Προς το περιεχόμενο

Με πήραν τηλέφωνο scammers!

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί που ήμουν στο οδοντιατρείο, χτυπάει το σταθερό.

Ένας τύπος στα αγγλικά μου λεει θέλω να μιλήσω με τον κ. .... (το όνομά μου). Εντωμεταξύ η προφορά ήταν σαν του Mr Eco. Του απαντάω στα αγγλικά. Άρχισε να μου λέει ότι με παίρνει απο την Νεα Υόρκη και έχω την ευκαιρία να επενδύσω στο χρηματιστήριο και κάτι τέτοια. Εντωμεταξύ τα αγγλικά του ήταν οικτρά και φυσικά είχα ήδη καταλάβει πως επρόκειτο για scam αλλά ήθελα να δω που το πάει.

Στο τέλος μου λέει αν έχω 16000ευρω να επενδύσω. Του λέω, πως τα λεφτά μου τα έχω κλεισμένα και θα τα έχω σε 5 χρόνια διαθέσιμα (μούφα) και τώρα δεν έχω και του λέω πως είναι πάρα πολλά και εδώ βγάζουμε περίπου 100$ τον μήνα. Και μου λέει πόσα έχω. Του λέω και εγώ 150Ε έχω όλα κι όλα.

Μου λέει λοιπόν ο Mr Eco, Konstantinos, how long have you been working as a dentist? Του λέω και εγώ 2 μήνες και κάπου εκεί τελείωσε το τηλέφωνο...

Που ήξερε ο μαύρος το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα μου και το τηλ μου; Και επίσης την πέσανε και στην ελλάδα τώρα;

Δημοσ.

Σε εμένα εκτός από τράπεζες παίρνει τακτικότατα ο Τσελεμεντές :evil: και ούτε να βρίσω μπορώ ούτε τπτ. Είναι ηχογραφημένο μνμ...

Έλεος.

Δημοσ.
Που ήξερε ο μαύρος το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα μου και το τηλ μου; Και επίσης την πέσανε και στην ελλάδα τώρα;

Σε καταλογο τηλεφωνικό δεν τα έχεις τα στοιχεία σου? Για τον ελεύθερο επαγγελματία που η διαφήμιση αλλά και η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων είναι επιθυμητή δεν είναι δύσκολο να τα βρείς.Φαντάζομαι θα επιλέγουν κατα επάγγελμα και θα τηλεφωνούν αδιακρίτως. Κάπου θα καθίσει...

Δημοσ.

Εντάξει, τα στοιχεία μου τα έχω σε τηλεφωνικό κατάλογο αλλά στα ελληνικά. Αυτοί πως τα βρήκαν στα αγγλικά;

Και αυτή η κομπίνα λέγεται scam, όχι spam..

Ενα ψαξιμο στο google για nigerian scam θα σας πείσει...

Μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα τηλέφωνα απο τράπεζες κλπ.

Δημοσ.
Σε εμένα εκτός από τράπεζες παίρνει τακτικότατα ο Τσελεμεντές :evil: και ούτε να βρίσω μπορώ ούτε τπτ. Είναι ηχογραφημένο μνμ...

Έλεος.

το ειπα και σε αλλο topic αλλα εμενα για τον τσελεμεντε με παιρνουνε στις τρεις το πρωι. Ελεος +1

Δημοσ.
το ειπα και σε αλλο topic αλλα εμενα για τον τσελεμεντε με παιρνουνε στις τρεις το πρωι. Ελεος +1

Ξέρουνε ότι είσαι online τέτοιες ώρες γι' αυτό...:twisted: :twisted:

Γιατί δεν επιλέγεις στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που ακούς, την επιλογή ότι ενδιαφέρεσαι, να τους πείς κανένα πινελίκη;

Εντύπωση μου κάνει πάντως που σε παίρνουν τέτοια ώρα! Πρώτη φωρά το ακούω...

Δημοσ.
Ξέρουνε ότι είσαι online τέτοιες ώρες γι' αυτό...:twisted: :twisted:

Γιατί δεν επιλέγεις στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που ακούς, την επιλογή ότι ενδιαφέρεσαι, να τους πείς κανένα πινελίκη;

Εντύπωση μου κάνει πάντως που σε παίρνουν τέτοια ώρα! Πρώτη φωρά το ακούω...

Μαντεψε.... Τρεις το πρωι δεν απαντα κανενας οταν θες να ριξεις χριστοπαναγιες, αλλα ακομα και να το καταφερεις περνεις την θεικη απαντηση...

Bug του συστηματος μας ειναι...

Δημοσ.

Scummers (από το scum=κάθαρμα) λέγεται ρε kgian όχι Scammers (εκαπαιδευτήρια Όμηρος ε?)

Μουάχαχαχαχααααα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...