alexgreat Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Καλά που είδα το βιντεάκι με την λύση και δεν χαράμισα τον ύπνο μου.
johnykim Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ναι ρε παιδιά δεν υπάρχη λύση.Μας το είχε κάνει ένας καθηγητης μας,του λέγαμε να μας πεί την λύσει αλλά δεν μας έλεγε.Μετά απο καιρό μας ειπε οτι δεν υπάρχει λύση.
Melissa_virus Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 πω πω ξενέρωσα. προσπαθούσα πόση ώρα και πάντα το ένα σπίτι έμενα εκτός από κάτι. Νόμιζα ότι υπήρχε λύση στα 2 επίπεδα αν και φαινόταν αδύνατον...
kazanas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ti malakia kanei o allos sto video? pws to pernaei?
johnykim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σιγά το δύσκολο ρε tseroki.Μπορέις να το λύσεις χωρίς αυτό στο videaki.Εγώ δεν μπορούσα μου το είχαν δείξει σε ένα χαρτί.Μην κάνεις όμως τον κόπο.
alkisg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Έτσι, μου αρέσει που πολλοί λέτε ότι λύνεται και σε χαρτί, ενώ είναι μαθηματικά αδύνατο... Ίσα ίσα για να σπάτε τα νεύρα του κόσμου... Ορισμός του προβλήματος και παραπομπή στη μαθηματική απόδειξη από τη Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Water,_gas,_and_electricity Ο ορισμός του προβλήματος περιλαμβάνει το ότι "απαγορεύεται να περάσεις μέσα από σπίτι ή παροχή". Το cheat που φαίνεται στο βίντεο κάνει ακριβώς αυτό. Γι' αυτό εξάλλου και είναι βίντεο αντί για απλή screenshot...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.