kgian Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σήμερα το πρωί που ήμουν στο οδοντιατρείο, χτυπάει το σταθερό. Ένας τύπος στα αγγλικά μου λεει θέλω να μιλήσω με τον κ. .... (το όνομά μου). Εντωμεταξύ η προφορά ήταν σαν του Mr Eco. Του απαντάω στα αγγλικά. Άρχισε να μου λέει ότι με παίρνει απο την Νεα Υόρκη και έχω την ευκαιρία να επενδύσω στο χρηματιστήριο και κάτι τέτοια. Εντωμεταξύ τα αγγλικά του ήταν οικτρά και φυσικά είχα ήδη καταλάβει πως επρόκειτο για scam αλλά ήθελα να δω που το πάει. Στο τέλος μου λέει αν έχω 16000ευρω να επενδύσω. Του λέω, πως τα λεφτά μου τα έχω κλεισμένα και θα τα έχω σε 5 χρόνια διαθέσιμα (μούφα) και τώρα δεν έχω και του λέω πως είναι πάρα πολλά και εδώ βγάζουμε περίπου 100$ τον μήνα. Και μου λέει πόσα έχω. Του λέω και εγώ 150Ε έχω όλα κι όλα. Μου λέει λοιπόν ο Mr Eco, Konstantinos, how long have you been working as a dentist? Του λέω και εγώ 2 μήνες και κάπου εκεί τελείωσε το τηλέφωνο... Που ήξερε ο μαύρος το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα μου και το τηλ μου; Και επίσης την πέσανε και στην ελλάδα τώρα;
geo909 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Ωχ, αυτό μας ελειπε! Δε μας εφταναν τα 200 mail την ημέρα, θα μας παίρνουν και τηλέφωνο τώρα!!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σε εμένα εκτός από τράπεζες παίρνει τακτικότατα ο Τσελεμεντές :evil: και ούτε να βρίσω μπορώ ούτε τπτ. Είναι ηχογραφημένο μνμ... Έλεος.
thes1os Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Που ήξερε ο μαύρος το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα μου και το τηλ μου; Και επίσης την πέσανε και στην ελλάδα τώρα; Σε καταλογο τηλεφωνικό δεν τα έχεις τα στοιχεία σου? Για τον ελεύθερο επαγγελματία που η διαφήμιση αλλά και η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων είναι επιθυμητή δεν είναι δύσκολο να τα βρείς.Φαντάζομαι θα επιλέγουν κατα επάγγελμα και θα τηλεφωνούν αδιακρίτως. Κάπου θα καθίσει...
kgian Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Εντάξει, τα στοιχεία μου τα έχω σε τηλεφωνικό κατάλογο αλλά στα ελληνικά. Αυτοί πως τα βρήκαν στα αγγλικά; Και αυτή η κομπίνα λέγεται scam, όχι spam.. Ενα ψαξιμο στο google για nigerian scam θα σας πείσει... Μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα τηλέφωνα απο τράπεζες κλπ.
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Σε εμένα εκτός από τράπεζες παίρνει τακτικότατα ο Τσελεμεντές :evil: και ούτε να βρίσω μπορώ ούτε τπτ. Είναι ηχογραφημένο μνμ... Έλεος. το ειπα και σε αλλο topic αλλα εμενα για τον τσελεμεντε με παιρνουνε στις τρεις το πρωι. Ελεος +1
georgep800 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 το ειπα και σε αλλο topic αλλα εμενα για τον τσελεμεντε με παιρνουνε στις τρεις το πρωι. Ελεος +1 Ξέρουνε ότι είσαι online τέτοιες ώρες γι' αυτό...:twisted: :twisted: Γιατί δεν επιλέγεις στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που ακούς, την επιλογή ότι ενδιαφέρεσαι, να τους πείς κανένα πινελίκη; Εντύπωση μου κάνει πάντως που σε παίρνουν τέτοια ώρα! Πρώτη φωρά το ακούω...
vatraxopedila Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 ε-λ-ε-ο-ς πια με την παραβιαση προσωπικων δεδομενων,ως που θα φτασει δηλαδη αυτο....
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ξέρουνε ότι είσαι online τέτοιες ώρες γι' αυτό...:twisted: :twisted: Γιατί δεν επιλέγεις στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που ακούς, την επιλογή ότι ενδιαφέρεσαι, να τους πείς κανένα πινελίκη; Εντύπωση μου κάνει πάντως που σε παίρνουν τέτοια ώρα! Πρώτη φωρά το ακούω... Μαντεψε.... Τρεις το πρωι δεν απαντα κανενας οταν θες να ριξεις χριστοπαναγιες, αλλα ακομα και να το καταφερεις περνεις την θεικη απαντηση... Bug του συστηματος μας ειναι...
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Scummers (από το scum=κάθαρμα) λέγεται ρε kgian όχι Scammers (εκαπαιδευτήρια Όμηρος ε?) Μουάχαχαχαχααααα
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 scammers απο το scamm. scamm = απατη. Μουα χα χα χα χα χα returned.
gtsamour Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Έχεις κανένα λεξικό εκεί γύρω πρόχειρο? Για ψάξε βρές αυτό που έγραψες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.