Stormwatch Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παντως ο GaryOPA λεει πως το ψαχνει το θεμα και θα εχουμε νεοτερα μεσα στις επομενες 48 ωρες....
doomcomes Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παιδες ο καθενας κρινετε απο τις επιλογες! Δεν θελεις να σκας 60 ευρω για τα οριτζιναλ μεινε εκτος live! Δεν θελεις να δωσεις 120 ευρω σε ενα μαγαζι για το μπουκαλι κατσε στο μπαρ! Δεν θελεις να δωσεις 20 ευρω να δεις ενα αγωνα στο γηπεδο κατσε στο σπιτι σου! κλπ κλπ κλπ Ολα εχουν καποιο τιμημα παιδες! Δεν μπορεις να τα εχεις ολ! Και Λατσης και Βαρδινογιαννης να ησουν παλι θα σου ελειπαν πραγματα!
Blackjim Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παντως ο GaryOPA λεει πως το ψαχνει το θεμα και θα εχουμε νεοτερα μεσα στις επομενες 48 ωρες....dwse kana link na diavazoume re sy Ektos an sta leei sto MSN o GaryOPA :p
Stormwatch Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 dwse kana link na diavazoume re sy Ektos an sta leei sto MSN o GaryOPA :p Απιστε Θωμα..... http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=7566.140
trojan21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 na kano mia erotisi to 360 ine sindedemeno se router pezi simasia sto ban?
ababapanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 na rwtisw kati giati exete ksefigei apo to thema kai to exete paei sto thema tis piratias klp... egw exw hitachi kai eixa na mpw sto live mia evdomada. simera lipon mpenw apofasismenos apla gia na epiveveosw oti exw faei kai egw ban ala mpika mia xara kanonika kai epexa pes6. kai rwtaw twra egw giati den egina kai egw ban? skeftome 3 pithanes ekdoxes... mipos giati apla i ms eixe kanei enan elenxo tis proigoumenes meres osous epezan me piratika kai tous banare? vevea auto den simenei pos den mporei na ksana kanei kai alon elenxo kai na banarei kai emas tous ipolipous pou den ixame mpei sto live tis teleftees meres... mipos fteei pou to sigekrimeno pexnidi to ixa se original kai den epeza me copia? kai i triti ekdoxi einai mipos epidi den asxolithika katholou gia na katevasw to halo 3 beta? kai exoun banaristei osoi to katevasan?
Blackjim Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Yparxei kai mia 4i. Kanei ta ban stadiaka kai se merikes meres mporei na sou erthei ki esena to minimataki
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Έλληνας κροίσος με 5 γράμματα... ποιός να είναι ρε παιδί μου?....γυναίκα!!! έλληνας κροίσος με 5 γράμματα αρχίζει από Ho... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! :mrgreen: Allwste, ean pairneis mia console me to skeptiko oti 8a ta breis ola spasmena kai dwrean, giati pairneis amaksi kai agorazeis kaysima enw 8a mporouses na ta klebeis, h giati plirwneis 200ares sta kinita gia na stelneis SMS stin gkomena?sta kinita kai ta lousa einai oloi onasides, otan prokeitai gia peiratia ginontai oloi to anti8eto..... Έλα πες το σε μένα που μου λένε οι γονείς μου να μου πάρουν αμάξι και τους λέω όχι,ή που είμαι με μια 10ευρη CU κάρτα εδώ και 5 μήνες...
polakis21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Παιδιά έφαγαν ban και άτομα με samsung drive 5.3c firmware που έκαναν το flashing πριν το spring update. οπότε έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Η μόνη λύση για όσους έχουν μπει live με firmware (οπότε και θα μας έχει σταμπάρει η ms) είναι είτε να πάρουμε 2η core κονσόλα, είτε να πουλήσουμε την κονσόλα μας και να πάρουμε καινούρια premium και πριν μπούμε live να της βάλουμε ένα devilmod360 με διακόπτη έτσι ώστε να αλλάζουμε το firmware σε original λοταν μπαίνουμε live για να βλέπει η ms ότι μπαίνουμε πάντα με ορίτζιναλ firmware και φυσικά πλέον με ορίτζιναλ παιχνίδια. Και οταν βγαίνουμε από live γυρνάμε πάλι τον διακόπτη και παίζουμε τα αντίγραφα μας offline. Τί λέτε?
Wolfidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εβγαλα το sata και το power του dvd του 360 μου και συνδέθηκα για να τσεκάρω αν έχω φάει ban.... Είμαι με hitachi 47 και περασμένο το 2.3 του garyopa.... Μαντέψτε τι έγινε τελικά... Μπήκε ή όχι? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Oxι,το έφαγα και δροσίστηκα..... :-| :???: Τι να κάνουμε? Παίξαμε και χάσαμε..... Η βλακεία είναι ότι δεν γουστάρω το offline και δεν παίζω σχεδόν ποτέ....και έχω και original games. Toτε γιατί φλάσαρα? Ε τι να γίνει?..οι κακές συνήθειες... Οπότε τώρα τι κάνουμε όλοι οι τεθλιμμένοι συγγενείς? α)Περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί τρόπος να "καθαριστούν" οι κονσόλες. β)παίρνουμε νέα κονσόλα και πετάμε πάνω τον δίσκο. Και 2 ερωτήσεις? 1)Επειδή δεν θυμάμαι τι στοιχεία έχω βάλει στο profile μου (ταχ.κωδ. διευθνηση κτλ) και επειδή δεν μπορώ να μπώ Live για να τσεκάρω, oταν θες να ανακτήσεις ένα profile σε μια αλλη κονσόλα τι στοιχεία σου ζητάει? Όπως καταλαβαίνεται δεν θέλω να χάσω το Profile μου γιατί έχω κατεβάσσει πράγματα που έχω πληρώσει (χαρτες, arcade) Δεν με νοιαζουν τα points Που έχω μαζέψει, εξάλλου είναι πολύ λίγα. 2)Αν βάλω πάνω σε μια παρθένα κονσόλα τον δίσκο είμαι οκ με το profile που ήδη έχω? Και άλλη μια Το ps2 παίζει online με τσιπάκι ενεργό? :mrgreen:
kratistos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 μπες στο προφίλ σου μέσω του xbox.com νομίζω εκεί θα βρεις την λύση..
kallair Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 nai paizei to ps2. arkei na eimai patcharismeno to DMA (security check) tis kopias sou. pantws paides dikopo maxairi auto to ban... apo tin mia ekopse tin diaskedasi toswn pollwn xristwn... apo tin alli pisteuo oti einai kairos na arxisei na kineitai i homebrew scene tou 360... k elpizw auti na einai i aformi.
pinakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εγώ δεν το έχω τσιπαρισμένο. Αλλά έχω κάνει kai japan account να κατεβάζω κανένα demo. Παίζει με το spring update να μου κάνει ban την κονσόλα λόγο του fake account? H απλά θα μου κόψει τον jap account ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.