ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καταγγελλω και γω με τη σειρα μου την συνωμοσια των αντιπυρηνικων mods που κλειδωνει τα thread του sugarman τα σχετικα με τους πυρηνες των επεξεργαστων , πριν προλαβω να παρω θεση επι του τοσο ακανθωδους αυτου ζητηματος ... κι ερωτω λοιπον, τι θα γινει αν παρατηρηθει σχαση πυρηνος του 18πυρηνου ? Ποιο το ποσο της εκλυομενης ενεργειας επι της μαζας του πυρηνα + τη ταχυτητα κινησης - συγκρουσης ηλεκτρονιων ?? Αραγε θα επιζησει ... ο γατος μου , που κοιμαται διπλα στο πι σι ?? Πως θα ειναι η εικονα του δωματιου μου υστερα απο το τραγικο συμβαν ? θα δικαιουμαι αναρρωτικη για ψυχοσωματικους λογους απο την δουλεια μου ? ισως παρω συνταξη στα 40 μου λογω ανηκεστου βλαβης ?? θα προλαβω να γινω πατερας ??? ή μηπως θα καταληξω επαιτης , θαμων στο ζετεμ της κας Ανιτας να φτιαχνω τις γραμμουλες του κου Νικου και να τραγουδαω ... βας βας ο παρασκευας ??? κ.λ.π. .... Ερωτω κυριοι και παρακαλω , θελω μια σαφη απαντηση , οχι υπεκφυγες !!! ( μη βαρατε ομως , ετσι ?? )
pyro Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ερωτω κυριοι και παρακαλω , θελω μια σαφη απαντηση , οχι υπεκφυγες !!! ( μη βαρατε ομως , ετσι ?? ) Δοσε τη γατα και παρε σκυλο, οι γατες ειναι gtp, dogs ftw! (εσενα η τη γατα; )
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ο γατος μου ειναι χορτοφαγος και φιλοσοφος των ανατολικων σπουδων , γιογκα , ται τσι , νιαρ μιου κ.λ.π. επομενως , ασυζητητι δεν πωλειται, δεν παραχωρειται !! σαν την ελλαδα ενα πραμα ... η λυση του σκυλου διπλα στο πι σι ειναι ατελεσφορη γιατι θα κανει θορυβο αλλα και θα βγαζει σαλια και υπαρχει ενδεχομενο ηλεκτροπληξιας .... αρα αυτο που μενει ειναι να πουλησω το πι σι και να αγορασω ... μια βεσπα για να πηγαινω με το γατο μου βολτα ... ευχαριστω φιλτατε , ησουν πολυ κατατοπιστικος ... νομιζω βρηκα λυση στο πυρηνικο μου προβλημα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.