telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μπορεις να μου πεις τη ζημια παθαινεις δινωντας ψευτικα στοιχεια στο Live χανεις καπου λεφτα; Εγω οχι ....και πιθανων ουτε η MS , αλλα συμφωνα με την MS ,xbox Live -οπως ισως γνωριζεις - δεν υπαρχει επισημα στην Ελλαδα .....οποτε ολοι αναγκαζομαστε να δινουμε ψευδη στοιχεια ... Αλλωστε ειχε γινει μια σχετικη συζητηση πριν απο λιγες ημερες εδω στο forum....σχετικα με το αν θα μας κοπει η προσβαση ...... Και σου ξαναλεω οτι ηδη εχει αρχισει και banarei λογαριασμους με πλαστες διευθυνσεις....εχει ξεκινησει απο τους υπερατλαντικους .....δηλαδη ο χρηστης να ειναι Ευρωπη και να εχει USA account..... Aν αυριο το κανει και σε εμας ποια θα ειναι η γνωμη σου ... Υπ'οψην οτι εχεις διαβασει το license agreement πριν μπεις στο Xbox Live ...
Metroid Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Και εγώ έφαγα ban-άκι ΓΜΤ !!! Αλλά ευτυχώς πάω για 2η κονσόλα το καλοκαίρι .
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Για λεγε λεπτομερειες ..τι ακριβως εκανες την ωρα που σε ευλογησε η μαμα MS ...???
stkamos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν η MS αποφασισει να Banαρει τους λογαριασμους με ψευδη στοιχεια θα πω οτι εχει καθε δικαιωμα να το κανει και απλα τωρα ειναι ανεκτικη με προφανες δικο της κερδος,αλλα αυτο δεν της αφαιρει το δικαιωμα να προβει σε οποια αλλαγη κρινει αυτη ως νομιμη και δεν ερχετε αντιμετωπη με της αρχικη συμφωνια.Εσυ τις οδηγιες σχετικα με το πειρατικο software τις εχεις διαβασει;
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εσυ τις οδηγιες σχετικα με το πειρατικο software τις εχεις διαβασει; Πολλες φορες ..... Αλλα να ξερεις οτι αυτες οι οδηγιες αφορουν και στα αντιγραφα ταινιων που εχεις στο σπιτι σου καθως και στα μουσικα cd που εχεις αντιγραψει η εχεις γεμισει με mp3 που κατεβασες απο το internet....οπως φυσικα αφορουν και το 99% του λογισμικου που βρισκεται στον υπολογιστη σου .... Αλλα πιθανοτατα ολα αυτα δεν σε αφορουν γιατι θα τα εχεις ολα νομιμα.....
stkamos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πολλες φορες .....Αλλα να ξερεις οτι αυτες οι οδηγιες αφορουν και στα αντιγραφα ταινιων που εχεις στο σπιτι σου καθως και στα μουσικα cd που εχεις αντιγραψει η εχεις γεμισει με mp3 που κατεβασες απο το internet....οπως φυσικα αφορουν και το 99% του λογισμικου που βρισκεται στον υπολογιστη σου .... Αλλα πιθανοτατα ολα αυτα δεν σε αφορουν γιατι θα τα εχεις ολα νομιμα..... Και ομως τα χωΕιδικα στα μουσικα cd βγαζω σπυρακια με τα πειρατικα.Οχι μονο λογο πειρατιας αλλα τα φτυνει και το συστημα.
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Άρθρο 42, Παράγραφος 3, του Νομου Περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας: " Ο νόμιμος χρήστης ενός προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν μπορεί να εμποδιστεί συμβατικά να παραγάγει χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς πληρωμή αμοιβής, ένα εφεδρικό αντίγραφο του προγράμματος στο μέτρο που αυτό είναι απαραίτητο για τη χρήση."
deus Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 συγνώμη για την κουτή ερώτηση αλλά αν βάλουμε αντεγραμμένο παιχνίδι μέσα και είμαστε στο live θα μας πετάξουν απο το live? θα συνεχίσουμε να παίζουμε τα αντεγραμμένα κανονικά? με τα updates και τα demos τι γίνεται?
stkamos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ημουν σιγουρος ;-) :-) Eλπιζω μονο να μη το λες ειρωνικα,αν ειχες δωσει αρκετα χρηματα σε hardware(AV victim βλεπεις)δεν θα χαλαγες το set-up σου με κοπιες ,πιστεψε με.
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Οχι ...δεν το λεω ειρωνικα .... Αλλα απο την αλλη δεν πιστευω οτι δεν εχεις τιποτα πειρατικο .....ολο και κατι θα σου εχει ..ξεφυγει ... Αλλα δεν υπαρχει λογος να το προσωποποιησουμε το θεμα.... Αλλωστε μιλαμε για την συντριπτικη πλειοψηφια και εκει ισως συμφωνησεις μαζι μου
xvagos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι μαμά M$ ήμουν κακό παιδί και με τιμώρησες, με έφερες στον ίσιο δρόμο. Τώρα σαν καλό παιδάκι θα πάω να σκάσω άλλα 300? να πάρω το core σύστημά σου -που ευτυχώς διαθέτεις στη αγορά- και θα αρχίσω να παίρνω ΠΟΛΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παιχνίδια για να σε ικανοποιήσω και να καλύψω την χασούρα που σου είχα κάνει τόσο καιρό. Στο μέλλον δεν θα ξανακάνω αταξίες, δεν θα ξανά-πειράξω τις φοβερές κονσόλες σου. Τίποτα άλλο... Ρε δε πάει στο devil λέω εγώ. ΑΡΚΕΤΑ. Μία καίγεται, μία μας Banαρουν ε ως εδώ! Πάω να παραγγείλω του θείου καμιά... 100αριά games, έτσι βρε αδερφέ να το κάψουμε και λίγο αυτές τις χρονιάρες μέρες... . . Log out... . . ....FOR EVER. ... Disconnected....
stkamos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Οχι ...δεν το λεω ειρωνικα ....Αλλα απο την αλλη δεν πιστευω οτι δεν εχεις τιποτα πειρατικο .....ολο και κατι θα σου εχει ..ξεφυγει ... Αλλα δεν υπαρχει λογος να το προσωποποιησουμε το θεμα.... Αλλωστε μιλαμε για την συντριπτικη πλειοψηφια και εκει ισως συμφωνησεις μαζι μου Mου εχουν ξεφυγει τα mp3 στο pc μου να σου πω την αληθεια.Οσο για την συντριπτικη πλειοψηφια θα συμφωνησω μαζι σου ωπος θα συμφωνησεις ομως και εσυ μαζι μου οτι στην πειρατια το προβλημα δεν ειναι τα αντιγραφα ασφαλειας στο νομιμο χρηστη.
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Συμφωνω ....και ειλικρινα ουτε και εγω θελω να τρεχω να φλασαρω κονσολες κ.λ.π , αλλα δυστυχως ζουμε σε μια ακρως καταναλωτικη κοινωνια που μονο αγγελικα πλασμενη δεν ειναι ....και τα 70αρια (140aria στην περιπτωση μου ) δεν ειναι ευκολο να τα δινεις καθε λιγο και λιγακι την στιγμη που π.χ δεν μου δινει καν το δικαιωμα να εχω δυο αδειες χρησης με καθε παιχνιδι...και θα πρεπει να περνω σχεδον δυο φορες το καθε παιχνιδι γιατι εχω την ατυχια να εχω γιο και να παιζει και αυτος LIVE..... Με το να κανει αυτη την κινηση και με τον τροπο που την κανει η MS, χωρις ταυτοχρονα να ριχνει τις τιμες στα games και ισως δωρεαν το LIVE δειχνει οτι προσπαθει να παγιδευσει και στο τελος να κερδισει απο αυτο ...και οχι να διορθωσει μια κατασταση.... Αλλωστε στον παγκοσμιο οικονομικο συστημα το κερδος ερχεται απο τον ογκο πωλησεων ....ας μειωσει λοιπον τις τιμες -κατα πολυ- και θα αυξηθουν οι πωλησεις ..... Τωρα θελει και την πιτα ολοκληρη ........... Πολλα ΠΡΕΠΕΙ να γινουν πρωτα ....και μετα ας μας βαλουν κ φυλακη βρε αδερφε ...
HomoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Poly kala sas kanane , ta metaksotia esorouxa 8eloune kai epideksious kolous. Opios modare tin consola tou xwris na ypologizei oti kapote auto 8a sinevene ta i8ele kai ta epa8e. Opios exi ta fraga ta agorazi ola kai au8entika..opios den ta exi kani tis epiloges tou kai den ta perni ola...ante na mas telionoun oi "tzampa mages"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.