sno0py Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σημερα περασα απο τον ΟΤΕ να ρωτησω τον αριθμο για να ελενξουν την γραμμη μου λογο μεγαλου lag τον τελευταιο καιρο κ βρηκα κ τον μπελα μου Παω εκει κ μου λεει οτι το 121 οτι ειναι ο αριθμος μετα μου λεει κατσε να δω στο pc μου λιγο δωσε το τηλεφωνο σου κλπ να δει που ειπαγεται κ μου λεει οτι εχω ενεργοπιημενη γραμμη adsl χωρις να πληρωνω την ταχυτητα που εχω δλδ(1024) δλδ πληρωνω μονο το παγιο τηλεφωνου με το παγιου adsl)κ οχι τα 25 ευρο την φορα που ειναι η τιμη της 1024 πλεον(μετα τον 2πλασιασμο) σφαιρα χωρις να πολυνιωσω τι ειπε παιρνει κεντρικα κ τους ενημερωνει οτι δεν πληρωνω απο της 25/10/05 γιατι ειχε κανει τοτε λαθος ο υπαλληλος που μετετρεψε την συνδεση απο 384 σε 512 κ οτι τωρα ηρθε η ωρα να τα πληρωσω αναδρομικα υπολογιστε τωρα τι ηττα εφαγα.... Πηγα για μαλι κ βγηκα κουρεμενος Κ το ερωτημα ειναι υπαρχει καποια λυση σε ολο αυτο?? Γιατι δεν νομιζω τοτε ο υπαλληλος να μου ειχε αναφερει κ τα 25 ευρο εξτρα για την 512 το 2μηνο γιατι ειδαλως θα το σκεφτομουν αν θα την μετετρεπα!! Παντως το μυαλο τους κ οι γνωσεις τους στο θεμα adsl ειναι ανυπαρκτες απορω πως κρατιετε το μαγαζι με τα ρουσφετια τους γαμω...
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 apla se blepo na tin xanagirnas stin proigoumeni taxitita.den to glitoneis ton ote.koita gia kana idioktiko i shared llu.kai den axizeis na exeis energopoiimeni apo ton ote tin grammi otan mporeisme tin idia timi na exeis kai adsl apo ton isp.
sno0py Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 File ya kana mina 2mino to polu tha xw akoma ote apo septemvri allazw to thema einai pws thn patisa etc gamto:(
kleidokratwr Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καλά εσύ δεν είχες δει οτι δεν σε χρεώναν τα σωστά; Εννοώ, πως γίνεται να μην το χεις καταλάβει τόσο καιρό; Edit: Λάθος κατάλαβα αρχικά. Σε μένα [OnDSL Kit] δεν έρχεται καθόλου πάγιο στον ΟΤΕ, αλλα όλα μια και καλή στην οτενετ. Προφανώς αυτή έχει μεριμνήσει για το πάγιο της συνδεσης στον ΟΤΕ έτσι;
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 pragmati afou ixes xesmeni tin folia sou pou lene eprepe na prosexeis ti les .tespa.kane ipomoni diakopse tin na telioneis.
sno0py Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ρε λεμε δεν ηξερα οτι μου ερχοταν λιγοτερα οσο μου ειχε πει τοσο μου ερχονταν το εξηγησα παραπανω τι δεν καταλαβατε?
Dimitris22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 opos kai na exi file ante na apodiksis tora stous kifines tou OTE oti den eisai ELEFANTAS.....
kpartsi Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δηλαδή για τί ποσό μιλάμε; 25 ευρώ x 9 δίμηνα (18 μήνες) = 225 ευρώ. Σωστά; Όντως την πάτησες. Πάντως το θέμα είναι γενικότερο. Πολύ συχνά συμβαίνει άλλα να σου λένε στο τηλέφωνο και άλλα να ισχύουν... Την έχω πατήσει και εγώ έτσι αλλά το πήρα χαμπάρι σύντομα και το ακύρωσα. Από το τηλέφωνο έκανες αναβάθμιση της γραμμής σου;;;
giorgosa5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Σημερα περασα απο τον ΟΤΕ να ρωτησω τον αριθμο για να ελενξουν την γραμμη μου λογο μεγαλου lag τον τελευταιο καιρο κ βρηκα κ τον μπελα μουΠαω εκει κ μου λεει οτι το 121 οτι ειναι ο αριθμος μετα μου λεει κατσε να δω στο pc μου λιγο δωσε το τηλεφωνο σου κλπ να δει που ειπαγεται κ μου λεει οτι εχω ενεργοπιημενη γραμμη adsl χωρις να πληρωνω την ταχυτητα που εχω δλδ(1024) δλδ πληρωνω μονο το παγιο τηλεφωνου με το παγιου adsl)κ οχι τα 25 ευρο την φορα που ειναι η τιμη της 1024 πλεον(μετα τον 2πλασιασμο) σφαιρα χωρις να πολυνιωσω τι ειπε παιρνει κεντρικα κ τους ενημερωνει οτι δεν πληρωνω απο της 25/10/05 γιατι ειχε κανει τοτε λαθος ο υπαλληλος που μετετρεψε την συνδεση απο 384 σε 512 κ οτι τωρα ηρθε η ωρα να τα πληρωσω αναδρομικα υπολογιστε τωρα τι ηττα εφαγα.... Πηγα για μαλι κ βγηκα κουρεμενος Κ το ερωτημα ειναι υπαρχει καποια λυση σε ολο αυτο?? Γιατι δεν νομιζω τοτε ο υπαλληλος να μου ειχε αναφερει κ τα 25 ευρο εξτρα για την 512 το 2μηνο γιατι ειδαλως θα το σκεφτομουν αν θα την μετετρεπα!! Παντως το μυαλο τους κ οι γνωσεις τους στο θεμα adsl ειναι ανυπαρκτες απορω πως κρατιετε το μαγαζι με τα ρουσφετια τους γαμω... συγνωμη για να σε καταλαβω απο 25/10/05 εσυ δεν εβλεπες οτι σου ερχοτανε μικροτερος λογαριασμος απο οτι επρεπε? μαλλον ναι και εκανες την παπια τωρα τι θελεις και κλαιγεσαι.οσο αφορα το μυαλο και τις γνωσεις του οτε δεν φταινε αυτη αλλα τα κοροιδα που πανε και γινονται συνδρομητες του,αυτη την δουλεια τους κανουνε(αρμεγουν τα κοροιδα).
sno0py Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μιλαμε παιζει να μην νιωθεις ο απο πανω λεμε το λεω κ θα το ξαναπω κ δεν θα ξαναανφερθω στο συγκεκριμνο που εκανα κ την παπια λες να με τοσο βλακας τον αντιθεο μου πρωινιατικα Λεμε οταν ειχα παει για ανανεωση απο το καταστημα η καθυστερημενη η γυναικα-υπαλληλος μου εβγαζε τα εξοδα χωρις τα 25 ευρο το 2μινο το καταλαβες τωρα? 2ον Ο λογαριασμος δεν ερχοταν σε εμενα να τον ελενχω αλλα στον πατερα μου Δλδ ποσο σοβαρα να τους παρω οταν παω κ εχω προβλημα latency κ γυρναει με υφακι κ μου λεει μηπως ειναι μακρυα το modem απο το pc???Eνω τον εχω πληροφορισει οτι εχω ενσυμαρτο modem(k μαλιστα τοτε πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν στο ευρυ κοινο καλα καλα ασυμαρτα modem) Δλδ συγνωη κιολας νομιζετε οτι ξερουν να σε πληροφορουν σωστα εκει??? Την πατησα κ ψαχνω τωρα το συμβολαιο μ μηπως κ εχει γινει κ εκει το λαθος κ γινει τπτ plz μην αναφερθει ξανα κανεις οτι εκανα την παπια γιατι αρπαζομαι ευκολα Το ποσο πανω κατω ειναι 250 εuro...
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 snoopy malon ta plironeis kalitera na teliosei i istoria kai allaxe provider.alios pes oti ama ta pliroseis koveis tin sindesi kai isos sta xarisoun.tin gata ekanes oxi tin papia simfona me to avatar:p se pirazo.kai tin papia na ekane to paidi kala ekane.giati na plironei parapano idika ston ote.auto me to latency poli oreo pantos.gelasa.xexe.
sno0py Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 An ekana tin papia den tha tolamaga na milisw dustuxws to patha apo ekei p den to perimena Den uparxei k kapoio egrafw kata tin allagi opote p*pa Tespa tha pw auto p les ALLA re file exw edw k 2 vdomades k i taxutita einai apogoiteutiki vasika eimai cs gamer asxoloume kairo k 2 vdomades twra den mporw na play gt xtupaei apo 200 ping k panw Ekana format Apegatestisa to steam k to ksana evala K tpt Vevaia ekana format ston C: oxi sto D: p einai to steam Lete na paizei rolo Den kserw ti na kanw imoun p imoun psilo inactive twra i katastasi to apoteleiwse:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.