Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

ase apo tote pou kopike to live einai pikra ontos, na skefteite xekinisa to Fable sto xbox1 mou lol - pantos fovero game to Fable ;)

Δημοσ.

Games που ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις LIVE και γενικά είναι καιρός να ασχοληθούμε πάλι με αυτά:

1. OBLIVION

2. Dead Rising

3. Condemned

4. Crackdown (Όσοι πρόλαβαν και κατέβασαν το Free for All Pack)

5. Viva Pinata (!)

6. Burnout Revenge

7. Dead or Alive Xtreme 2 (!!)

8. Earth Defence Force 2017

και άλλα πολλά. Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα...

Disconnected...

Δημοσ.
ase apo tote pou kopike to live einai pikra ontos, na skefteite xekinisa to Fable sto xbox1 mou lol - pantos fovero game to Fable ;)

xaxaxa....egw na deis ti piga kai katebasa.. Tony Hawk 8.... katantia e? :mrgreen:

Δημοσ.
Games που ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις LIVE και γενικά είναι καιρός να ασχοληθούμε πάλι με αυτά:

1. OBLIVION

2. Dead Rising

3. Condemned

4. Crackdown (Όσοι πρόλαβαν και κατέβασαν το Free for All Pack)

5. Viva Pinata (!)

6. Burnout Revenge

7. Dead or Alive Xtreme 2 (!!)

8. Earth Defence Force 2017

και άλλα πολλά. Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα...

Disconnected...

Πολύ έξυπνο post!

Για τα τρία τελευταία δεν ψήνομαι καθόλου, το Crackdown το έχω τελειώσει, τα Oblivion και Condemned τα προτιμώ στο PC. Aλλά ειδικά για το Dead Rising και το Viva Pinata γουστάρω τρελά, πραγματικά είχα ξεχάσει εντελώς ότι τα είχα, πάω σπίτι να τα λιώσω μόλις τελειώσει η μπάλα.

Όσο για online έχω πάντα το CoD2 και το Live for Speed στο PC.

Τα καλά του Ban...

Δημοσ.
Πολύ έξυπνο post!

Για τα τρία τελευταία δεν ψήνομαι καθόλου, το Crackdown το έχω τελειώσει, τα Oblivion και Condemned τα προτιμώ στο PC. Aλλά ειδικά για το Dead Rising και το Viva Pinata γουστάρω τρελά, πραγματικά είχα ξεχάσει εντελώς ότι τα είχα, πάω σπίτι να τα λιώσω μόλις τελειώσει η μπάλα.

Όσο για online έχω πάντα το CoD2 και το Live for Speed στο PC.

Τα καλά του Ban...

Μα αφού δεν ξέρεις αν έχεις γίνει βαν. Μπορεί και να την έχεις γλυτώσει!

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, αφού έχω να παίξω στο Live πάνω από μισό χρόνο, μόνο κάτι demo έμπαινα αραιά και που να κατεβάσω. Αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Το μόνο που πραγματικά με ανησυχεί και με χαλάει είναι η πιθανότητα να φάω ban και να μην μπορώ να κατεβάσω τα updates των διαφόρων παιχνιδιών.

Δημοσ.
Λοιπόν αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, αφού έχω να παίξω στο Live πάνω από μισό χρόνο, μόνο κάτι demo έμπαινα αραιά και που να κατεβάσω. Αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Το μόνο που πραγματικά με ανησυχεί και με χαλάει είναι η πιθανότητα να φάω ban και να μην μπορώ να κατεβάσω τα updates των διαφόρων παιχνιδιών.

Δεν έχεις φάει μπαν με την καμία.

Δημοσ.

Τώρα με τρώνε τα χέρια μου να μπω στο Live να δω τι γίνεται με το Dirt. Να μπει κανείς ή να μπει, ιδού η απορία...

Δημοσ.
Τώρα με τρώνε τα χέρια μου να μπω στο Live να δω τι γίνεται με το Dirt. Να μπει κανείς ή να μπει, ιδού η απορία...
Same here :mrgreen::mrgreen:

( an kai pithanotata egw exw kaei... :cry: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...