Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Μετα Απο Αλλαγη Καρτασ Γραφικων

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μια X800GTO (AGP) η οποία χάλασε, και μου δώσανε σε αντικατάσταση μια XFX 7600GT (AGP). Την εγκατέστησα, (χωρίς επανεγκατάσταση windows, απλά έβαλα ξανά από πάνω το directx) αφού πρώτα απεγκατέστησα όλα τα απομεινάρια από drivers. Έχω τα εξής δυο προβλήματα:

-Δεν τρέχει καθόλου το Quake 4. Μόλις πάει να μπεί στο παιχνίδι μου βγάζει μήνυμα λάθους και με πετάει έξω. Το επαναγκατέστησα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

- Στο Test Drive Unlimited, έχει χάλια απόδοση τη στιγμή που με την προηγούμενη κάρτα έτρεχε αρκετά ικανοποιητικά με full details. Σημειωτέον ότι η 7600GT στο 3DMark πιάνει σχεδόν 5500 ενώ η Χ800GTO ήταν στα 5000. Μήπως πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι?

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

• Moderators
Δημοσ.

Κανε ενα φορματάκι να ηρεμησεις...

Driver conflict βλεπω...

Σε ποιο 3d mark πιανει 5500?

Δημοσ.
Κανε ενα φορματάκι να ηρεμησεις...

Driver conflict βλεπω...

Σε ποιο 3d mark πιανει 5500?

Στο 2005. Λες να χρειάζεται format ε? Έλεγα μήπως το αποφύγω, έχω φορτωμένα και πολλά πράγματα...

• Moderators
Δημοσ.

Koιτα, εαν μπορεις δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc, μηπως δυσλειτουργει η ιδια.

Κανονικα με μια απλη αλλαγη vga δεν θες φορματ, αλλα αμα ειναι να σου αρχισει τα κουλα τι να πω...

Δημοσ.
Koιτα, εαν μπορεις δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc, μηπως δυσλειτουργει η ιδια.

Κανονικα με μια απλη αλλαγη vga δεν θες φορματ, αλλα αμα ειναι να σου αρχισει τα κουλα τι να πω...

Με όλα τα άλλα τα παιχνίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα (C&C tiberium sun, virtua tennis 3, grand theft auto, medieval war, supreme commander, pro evolution). Επίσης, το 3dmark το έτρεξα 4-5 φόρες και έπαιξε καλά.

Στο video (divx) μου κάνει κάτι κουλά (πιξελιασμένη και σκοτεινή εικόνα). Τι να πώ...

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε εαν ειναι ευκολο και σε αλλο pc, και εαν δουλευει οκ, ενα φορματ κι εφτιαξε!

Ειδικα εαν εχεις να κανεις καιρο, θα σου ειναι ο,τι πρεπει!

Δημοσ.
Είχα μια X800GTO (AGP) η οποία χάλασε, και μου δώσανε σε αντικατάσταση μια XFX 7600GT (AGP). Την εγκατέστησα, (χωρίς επανεγκατάσταση windows, απλά έβαλα ξανά από πάνω το directx) αφού πρώτα απεγκατέστησα όλα τα απομεινάρια από drivers. Έχω τα εξής δυο προβλήματα:

-Δεν τρέχει καθόλου το Quake 4. Μόλις πάει να μπεί στο παιχνίδι μου βγάζει μήνυμα λάθους και με πετάει έξω. Το επαναγκατέστησα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

- Στο Test Drive Unlimited, έχει χάλια απόδοση τη στιγμή που με την προηγούμενη κάρτα έτρεχε αρκετά ικανοποιητικά με full details. Σημειωτέον ότι η 7600GT στο 3DMark πιάνει σχεδόν 5500 ενώ η Χ800GTO ήταν στα 5000. Μήπως πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι?

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

gia to quake 4 brika ta parakato.

UPDATE: OK! Here is the solution to our problem with OpenAL (ALC_Enumeration_EXT), we need to update the libraries and the game runs perfectly with sound. Below the links to solve this problem.

http://quake4.filefront.com/news/OpenAL_Error_Message_Read_this;22440

http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46

Δημοσ.

Επίσης, όταν παίζει divx (μόνο με το Bsplayer, ο windows media player τα παίζει κανονικά) τα δείχνει σκοτεινά. Αν όμως την στιγμή που παίζει το βίντεο ανοίξω τον πίνακα ελέγχου της κάρτας, ως δια μαγείας η εικόνα επανέρχεται (real-time)!

Μήπως φταίει η έκδοση του driver? Το cd που ήταν στο πακέτο μαζί με την κάρτα είχε την έκδοση 97.28Β, την στιγμή που στο site της NVIDIA, για αυτή την κάρτα προτείνει την έκδοση 94.24 (ημερομηνίας 18/5/2007, είναι οι πιο καινούριοι δηλαδή!)

Δημοσ.

Τελικά έβαλα την έκδοση 94.24 και όλα έφτιαξαν (παίζει βίντεο κανονικά, το Quake 4 και το TDU τρέχουν οκ)!

Πώς είναι δυνατό να μην παίζει καλά η κάρτα με τους drivers που περιλαμβάνονται στο πακέτο της συσκευασίας της δεν μπορώ να το καταλάβω....

Βέβαια το score στο 3dmark05 δεν είναι και ότι καλύτερο για αυτή την κάρτα (πιάνω κοντά 5450) την στιγμή που από ότι διαβάζω ο μέσος όρος είναι 6000+.

Το συστημά μου είναι

-P4 3,2Gh HT

-768MB Ram (2.5-3-3-8)

-40GB 7200RPM

-480Watt PSU

Δεν ξέρω τι γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...