dhmak Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Γειά χαρά σε όλους έχω τους 93.71 και οι χαμένοι οι οδηγοί όταν πάω να κάνω εγγραφή απο την τηλεόραση (απο την κάρτα τηλεόρασης) η εικόνα αλλάζει απο έγχρωμη σε ασπρόμαυρη (στην αναπαραγωγή παίζει κανονικά, έγχρωμο). Λέω οτί είναι οι οδηγοί, γιατί όταν τους απεγκαταστώ (για να δώ που οφείλεται το πρόβλημα) όλα είναι κάνονικά. Τί συμβαίνει ;; Ξέρει κανείς ;; Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ;; Ευχαριστώ πολύ και περιμένω σύντομα (θετικά, ελπίζω) νέα σας
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 kat arxas...wtf is "93.71" ? (sthn arxh mou fanhke oti anaferosoun se radiofwnikh syxnothta.. ) Kata deutero logo,afou apaosafhniseis to..mysthrio "93.71",synexise na ginesai safesteros:pes mas gia hardware,software,pes mas kati tespa... (prokatavolika,ki afou myrisa ta daxtyla mou,na pw na ry8miseis se YUY2 to preview kai to capture format......) (ths kartas) (..thleorashs)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 93.71 ειναι η εκδοση των drivers της καρτας γραφικων (nvidia προφανως). Δοκιμασε να αλλαξεις το region απο την καρτα τηλεορασης ή τον τυπο. (σε PAL). Η δικη μου η Leadtek ειχε ενα bug Και ηθελε να βαλεις το ρετζιον στη ''Γερμανια'' αλλιως τα εδειχνε ασπρομαυρα... Κανε δοκιμες...
gto234 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγω παιδια έβαλα τους 93.71 στην 7600GT που πήρα πρόσφατα και μου κάνει το εξής κουλό:όταν παω να παιξω μια ταινια με υπότιτλους με τον windows media player κρασάρει ο player.Αυτό οφείλεται σε καποιο bug των drivers με το vobsub διότι όταν δεν έχω υπότιτλους παιζει κανονικα η ταινία.Απεγκατέστησα τους drivers και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα!Πολύ μούφα αυτοί οι drivers μου φαίνεται...Χθές βγήκαν οι 94.24 τους κατεβάζω τώρα,άντε να δούμε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 kat arxas...wtf is "93.71" ? (sthn arxh mou fanhke oti anaferosoun se radiofwnikh syxnothta.. )Kata deutero logo,afou apaosafhniseis to..mysthrio "93.71",synexise na ginesai safesteros:pes mas gia hardware,software,pes mas kati tespa... (prokatavolika,ki afou myrisa ta daxtyla mou,na pw na ry8miseis se YUY2 to preview kai to capture format......) (ths kartas) (..thleorashs) ri3e kai mia matia se poio section tou forum einai ftiagmeno to topic... Drivers->Nvidia Drivers...ara Forceware 93.71
dhmak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς ποία ρύθμιση των οδηγών, είναι υπέυθυνη ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.