telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Απαράδεκτο θα ήταν αν δεν είχες πατήσει "Accept" σε αυτά στα οποία συμφώνησες κατά το registration σου στο Live. Nαι εχεις δικιο ....τι να κανουμε αφου υπογραψαμε .. Κατσε να ψαξουμε στα μικρα γραμματα μηπως λεει καπου οτι θα μας #$@#$# κ'ολας .... se oles tis konsoles etsi ginetai. ban amesws stin konsola. anti na leme euxaristw pou den mas fernoun k tin astinomia, pame na bgoume k apo panw... Kallair να προσεχεις γιατι αν κατσεις και απαριθμησεις ποσες "παρανομιες" κανεις την ημερα ηθελημενα ή αθελα σου , θα μπεις φυλακη για πολλα χρονια ... ;-)
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Nai , "nomimo" einai an exeis agorasei prwta to original... :twisted::twisted: Ksereis pollous pou agorazoun to original kai meta katevazoun to antigrafo? Ωραιααα... Λοιπον και εγω διαφωνω πλεον με τις παρανομες κοπιες και αποφασισα να μπω στον σωστο δρομο να σεβομαι οταν παταω accept ..;-) Για να μας πει καποιος τωρα αν ξερει πως μπορω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας απο τα αγαπημενα μου παχνιδια , μια επιλογη αλλωστε που μου την δινει και ο νομος .... Αυτο το θεμα ΠΡΕΠΕΙ να το συζητησουμε .... file mou einai nomimo na kaneis antigrafo afaleias apo ena game kai epishs nomimo thn konsola pou th plhrwsa egw oxi firmware 8a ths alla3ew alla ths bazw fwtia kai thn kaiw. na brei ena tropo h ms na mplokarei ta games pou den einai original.mhn trela8oume kiolas twra ths hr8e h trela na bannari kosmo??hmarton. kai sth telikh na balei 20e to game kai 8a doume poios 8a 3anakopiarei paixnidi kai an 8a aneboun oi pwlhseis alla toso mualo exoun ta moggolia +1000 ....αμ πως !!
kallair Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ma den eipa oti egw den paranomw.... aplws ipame na iparxei k ena metro... den ginetai na paranomoume k na theloume na bgoume k apo panw!!!
Blackjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ωραιααα...Λοιπον και εγω διαφωνω πλεον με τις παρανομες κοπιες και αποφασισα να μπω στον σωστο δρομο να σεβομαι οταν παταω accept ..;-) Για να μας πει καποιος τωρα αν ξερει πως μπορω να κρατησω αντιγραφο ασφαλειας απο τα αγαπημενα μου παχνιδια , μια επιλογη αλλωστε που μου την δινει και ο νομος .... Αυτο το θεμα ΠΡΕΠΕΙ να το συζητησουμε .... Nai alla edw ypotithetai oti milame gia to sygkekrimeno BAN sto live tou x360. Oxi gia to an afinei na kaneis antigrafa asfaleias :p :p Kati mou leei omws oti ekei sta psila grammata mporei na symfwnises oti den paizei na kaneis antigrafa asfaleias... :twisted: Vevaia twra les oti einai stin nomothesia. Ok , poias xwras omws?? :twisted::twisted:
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 χεχε....Καλα μας κανουν και μας %$%%$%$...Μονα ζυγα δικα του δηλαδη..... Ωραια ρε παιδια ....ας υποστουμε εμεις οι κλεφτες τις συνεπειες και ας αφησουμε τις μεγαλοεταιριες να κλεβουν ..αλλωστε αυτες εχουν και τους δικηγορους , αλλα και τους "νομους" με το μερος τους ....
Blackjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 χεχε....Καλα μας κανουν και μας %$%%$%$...Μονα ζυγα δικα του δηλαδη.....Ωραια ρε παιδια ....ας υποστουμε εμεις οι κλεφτες τις συνεπειες και ας αφησουμε τις μεγαλοεταιριες να κλεβουν ..αλλωστε αυτες εχουν και τους δικηγορους , αλλα και τους "νομους" με το μερος τους .... Welcome to the real world :twisted::twisted:
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 (και ανοησίες του τύπου "ας τά χανε φθηνότερα" δεν μπορεί να υφίστανται,ας είχανε φθηνότερα τις hd tvs,ας είχανε φθηνοτερα τα μαρούλια,ας ήτανε μεγαλύτερος ο βασικός,ας είχανε πιο φθηνά τα αμαξια...(για να μήν τα κλέβεις...get real) PS.Σας επιτρέπω να χρησιμοποιήσετε και την καραμέλα άν θέλετε "εσύ έχεις αυθεντικα windows E E??" Εχεις δικιο εσφαλα και τωρα το πληρωνω ... Μετανοιωσα ομως και πηρα ενα καινουργιο XBOX360(299) και τρια παιχνιδακια (69 εκαστον) ... Για πες μου τωρα που εγω ειμαι σωστος ...οταν αγοραζω ενα παιχνιδι τι ακριβως αγοραζω ??? μιας και μιλησες για πνευματικα δικαιωματα κ.λ.π κ.λ.π.... Οσον αφορα τους μισθους κ.λ.π δηλαδη εσυ προτεινεις κατι αλλο ??? η θα εισαι ευχαριστημενος οταν πεινανε ολοι γυρω σου ?? Και στο κατω κατω ΝΑΙ ας τα ειχαν ΟΛΑ φθηνοτερα ..δεν το καταλαβα δηλαδη ?? Τοτε ας παει και το πετρελαιο 500$ το βαρελι επειδη ετσι γουσταρουν καποιοι και μετα να δουμε τι θα κανεις και εσυ κ ολοι μας ...
Daredevil Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Vevaia twra les oti einai stin nomothesia. Ok , poias xwras omws?? ths eu kai ths usa
Blackjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εχεις δικιο εσφαλα και τωρα το πληρωνω ...Μετανοιωσα ομως και πηρα ενα καινουργιο XBOX360(299?) και τρια παιχνιδακια (69? εκαστον) ... Για πες μου τωρα που εγω ειμαι σωστος ...οταν αγοραζω ενα παιχνιδι τι ακριβως αγοραζω ??? μιας και μιλησες για πνευματικα δικαιωματα κ.λ.π κ.λ.π.... Auto pou leei o telegamesvg einai oti agorazwntas to diskaki , plirwneis to periexomeno ( ta "dedomena" as poume ) kai oxi to yliko ( opws se mia TV i alli syskevi ).Ontws einai kati to diaforetiko , alla de nomizw na einai toso aplo to thema gia na to lysoume edw... :???:
MiltoZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Κατσε να ψαξουμε στα μικρα γραμματα μηπως λεει καπου οτι θα μας #$@#$# κ'ολας .... Αυτό δε το λέει κάπου αλλά εννοείται
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αυτό δε το λέει κάπου αλλά εννοείται χμμμ..τωρα που το σκεφτομαι ..δεν 'ειν κακο ...να συνηθιζουμε κι'ολας !!!!
john2gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εχεις δικιο εσφαλα και τωρα το πληρωνω ...Μετανοιωσα ομως και πηρα ενα καινουργιο XBOX360(299) και τρια παιχνιδακια (69 εκαστον) ... Για πες μου τωρα που εγω ειμαι σωστος ...οταν αγοραζω ενα παιχνιδι τι ακριβως αγοραζω ??? μιας και μιλησες για πνευματικα δικαιωματα κ.λ.π κ.λ.π.... Διάβασε μέσα στο manual του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν συμβαίνει ότι και στα PC games,πάντως ένα χαλασμένο PC game μπορείς να το στείλεις στην εταιρεία και να στο αλλάξει με καινούργιο. Αυτό είχα κάνει στο Doom3 (χρειάζεσαι απόδειξη αγοράς). Όταν το είχα κάνει ήταν εντός της βδομάδας που το είχα αγοράσει,δεν ξέρω λοιπόν πόση διάρκεια έχει η αλλαγή του παιχνιδιού αλλά λογικά στο manual θα σου λέει.
telegamesvg Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εγω δεν λεω για ενα χαλασμενο παιχνιδι που στο κατω κατω ειναι υποχρεωση τους γιατι σου εδωσαν ελλατωματικο προιον .... Εγω λεω π.χ για ενα δισκακι που εχει φθαρει ...και εκει θα πρεπει να υπαρχει καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα που θα πρεπει να στο αλλαζουν πληρωνοντας το μεσο αποθηκευσης .... Παιδια παρτε το χαμπαρι ...πρεπει να απαιτουμε και να αντιδρουμε να διεκδικουμε και εμεις τα δικαιωματα μας ...δεν μπορουμε μια ζωη να χορευουμε οπως μας βαρανε .... Θελω να δω ΑΝ ...λεω ΑΝ μεθαυριο η MS κοψει το LIVE απο την Ελλαδα ..τι θα κανουμε ... Θα σκυψουμε το κεφαλι και απλα θα πουμε ενταξει καλα μας εκαναν αφου δεν υπαρχει Live στην Ελλαδα ?? Η μηπως δεν ειναι παρανομο να δηλωνουμε ψευδη στοιχεια ?? Αλλα βεβαια η διαφορα ειναι οτι στο ενα η MS κονομαει ενω στις κοπιες οχι ....;-)
evilsonic665 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Εχεις δικιο εσφαλα και τωρα το πληρωνω ...Μετανοιωσα ομως και πηρα ενα καινουργιο XBOX360(299) και τρια παιχνιδακια (69 εκαστον) ... Για πες μου τωρα που εγω ειμαι σωστος ...οταν αγοραζω ενα παιχνιδι τι ακριβως αγοραζω ??? μιας και μιλησες για πνευματικα δικαιωματα κ.λ.π κ.λ.π.... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Αγοράζεις το δικαίωμα χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας που εμπεριέχεται στο μεσο αποθηκευσης,και παράλληλα υπόκειται σε όλους τους περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία. Την ίδια στιγμή βέβαια αγοράζεις το προιον για το οποίο μεγάλες ομάδες απο εργαζόμενους animators,3d artists,graghic designers,programmers και χιλιοι μυριοι άλλοι εργάστηκαν,σε πολλές περιπτώσεις,για πάρα πολλούς μήνες και φτάνει στα χέρια σου ας πόύμε στην τιμη των 65 euro,προσωπικά δεν έχω την άνεση να δινω 65ευρα,αλλα δικαιολογώ την τιμή για πολλούς λόγους(τώρα μπορείτε να πέσετε να με φάτε) ΔΕΝ υπερασπίζομαι σε καμμία τα συμφέροντα των κολλοσών,τους θεωρώ οσο μπά#%&ους τους θεωρειτε κι εσείς απλά ξέρω τα δικαιώματα μου και δεν "επαναστατω"όποτε συμφέρει την τσέπη μου(μόνο τότε και τελείως τυχαία..) Οσον αφορα τους μισθους κ.λ.π δηλαδη εσυ προτεινεις κατι αλλο ??? η θα εισαι ευχαριστημενος οταν πεινανε ολοι γυρω σου ?? Και στο κατω κατω ΝΑΙ ας τα ειχαν ΟΛΑ φθηνοτερα ..δεν το καταλαβα δηλαδη ?? Τοτε ας παει και το πετρελαιο 500$ το βαρελι επειδη ετσι γουσταρουν καποιοι και μετα να δουμε τι θα κανεις και εσυ κ ολοι μας ... ΝΑΙ ας τα είχαν όλα φθηνοτερα,οι παράγοντες που συνετέλεσαν για να μην είναι όμως είναι πααααρα πολλοι,ένας απ'αυτους είμαστε και εμεις(τεράστια συζήτηση αυτό),αφου δεν είναι φθηνότερα λοιπον ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΧΑΧΑΑΑ!!!... Οσον για το άν θα είμαι ευχαριστημένος άν πεινούσαν όλοι γύρω μου,δέν μπορώ να βρώ τι σχέση έχει με το θέμα μας,αλλα for the record αν ερχόταν αυτη η στιγμή θα πεινούσα κι εγώ με όλους τους άλλους,ακομη και έτσι να το σκεφτεί κάποιος(τελείως εγωκεντρικα δηλ.)τότε οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος δεν μπορει να επιθυμεί να πεινάει κανεις,σε κανενα μέρος του κόσμου.ever.
xvagos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Έχουν περάσει ήδη 5 μέρες χωρίς Λάϊβ και νομίζω πως έχουμε πολλά θετικά: 1. Κερδίζεις επτά (7) ολόκληρα ΕΥΡΩ το μήνα τα οποία φυσικά δεν είναι πολλά αλλά τελικά ΔΕΝ πάνε στην Μ$! 2. Κατάφερες επιτέλους να ξεκολλήσεις από το GoW, που έπαιζες μέχρι πρωίας. 3. θα βλέπεις ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ την ταινία που θέλεις, χωρίς να δέχεσαι δεκάδες μηνύματα που σε ρωτούν τι ταινία βλέπεις. 4. Κανείς δεν θα ξέρει ποιο είναι το gamescore σου, ποια games παίζεις, τι arcade κατέβασες, τι αγοράζεις στο Marketplace, πότε πήγες για κατούρημα, πότε έφαγες, πότε γ@mΙ$3σ... 5. Δεν θα σπάνε τα νεύρα σου από το 15χρονο αμερικανάκι που σου έκανε το κεφάλι κιμά για οκτακοσιοστή δέκατη φορά στο GoW, GraW και όλα τα oWου. 6. Δεν θα παθαίνεις πατατράκ όταν βλέπεις πως στα Leadrboards, έπειτα από ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού, δεν είσαι ούτε στους πρώτους... εκατό χιλιάδες. 7. Δεν θα μπαίνεις καν στον πειρασμό να αγοράζεις 10? ότι παλιατζούρα βγάζει το live arcade. Πόσο μάλλον τα themes,gamerpictures, που είναι άχρηστα και έπρεπε να δίνονται δωρεάν. Αυτά τις πρώτες μέρες και έπεται συνέχεια. It's good to be off-line! Disconnected...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.