21century Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καλά φιλε μου δεν ειδες τον αριθμο του καλουντος να του κανεις μηνυση?
Japan Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Με την ανάπτυξη του VOIP θα δούμε πολλά περισσότερα κρούσματα SPIT.
kgian Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καλά φιλε μου δεν ειδες τον αριθμο του καλουντος να του κανεις μηνυση? Όχι, δεν έχω αναγνώριση κλήσης στο σταθερό, αλλά και πάλι που θα κάνω μύνηση, σε καρτοτηλέφωνο στην Κένυα;
geo909 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Καλά φιλε μου δεν ειδες τον αριθμο του καλουντος να του κανεις μηνυση? Δε νομίζω οταν παίρνουν τηλέφωνο για τέτοια πράγματα να μην εχουν απόκρυψη...
kgian Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 who is mr eco? Ένας τεράστιος μαύρος τύπος στην τηλεοπτική σειρά Lost με χαρακτηρηστική προφορά...
Chinaski Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 ΛΟΛ περσυ μου τηλεφωνησαν και εμενα. Ελεγαν οτι κανουν business στο Λονδινο και στη Νεα Υορκη και ειναι στο χρηματιστηριο. Ωραια λεω δωστε μου το Web site σας. Δεν μπορουμε να σας δωσουμε τετοιες πληροφοριες. Οκ παρτε ξανα οταν μπορειτε. Γυναικα ηταν και δεν μιλουσε καλα Αγγλικα.
Silok Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Στο κουνιστό μου ήρθε το εξής sms:Κερδίσατε δωρεάν με κλήρωση πακέτο ηλεκτρικών συσκευών με μόνο κόστος τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας.Καλέστε στο 900 600 9889 από σταθερό.Όροι στο www.adl.com.gr. Φυσικά μπήκα στην σελίδα και είχε ένα σταθερό από εδώ (Σαλόνικα)και μόλις την είπα την κάμπια ότι πήρα ένα μύνημα,άρχισε το ποιηματάκι.Την έκοψα αμέσως και όταν την ρώτησα που βρήκε το νούμερό μου μου είπε την γνωστή ατάκα:Πέρνουμε στην τύχη νούμερα κι όταν την απείλησα με καταγγελία μου είπε πως είναι καλλυμένοι.Το ευτύχημα είναι πως έχει και mail στο site και το .........if you know what i mean.Φτάνει πια ρε γαμώτο με τον κάθε μαλάκα που νομίζει ότι όλοι εκτός από αυτόν είναι ηλίθιοι και θα τα κονομήσει.Πάντως θα παίρνει αρκετά ενημερωτικά e mail τώρα για ενισχυτικά σεξουαλικής δραστηριότητας.
vasso286 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εμένα με ενοχλούν τακτικά από μια σχολή χορού κάπου στα Πατήσια. Μάλιστα επειδή έχουμε 2 τηλεφωνικές γραμμές στο γραφείο, παίρνουν πρώτα στην πρώτη και καπάκι στην δεύτερη, καθημερινά 3-5μμ. Δεν συζητάμε για express service που ενοχολούν 3-4 φορές τη μέρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.