Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση php,mysql,apache server

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει και τα 3 παραπανω ετσι ωστε να μπορεσω να τρεξω ruby on rails αλλα δεν ξερω αν το εχω κανει σωστα.Apache και mysql πρεπει να εχουν εγκατασταθει σωστα.Για την php δεν ειμαι σιγουρος καθως οταν ανοιγω ενα php αρχειο αυτο δεν τρεχει αλλα εμφανιζεται ο κωδικας του στην οθονη.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το εχω το xamp!Απλα ηθελα να τα βαλω και χωριστα.Επισης δεν ξερω αν το ruby on rails θα δουλεψει με το xamp.

Δημοσ.

Το mysql το εκανα disable οποτε δε φορτωνει αυτοματα.Πως κανω ομως το ιδιο και με το apache server?

Δημοσ.

Τελικα εκανα uninstall και το apache και το mysql και τα τρεχω μεσω xamp τωρα που εχει αποδειχθει και το πιο αξιοπιστο.Το wamp η τελευταια version εχει προβληματα ακομα και στο installation τα οποια δεν εχουν λυθει ακομα παρολο που ποσταρουν στο forum οι χρηστες συνεχεια!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

δοκίμασα να στήσω wamp και xamp σε windows vista σύστημα για να κάνω μερικές δοκιμές σε php project.

Προσπαθώντας να εισάγω το backup της βάσης (18ΜΒ) από το phpmyadmin, και στις δύο περιπτώσεις, έχω πρόβλημα γιατί το όριο είναι 2ΜΒ για το wamp και 16ΜΒ για το xamp. Ξέρει κάποιος που αλλάζει αυτό; Δοκίμασα στο php.ini και ενώ στο phpinfo() μου δείχνει ότι έχει αλλάξει πχ. σε 50ΜΒ, στο phpmyadmin δίχνει πάλι τα παλιά όρια.

Επίσης στο xamp δοκίμασα να κάνω import ένα άλλο συμπιεσμένο αρχείο sql 14ΜΒ και μου πετάει Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in C:\xampplite\phpMyAdmin\libraries\import\sql.php on line 69

Καμιά ιδεά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Δοκίμασε με την κονσόλα εντολών της MySQL (Δεξί κλικ στο wamp στη γραμμή εργασιών -> MySQL -> Command prompt ή κάτι παρόμοιο, έκανα ένα format πρόσφατα και δεν έχω το wamp πια οπότε δεν μπορώ να πω στα σίγουρα). Η command prompt θα σου ζητήσει τον κωδικό, αφού τον γράψεις χρησιμοποίησε το use για να επιλέξεις database και το source για να χρησιμοποιήσεις το backup σου. Και επειδή η σελίδα της MySQL τα εξηγεί καλύτερα κάτι τέτοια:

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/mysql-commands.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...