρχει πουθενά ούτε μέσω xbox ούτε στο site μόνο αυτό το νούμερο "To cancel your Xbox Live® membership, please call (800) 4MY-XBOX (469-9269)." Αγγλία είναι? θέλει 44 μπροστά? καλά ολόκληρη κωλοMS ένα καλύτερο τρόπο για διακοπή δεν μπορούσε να σκεφθεί? στο 2007 είμαστε.... έλεος.

Δημοσ.

wraios o stkamos....akrivws auto prospathousa na pw k egw!edwses poli swsto paradeigma!

K gia na min paraxigithw egw eimai thermos fan tis peirateias poli apla giati den exw 200-300 euro na dinw kathe mina se paixnidia,tainies klp klp....

Dld an me piasoun tha tous vrizw kiolas epeidi den mou ta edwsan ola tsampa?eleos dld...eipame na eimaste ellines!mesa stin pagapontia alla oxi na ta theloume k ola dika mas...

aa k xvagos ola auta pou les gia ta vista k ban einai poli swsta!kala tha kanei na ta kanei i ms alla pali kapoios trelos hackerakias tha vgalei to patchaki tou k pali tha ta exoume ola!opws k ginontai edw k xronia me ta windows xp....

Δημοσ.

Δηλαδη εσεις καταλαβατε οτι τους βριζουμε επειδη μας επιασαν να ειμαστε "κλεφτες κ απατεωνες" ....??

Μαλιστα..μαλιστα... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...