xristos100 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παιδιά καλησπέρα! Έχω έναν CORE 2 DUO (6600) και μνήμες 2GB (2X1 @800 OCZ). Ο βασικός δίσκος μου είναι sata wd 16mb 250gb. Κάνω συχνά απαιτιτικές εργασίες στο PC. Όπως video editing, photoshop κλπ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω τη μέγιστη δυνατή απόδοση; Να απενεργοποιήσω εντελώς την εικονική μνήμη (virtual memory), να αφίσω το σύστημα να διαχειρίζεται μόνο του τη VM ή να ορίσω εγώ σε ένα partition τιμές VM (όπως έχω κάνει τώρα) ; Πότε το σύστημα μου θα τρέχει ποιο γρήγορα ; Πότε το multitasking θα είναι καλύτερο; Thanks!! Υ.Γ. Εφαρμογές τύπου RAM IDLE ή FREE RAM XP PRO πόσο στην πράξη συμβάλουν στην καλύτερη απόδοση (απελευθερώνοντας μνήμη).
Mariosxaniaomg Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Egw 8a soy proteinw merika pragmatakia na kaneis gia na ginei to pc soy pio grhgoro svise apo to fakelo c/windows/prefetch ta arxeia poy exei mesa o fakelos prefetch,epanalambanw ta arxeia oxi ton fakelo.Meta katebaze akna registry cleaner ccleaner,auslogics registry defrag.auslogics disk defrag kai kane ena clean.THn eikonikh mhn thn sbhseis giati mporei na xeis problhmata.
xristos100 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σχετικά με τα πρώτα που λες, τα κάνω όλα!! Σοβαρά.. Απλώς για την εικονική μνήμη , ακόμη το ψάχνω. Είχα κάποτε διαβάσει ότι όταν έχουμε αρκετή μνήμη είναι καλύτερα να απενεργοποιήσουμε τη Virtual Memory...
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δες λιγο το sticky! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=171061&highlight=tweaks και περνα και μια βολτα απο το blackviper για να απενεργοποιησεις τυχον services που δεν χρειαζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.