ababapanos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 egw akoma na banaristw me flasharismeni konsola kai hitachi. isos to firm pou ixe i konsola mou na ine to stelth kai tin exw glitosei alios den exigite... omos den xerw sigoura giati tin pira metaxirismeni.
tdm900 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 http://www.locallans.com/index.php Για να δούμε ποιος θα βρει το pattern (λέμε αν υπάρχει που δεν το βλέπω!)... :evil: (μπορείτε επίσης να δείτε μηχανήματα παρόμοια με τα δικά σας και το αν πήγαν για βουτιά ή όχι...)
flasher27 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Καλησπερα σε ολους.Λοιπον,Hitachi 47D με fw 2.3,ακομα δεν με εχουν στειλει για banιο.Σημερα το βραδυ μπηκα για πρωτη φορα μετα την φουρτουνα που ξεσπασε.Δεν εχω παιξει ποτε live με κοπιες μονο με original.Εαν με στειλουν να δροσιστω θα ενημερωσω.Ισως το καθυστερουν το banιο γιατι εχει πεσει η θερμοκρασια αυτες τις μερες.Θα δουμε...
telegamesvg Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Banaki μανακι Banaki μανακι Βanaki για ν'ανεβουν οι πωλησεις λιγακιιι...
ultralisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 1)Επειδή δεν θυμάμαι τι στοιχεία έχω βάλει στο profile μου (ταχ.κωδ. διευθνηση κτλ) και επειδή δεν μπορώ να μπώ Live για να τσεκάρω, oταν θες να ανακτήσεις ένα profile σε μια αλλη κονσόλα τι στοιχεία σου ζητάει? Όπως καταλαβαίνεται δεν θέλω να χάσω το Profile μου γιατί έχω κατεβάσσει πράγματα που έχω πληρώσει (χαρτες, arcade) Δεν με νοιαζουν τα points Που έχω μαζέψει, εξάλλου είναι πολύ λίγα. 2)Αν βάλω πάνω σε μια παρθένα κονσόλα τον δίσκο είμαι οκ με το profile που ήδη έχω? 1) Αν θυμάμαι καλά σου ζητάει email και password που έχεις συνδέσει τον λογαριασμό 2) ΟΚ 100 %
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Banaki μανακι Banaki μανακι Βanaki για ν'ανεβουν οι πωλησες λιγακιιι... kara-lol
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Na i prwti lysi gia live game 100% safe :mrgreen: οπως βλεπετε οι πιο παρατηρητικοι, το 2ο premium θα μπορουσε καλλιστα να μην υπαρχει καν στο ραφι edit: α το wii βγηκε απο σποντα. αν κοιταξετε καλα τη φωτο, ειναι εκτος ρευματος εδω και καιρο..
xvagos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 p3tran ποιο από τα δυο είναι Baniarismeno; Πάω στοίχημα το ΜΠΛΕ
Daredevil Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 οπως βλεπετε οι πιο παρατηρητικοι, το 2ο premium θα μπορουσε καλλιστα να μην υπαρχει καν στο ραφι edit: α το wii βγηκε απο σποντα. αν κοιταξετε καλα τη φωτο, ειναι εκτος ρευματος εδω και καιρο.. ena ps3 leipei
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 @dimx: λειπει? απο ποιον? γιατι απο μενα δεν λειπει καθολου. @xvagos: των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν αμα δεις προσεχτικα το drive στο μπλε, θα καταλαβεις γιατι το 2ο, ολοκαινουργιο και αχρησιμοποιητο premium περισσευει...
Blackjim Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Kala , sovara pistepse kaneis oti mporei na banaristei konsola tou p3tran? Sas parakalw dld... :p :mrgreen:
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Kala , sovara pistepse kaneis oti mporei na banaristei konsola tou p3tran?Sas parakalw dld... :p :mrgreen: μπα φιλαρακι, last-gen το ειχα αρπαξει το ban μια χαρα. αλλα οπως ειπα, των φρονιμων....... :twisted:
Daredevil Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 @dimx: λειπει? απο ποιον? γιατι απο μενα δεν λειπει καθολου. apo thn sylogh lew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.