Προς το περιεχόμενο

The Official Hammer of Ban Topic {XBOX360 Live}

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες χωρίς Λάϊβ και νομίζω πως έχουμε πολλά θετικά:

1. Κερδίζεις επτά (7) ολόκληρα ΕΥΡΩ το μήνα τα οποία φυσικά δεν είναι πολλά αλλά τελικά ΔΕΝ πάνε στην Μ$!

2. Κατάφερες επιτέλους να ξεκολλήσεις από το GoW, που έπαιζες μέχρι πρωίας.

3. θα βλέπεις ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ την ταινία που θέλεις, χωρίς να δέχεσαι δεκάδες μηνύματα που σε ρωτούν τι ταινία βλέπεις.

4. Κανείς δεν θα ξέρει ποιο είναι το gamescore σου, ποια games παίζεις, τι arcade κατέβασες, τι αγοράζεις στο Marketplace, πότε πήγες για κατούρημα, πότε έφαγες, πότε γ@mΙ$3σ...

5. Δεν θα σπάνε τα νεύρα σου από το 15χρονο αμερικανάκι που σου έκανε το κεφάλι κιμά για οκτακοσιοστή δέκατη φορά στο GoW, GraW και όλα τα oWου.

6. Δεν θα παθαίνεις πατατράκ όταν βλέπεις πως στα Leadrboards, έπειτα από ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού, δεν είσαι ούτε στους πρώτους... εκατό χιλιάδες.

7. Δεν θα μπαίνεις καν στον πειρασμό να αγοράζεις 10? ότι παλιατζούρα βγάζει το live arcade. Πόσο μάλλον τα themes,gamerpictures, που είναι άχρηστα και έπρεπε να δίνονται δωρεάν.

Αυτά τις πρώτες μέρες και έπεται συνέχεια.

It's good to be off-line!

Disconnected...

rofl!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Look at the bright side ,e? :-D

Mazi sou :-D

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Αγοράζεις το δικαίωμα χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπεριέχεται στο μεσο αποθηκευσης,και παράλληλα υπόκειται σε όλους τους περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία.

Επειδη δεν μου αρεσει να ερχομαι σε αντιπαραθεση , δεν θα συνεχισω τα σχετικα με μισθους κ.λ.π που αλλωστε ειναι και Off Topic...και απλα στο παραπανω στο οποιο συμφωνω 100% θελω να μου πεις αν αφου αγοραζω "το δικαίωμα χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπεριέχεται στο μεσο αποθηκευσης" , αν μου χαλασει,σπασει κ.λ.π το μεσο αποθηκευσης τι γινεται ? χανω αυτοματα και το δικαιωμα χρησης ?

Εκει ειναι ολη μου η διαφωνια ...

Ενταξει τερμα η πειρατια , κ.λ.π αλλα ας αρχισουμε να φτιαχνουμε κανονες ή να σεβομαστε τους ηδη υπαρχοντες...

Δημοσ.
Επειδη δεν μου αρεσει να ερχομαι σε αντιπαραθεση , δεν θα συνεχισω τα σχετικα με μισθους κ.λ.π που αλλωστε ειναι και Off Topic...και απλα στο παραπανω στο οποιο συμφωνω 100% θελω να μου πεις αν αφου αγοραζω "το δικαίωμα χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπεριέχεται στο μεσο αποθηκευσης" , αν μου χαλασει,σπασει κ.λ.π το μεσο αποθηκευσης τι γινεται ? χανω αυτοματα και το δικαιωμα χρησης ?

Ενταξει τερμα η πειρατια , κ.λ.π αλλα ας αρχισουμε να φτιαχνουμε κανονες ή να σεβομαστε τους ηδη υπαρχοντες...

αυτα ειναι ψιλα γραμματα κυριε Klaus-GR

Δημοσ.

Iσχύει ακόμα η τιμή των 200 ευρώ για την core έκδοση στα Carefour;

Πολύ καλή περίπτωση ειδικά αν είναι και μοντέλα 2007.

Δημοσ.
Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες χωρίς Λάϊβ και νομίζω πως έχουμε πολλά θετικά:

1. Κερδίζεις επτά (7) ολόκληρα ΕΥΡΩ το μήνα τα οποία φυσικά δεν είναι πολλά αλλά τελικά ΔΕΝ πάνε στην Μ$!

2. Κατάφερες επιτέλους να ξεκολλήσεις από το GoW, που έπαιζες μέχρι πρωίας.

3. θα βλέπεις ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ την ταινία που θέλεις, χωρίς να δέχεσαι δεκάδες μηνύματα που σε ρωτούν τι ταινία βλέπεις.

4. Κανείς δεν θα ξέρει ποιο είναι το gamescore σου, ποια games παίζεις, τι arcade κατέβασες, τι αγοράζεις στο Marketplace, πότε πήγες για κατούρημα, πότε έφαγες, πότε γ@mΙ$3σ...

5. Δεν θα σπάνε τα νεύρα σου από το 15χρονο αμερικανάκι που σου έκανε το κεφάλι κιμά για οκτακοσιοστή δέκατη φορά στο GoW, GraW και όλα τα oWου.

6. Δεν θα παθαίνεις πατατράκ όταν βλέπεις πως στα Leadrboards, έπειτα από ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού, δεν είσαι ούτε στους πρώτους... εκατό χιλιάδες.

7. Δεν θα μπαίνεις καν στον πειρασμό να αγοράζεις 10? ότι παλιατζούρα βγάζει το live arcade. Πόσο μάλλον τα themes,gamerpictures, που είναι άχρηστα και έπρεπε να δίνονται δωρεάν.

Αυτά τις πρώτες μέρες και έπεται συνέχεια.

It's good to be off-line!

Disconnected...

Xaxaxa kalo!!!

8 ) Den 8a exeis allo agxos gia to an 8a gineis ban.....

9 ) Eukairia na asxoli8eis kai me to online sto pc...

10 ) xesmenoi alla oxi Htimenoi .....

Δημοσ.
11) μπορεις να απολαυσεις το blue dragon νωριτερα απο τουν ''νομιμους'' :)

Mipws autos einai enas basikos logos pou ekane tin MS na skasei tin bomba??? Ena paixnidi pou 8a to katebasoun oloi..... kai den xreiazetai kai live....argei akoma to au8entiko....

Lew mipws.... ?

Δημοσ.

Eχεις πολυ καλό Point όσων αφορα την πιθανή καταστροφή του αποθηκευτικού,θα το ψάξω τι παίζει μ'αυτό.

Βεβαια ο λογος που ολοι είχαν απο 50 αντιγραφές προφανώς δεν ήταν αυτός:)

anyway ας αφησουμε τα νομικά και ας πιάσουμε κανα χειριστηριο once again!:-D

Δημοσ.

τελικα και εγω ειμαι ban τωρα δοκιμασα να μπω απο περιεργεια και ειδα την ωραιοτατη εικονα του ban :(

Δημοσ.
to ipa kai to xanarotao, pezi rolo an to 360 ine sindedemeno se router /dsl ? den exo banaristi akomi!!

Kαι εγω σε router τα εχω συνδεδεμενα ....λες να παιζει καποιο ρολο αυτο ?

Μαλιστα μολις τωρα πηγα να μπω στο Live με καθυστερησε λιγο στο log in και ειπα οτι τελικα πηρα και γω το banaki μου , αλλα στο τελος εκανε log in κανονικα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...